AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Po čemu Biglia ima prolaznu ocjenu, odigrao isto kao i Montolivo, samo što je Monto pik za pljuvanje, doduše zasluženo. Očajan i Biglia definitivno.
- nextterrain
- Kontakt:
Calabria kod drugog gola nije u krugu 10 m od pozicije gdje bi trebao biti 
Montela pretjeruje sa sastavom od prve utakmice i mislim da previse mjenja sastav. To mi je manje smetalo u onim pretkolima EL ali u prvenstvu uvijek na terenu mora biti najbolja ekipa. Ima LE da se malo rotira i da se igraci odmaraju i da se pruza sansa Montolivu i slicnima
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ma do Montelle je, ne možeš dva ponajbolja igrača ostaviti na klupi u najvažnijom i najjačoj tekmi u dosadašnjem dijelu sezone.
Ne znam samo šta je mislio postići sa ovim stavljanjem Monta i Borinija, samo mi to nije jasno.
Ne znam samo šta je mislio postići sa ovim stavljanjem Monta i Borinija, samo mi to nije jasno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
ma nema još nikakve hemije među igračima i treba vremena da se neke stvari poslože pa mi je razumljivo da se ne može očekivati neka lijepa tečna igra odmah na početku, ali za ovo danas je kriv isključivo montela jer radi dvojca borini-montolivo na istoj strani skoro ništa ne funkcioniše, a ni cutrone nije smio zaigrati prije kalinića u jednoj ovakvoj utakmici.
pojeli nas očekivano na sredini i to je to, kraj.
umjesto da je fino izašao sa 352 što bi dalo određenu sigurnost u odbrani i sredini jer više ne igraš protiv škendije, crotonea i sličnih quraca nego protiv lazija, on izvede 433 sa yebenim borinijem i montolivom, šta je koji klinac uopšte očekivao da će dobiti s tim?
sad se valja vaditi i pokušati izvući bod, iako nema zla ni u porazu pa da mu više ne padne na pamet izvoditi ove gluposti... ustvari vrijeme je za jedan poraz i šamar u lice.
pojeli nas očekivano na sredini i to je to, kraj.
umjesto da je fino izašao sa 352 što bi dalo određenu sigurnost u odbrani i sredini jer više ne igraš protiv škendije, crotonea i sličnih quraca nego protiv lazija, on izvede 433 sa yebenim borinijem i montolivom, šta je koji klinac uopšte očekivao da će dobiti s tim?
sad se valja vaditi i pokušati izvući bod, iako nema zla ni u porazu pa da mu više ne padne na pamet izvoditi ove gluposti... ustvari vrijeme je za jedan poraz i šamar u lice.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Apsolutno najgori je Montolivo. Kod drugog gola lopta prolazi par metara ispred njega na drugu stranu a on samo gleda. Hakana umjesto njega i Kalinić ili Silva umjesto Borinija. Sredina terena treba preuzeti loptu da više ne gledamo glupog Bonuccija sa dugim loptama koja mu nikada neće proći.
Suso je zatvoren tako da nijednu loptu skoro nije ni dobio a ostali ne znaju ništa uraditi.
Suso je zatvoren tako da nijednu loptu skoro nije ni dobio a ostali ne znaju ništa uraditi.
-
gambler1899
- Kontakt:
sreca Sopcast mi ne radi tako da ni ne gledam utakmicu, a cim sam vidio sastav znao sam da ce tesko biti i x bi bio kao kuca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Morao je početi sa Abateom jer je iskusniji i defanzivno bolji od Calabrije.Dalje, Jack i jedan od dua Kalinic/Silva su morali početi.Pa i Hakan na sredini.
Okej, poraz k'o poraz, nije kraj svijeta.Tek je treće kolo, ali veći će problem biti ako se iz poraza ništa ne nauči.Jer nema više Gallianija i Berlusconija pa da se može reći da Montella neke igrače gura po njihovom naređenju.Tako da je svaka greška, isključivo izbor Montelle.
Neću reći da je greška što su njemu dali priliku da bude trener ovog Milana.Jer nisam baš za to da se otpisuje trener nakon malog broja mečeva i to u ovim okolnostima kad ima ogroman broj novih igrača.Ali kao sto sam vec jednom pisao, ako se ove cudne i nelogicne odluke nastave i u narednih par utakmica, onda ce iznad Montelle biti ogroman upitnik.
Okej, poraz k'o poraz, nije kraj svijeta.Tek je treće kolo, ali veći će problem biti ako se iz poraza ništa ne nauči.Jer nema više Gallianija i Berlusconija pa da se može reći da Montella neke igrače gura po njihovom naređenju.Tako da je svaka greška, isključivo izbor Montelle.
Neću reći da je greška što su njemu dali priliku da bude trener ovog Milana.Jer nisam baš za to da se otpisuje trener nakon malog broja mečeva i to u ovim okolnostima kad ima ogroman broj novih igrača.Ali kao sto sam vec jednom pisao, ako se ove cudne i nelogicne odluke nastave i u narednih par utakmica, onda ce iznad Montelle biti ogroman upitnik.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma nije problem poraz vec ocajna igra i ovakva postava. Moras biti totalni amater da na istu stranu stavis montoliva i borinia
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko vidim nema promjena na pocetku drugog poluvremena. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
celikmilan
- Kontakt:
I Montolivo i Borini počinju drugo poluvrijeme. Očito Montella nije ništa naučio.
Odbrana 
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 10 sep 2017, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muha milanez
- Kontakt:
Calabria konjino
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Bravo Calabria,kad te igrac bez ikakve tehnike ovako izvali onda znas da si u qrcu
Sad gasi mjesalicu i motaj kablove
Sad gasi mjesalicu i motaj kablove
Dobra vam ova formacija otvoreno u odbrani
A majku li vam svima yebem , kakva sramota od partije , svima od plate odbiti za ovo 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Fantasista
- Kontakt:
Sta reci. Uzas.
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Dje su oni sto su govorili da Monteli treba vremena?

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
A ja promahe
Samo sabura Montella, prvu promjenu kad sedmi primimo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.