BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

steve-o
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la steve-o » 07 sep 2009, 02:19

nisam vjerovao da moze biti itko gori od bake sto se tice baratanjem engleskog jezika :D :D

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 sep 2009, 02:20

Abd nećemo izgubiti od Turaka, a ako se to i desi, opet ćemo mi biti u prednosti, imat ćemo bod više i gostovanje u Estoniji koja dobro igra kući, ali ako su već otpisani nevjerujem da će se mnogo boriti, zatim igramo sa Španijom koja je obezbjedila prvo mjesto i sigurno je da će odmarati svoje igrače za JAR, pa će na Koševo dovesti neke amatere. Turci idu u goste Belgiji, koja nakon poraza od naše repke, a zatim i petarde od Španije, tražit će iskupljenje pred domaćim navijačima i možemo se nadat da im Belgijanci otkinu bod. U svakom slučaju, nadam se dobroj igri naših momaka i svakako pobjedi našeg državnog tima.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 sep 2009, 02:23

Ne znam za vas, ali ja sam s Turcima u rodbinskim odnosima taman onoliko koliko sam s Austrijancima. :mrgreen:
Necu da ulazim u historiju niti u to ko je kakvu stetu pravio ovdje, ipak se treba drzati granica sporta.
Treba ih primiti u najmanju ruku kao da nam ponovo dolazi Danska, ali ih ovaj put ispratiti kuci sa makar jednim golom prednosti.
Moguce da se oni nadaju da ce nasi navijaci povuceni tim "osjecajem bratstva" napraviti i mozda neki skandal na tribinama, a znate kako nam je FIFA zaprijetila prosli put. Huskaci, povucite se i shvatite da je Bosna i Hercegovina postojala i prije nego sto je dosla Osmanska vojna sila i da ce postojati i nakon sto ode ova Turska reprezentacija.
Shvatite da osim ove lijepe nam zemlje druge zemlje nemamo. Shvatite da vam niko ne moze biti brat osim vaseg naroda. A, vjerujte boljih ljudi, a vecih pesimista nisam sreo. Valjda nas je vrijeme ucilo.

Lagano, cuvajte grla, stedite dlanove i onda na Bilino Polje ili odakle cete vec pratiti, pokazite kako se navija za Bosnu i Hercegovinu. I, naravno, samo saburli. ;)

Bosanac i Hercegovac, do zadnje krvi !
Sport je lijek za tijelo i duh.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 sep 2009, 02:24

el-fighter je napisao/la:Abd nećemo izgubiti od Turaka, a ako se to i desi, opet ćemo mi biti u prednosti, imat ćemo bod više i gostovanje u Estoniji koja dobro igra kući, ali ako su već otpisani nevjerujem da će se mnogo boriti, zatim igramo sa Španijom koja je obezbjedila prvo mjesto i sigurno je da će odmarati svoje igrače za JAR, pa će na Koševo dovesti neke amatere. Turci idu u goste Belgiji, koja nakon poraza od naše repke, a zatim i petarde od Španije, tražit će iskupljenje pred domaćim navijačima i možemo se nadat da im Belgijanci otkinu bod. U svakom slučaju, nadam se dobroj igri naših momaka i svakako pobjedi našeg državnog tima.
ja se upravo bojim tog lijevog sastava Španije.Koji će zapet i dati svojih 300% mogučnosti da se dokažu da se i na njih može računati u repci.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 02:31

Vec vidim kako ih Miske valja na bilinom polju, i gura loptu Dzeki, samo da Dzeku krene, u Misketa ne sumnjam jos je i odmoran, ma aBd dobijamo tekmu 100% ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 02:31

Evo jedne interesantne statistike koju sam pronasao : Nikada nismo izgubili utakmicu kvalifikacija za Svijetsko Prvenstvo na stadionu Bilino Polju! Od 1996. godine smo tako odigrali 7 utakmica za SP i nikada nismo dozivljeli poraz! 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2009, 02:34

Dobra statistika, a nadam se da ce se tradicija nastaviti, i da i ovaj put necemo izgubiti!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 02:35

