Da mu je jedina kvaliteta sto se zna derati.Admir_Sa je napisao/la:Šta tačno ?Kawhi je napisao/la:Ljudi konacno vide ono sto ja o Edinu odavno pisem.
ABA LIGA 2017/18
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: ABA LIGA 2017/18
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mislim da sam nebrojeno puta ovdje a i drugdje vidio kako ih dovode u vezu sa Partizanom. A ni to sad ne mijenja poentu, iste reakcije i kad je Zvezda uzela, mrtvo skroz.Shadows je napisao/la:Kole je cigan, a edi manijak nemaju oni veze sa svetim imenom.
A i sta sad najgora stvar na svijetu da Kostic na kanalu iz Srbije, kao Beogradjanin navija za beogradski klub.
Komentatorski duo sa vise engerije prenosi spansko finale nego aba. I tako skoro svake godine ne znam sta vam je tu novo 

Tamo smiju navijati protiv Madrida. Ovdje ne smiju protiv Zvezde.MElloo je napisao/la:Komentatorski duo sa vise engerije prenosi spansko finale nego aba. I tako skoro svake godine ne znam sta vam je tu novo
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
"Čestitam Budućnost na tituli... Ne znam šta mnogo previše da kažem posle ovakvih utakmica, neka ostane na čestitikama, a ja ću više pričati narednih dana...", rekao je Alimpijević posle meča.
Alimpijević je potom rekao kada je Zvezda izgubila titulu.
"Mi smo titulu izgubili u prvoj utkamici u Beogradu. Naravno da će ljudi reći da je Budućnost dobila Zvezdu ove sezone pet puta, ali vidite Ročesti je šutnuo za celu seriju sedam bacanja, a dva su bila kada Feldin nije mogao da šutira zbog tehničke", rekao je Alimpijević, a potom i dodao:
"Saberite slobodna bacanja Budućnosti iz prva dva meča u Beogradu i Zvezdina u ova dva dana Podgorici. Ovo je moja je odgovornos, ali drugi utisak je da Zvezda nije mogla da osvoji titulu, to je moj utisak", zaključio je trener crveno-belih.
Ročesti bjezi od kontakta i onda ocekuju slobodna bacanja
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 14 apr 2018, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
da,i ja sam to vidiomiky_hz je napisao/la:Dzikic vjecito nervozan opet mu nesto nije po volji,otjera ovog reportera u k.urac![]()
Bravo Buducnost,bravo Gordicu
Kawhi je napisao/la:Ljudi konacno vide ono sto ja o Edinu odavno pisem.
da,nivo poznavanja kosarke ravan kemalu ahmetoviću
bimbosha je napisao/la:Ma Budućnost prije početka sezone nije ni blizu naslova bila.Skroz nova,mlada ekipa kojoj je ovo prva godina bila da su na okupu. Tek su krenuli graditi nešto,a oni ostvariše neke historijske uspjehe.Najboljih 8 u Eurocupu, prvaci ABA lige,Kup protiv sjajnog Mornara.Bilo je pitanje veliko da li će najbolji biti u CG,a oni uradiše sta su uradili. I to 5 puta sto kaze Nemanja dobili Cedevitu i Zvezdu.marconato je napisao/la:Zasto bi bilo iznenadjenje? Ovo zapravo i nije neko iznenadjenje, jer je Zvezda daleko od proslogodisnjih nivoa...bimbosha je napisao/la:Najveće iznenađenje poslije one titule Zadra protiv Maccabija.
Kapa do poda Džile,trebali su i njega bacati u zrak ,zasluzio je
je li bio đikić na dodjeli pehara,ja ga nisam vidio
ko bi ga bacio,ravan je po debljini schortsanitisu
Dzikic prosjecnu ekipu do titule doveo, doduse neki su ekstra placeni ali nije to taj kvalitet.
Zao mi je Alimpijevića ali Zvezda se nakon remonta prosle sezone pokazala kao prevelik zalogaj. Bice zanimljivo vidjeti sta ce se desiti sa Zvezdom sada kad su ostali bez EL. Alimpijevic je vjerovatno bivsi a ako isplivaju dugovi o kojima se suska sumnjam da ce imati novca da zadrze Rochestia, Lessorta i Feldeina. Antić penzija, Kešelj, Jovanovic, Bjelica a i Omić zbog odnosa s navijacima su mi poprilicno upitni sto se ostanka tice. Uz ovakvu Budućnost i najave pojacanja Cedevite, Partizana, Mornara i Olimpije mislim da nas ocekuje vrlo zanimljiva sezona ABA lige.
Vazno je i za Budućnost da se pojaca i da zadrzi najbolje igrače prvenstveno duo Gordić-Ivanović kako bi i naredne sezone bili jednako konkurentni.
Vazno je i za Budućnost da se pojaca i da zadrzi najbolje igrače prvenstveno duo Gordić-Ivanović kako bi i naredne sezone bili jednako konkurentni.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gibson sa frakturom mišića desne ruke igrao čitavu play-off seriju :O
pola igraca buducnosti bilo povrijedjenoFoSte95 je napisao/la:Gibson sa frakturom mišića desne ruke igrao čitavu play-off seriju :O
-
- Kontakt:
za Zvezdu nece biti prvi put da nastupaju u Evrokupu, igrali su oni posljednji put 2014 (prikljucili su se iz Evrolige u sesnaestini finala), tad su bili zaustavljeni u polufinalu od UNICS-a, a ukupno ce biti deseti put (od 2003) kako igraju u drugorazrednom evropskom takmicenju
To sad on na kraju heroj, a ne zločinacFoSte95 je napisao/la:Gibson sa frakturom mišića desne ruke igrao čitavu play-off seriju :O