Tarik14 je napisao/la:Evo jedne interesantne statistike koju sam pronasao : Nikada nismo izgubili utakmicu kvalifikacija za Svijetsko Prvenstvo na stadionu Bilino Polju! Od 1996. godine smo tako odigrali 7 utakmica za SP i nikada nismo dozivljeli poraz! 8-)
Jos jedan razlog da vise vjerujemo u pobjedu sutra ;) nismo mi vise mala reprezentacija kojoj svi mlate guzove kad im zatreba, a to ce turci da se uvjere u srijedu aBd ;) Bilino polje ostaje neporazeno ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 07 sep 2009, 02:46

nafrI82 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Evo jedne interesantne statistike koju sam pronasao : Nikada nismo izgubili utakmicu kvalifikacija za Svijetsko Prvenstvo na stadionu Bilino Polju! Od 1996. godine smo tako odigrali 7 utakmica za SP i nikada nismo dozivljeli poraz! 8-)
Jos jedan razlog da vise vjerujemo u pobjedu sutra ;) nismo mi vise mala reprezentacija kojoj svi mlate guzove kad im zatreba, a to ce turci da se uvjere u srijedu aBd ;) Bilino polje ostaje neporazeno ;)
Misliš, prekosutra? :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 02:47

omerbavarac je napisao/la:Dobra statistika, a nadam se da ce se tradicija nastaviti, i da i ovaj put necemo izgubiti!!!!
Da, i ja se iskreno nadam da necemo pokvariti ovu tradiciju! Inace smo dosta dobri kada su u pitanju tradicija! Dugo vremena je Bilino Polje ostalo neporazeno pa je ta tradicija prekinuta 2006. godine kada smo izgubili 1-3 od Madjarske u kvalifikacijama za EP 2008.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 02:47

Joj Djordje, ti samo patrolises i gledas 'ocel ko sta pogrijesiti :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 07 sep 2009, 02:50

Knele je napisao/la:
nafrI82 je napisao/la:
Misliš, prekosutra? :D
Ja bi volio da je sutra heh ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2009, 02:55

kakvih se gluposti nacitah aman jarabi...da mi je znat kakve veze ovo sve ima sa utakmicom...nesto kontam ako dobijemo njemacku u barazu ne treba ih pobjedit oni su primili 500 000 izbjeglica iz bosne...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2009, 03:01

Ma da su primili 500 miliona. Koga kod dobijemo, naravno ako se plasiramo u baraz, a ABD hocemo, treba pobijediti!!!! Svakoj repki pokazati zube, i pokazati ko smo mi!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 07 sep 2009, 03:03

nick je napisao/la:kakvih se gluposti nacitah aman jarabi...da mi je znat kakve veze ovo sve ima sa utakmicom...nesto kontam ako dobijemo njemacku u barazu ne treba ih pobjedit oni su primili 500 000 izbjeglica iz bosne...
A ako dobijemo "susjede", i njih moramo pustiti, jer ipak su oni nasi susjedi ... :roll:
Malo ironije nije na odmet, a u svakom slucaju drago mi je da vecina ovdje razmislja onako kako treba, a to je da je BiH na prvom mjestu, a na drugom opet BiH a na trecem BiH, a za ostale nam se ferma.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 04:01

U svakom slucaju, buduli nas Turci podcjenjili oni gube 100%. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 05:18

Meni je baš dobar naglasak u Terima, samo što izvrče riječi ahhh, isto ja kada nešto ne znam, pa izvrčem sve. hahha.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 05:30

Hahhahahahhahahhahahhhahahahha, Emir "U nas Džeko zna dati gol" ahhaaha

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 sep 2009, 05:33

nafrI82 je napisao/la:Vec vidim kako ih Miske valja na bilinom polju, i gura loptu Dzeki, samo da Dzeku krene, u Misketa ne sumnjam jos je i odmoran, ma aBd dobijamo tekmu 100% ;)

Mislim da bi Muslimovića trebalo staviti od prve minute protiv Turaka, on je gol mašina, zabit će jedan 100%. Kasnije uvesti odmornog Veedu ili ako rez. bude povoljan, uvesti defanzivca umjesto napadača i čuvati rezultat. Za Džeku i Misketa se nebrinem, Turcima je odbrana kao i nama najslabiji dio tako da nebi trebalo biti problema u liniji Džeko - Miske.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 07 sep 2009, 07:33

Joj imam osjecaj da ce Salihovic zabiti gol iz slobodnog udarca...neka pucaju sa svih strana prema Turskom golu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.