Gibson je kanta.
ova mi je zapala za uho u dvorani što su puštali

Bez obzira sto je Zvezda kvalitetnija ekipa, ipak je u ova 4 meca Buducnost pokazala vise i zasluzeno su osvojili pehar. Zasluzeno i sa te strane sto su poslednjih godina uvijek tu negdje, pokusavali su, padali i eto konacno im je uspjelo, dosle su na naplatu sve godine ulaganja, mukotrpnog rada, dobrog planiranja.
Ovo je put koji je Bosna morala, odnosno kojim je trebala ici tamo od 2005/2006 perioda, da se kroz odredjeni period stvara ekipa za vece domete, ali ssu otisli skroz drugim pravcem.
p.s ne vjerujem da ce Buducnost igrati EL, to ce opet biti Zvezda.
Ovo je put koji je Bosna morala, odnosno kojim je trebala ici tamo od 2005/2006 perioda, da se kroz odredjeni period stvara ekipa za vece domete, ali ssu otisli skroz drugim pravcem.
p.s ne vjerujem da ce Buducnost igrati EL, to ce opet biti Zvezda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
-
- Kontakt:
da li ce Evroliga Zvezdi ponovo progledat kroz prste, to je na Bertomeu i njegovima
edit: imali smo slicnu situaciju kad se Zvezda nije plasirala u finale F4 prije cetiri godine, pa su oni iz EL njima ukazali povjerenje, stavivsi ih umjesto Cibone koja je odustala
edit2: ja navijam za Zvezdu, ali ce bit kriminalno da ce oni uci u Evroligu administrativnim putem umjesto Buducnosti, a Buducnost je svojim igrama i titulom zasluzila da igra u najjacem evropskom takmicenju, a Zvezda to nije ne samo zbog manjka zalaganja, truda itd. nego i zbog slabe posjete u Pioniru i Areni, bolje je da najjaci evropski klubovi dodju u prepunu Moracu
edit: imali smo slicnu situaciju kad se Zvezda nije plasirala u finale F4 prije cetiri godine, pa su oni iz EL njima ukazali povjerenje, stavivsi ih umjesto Cibone koja je odustala
edit2: ja navijam za Zvezdu, ali ce bit kriminalno da ce oni uci u Evroligu administrativnim putem umjesto Buducnosti, a Buducnost je svojim igrama i titulom zasluzila da igra u najjacem evropskom takmicenju, a Zvezda to nije ne samo zbog manjka zalaganja, truda itd. nego i zbog slabe posjete u Pioniru i Areni, bolje je da najjaci evropski klubovi dodju u prepunu Moracu
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 15 apr 2018, 00:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.