Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ja se upravo bojim tog lijevog sastava Španije.Koji će zapet i dati svojih 300% mogučnosti da se dokažu da se i na njih može računati u repci.el-fighter je napisao/la:Abd nećemo izgubiti od Turaka, a ako se to i desi, opet ćemo mi biti u prednosti, imat ćemo bod više i gostovanje u Estoniji koja dobro igra kući, ali ako su već otpisani nevjerujem da će se mnogo boriti, zatim igramo sa Španijom koja je obezbjedila prvo mjesto i sigurno je da će odmarati svoje igrače za JAR, pa će na Koševo dovesti neke amatere. Turci idu u goste Belgiji, koja nakon poraza od naše repke, a zatim i petarde od Španije, tražit će iskupljenje pred domaćim navijačima i možemo se nadat da im Belgijanci otkinu bod. U svakom slučaju, nadam se dobroj igri naših momaka i svakako pobjedi našeg državnog tima.
Jos jedan razlog da vise vjerujemo u pobjedu sutraTarik14 je napisao/la:Evo jedne interesantne statistike koju sam pronasao : Nikada nismo izgubili utakmicu kvalifikacija za Svijetsko Prvenstvo na stadionu Bilino Polju! Od 1996. godine smo tako odigrali 7 utakmica za SP i nikada nismo dozivljeli poraz!
Misliš, prekosutra?nafrI82 je napisao/la:Jos jedan razlog da vise vjerujemo u pobjedu sutraTarik14 je napisao/la:Evo jedne interesantne statistike koju sam pronasao : Nikada nismo izgubili utakmicu kvalifikacija za Svijetsko Prvenstvo na stadionu Bilino Polju! Od 1996. godine smo tako odigrali 7 utakmica za SP i nikada nismo dozivljeli poraz!nismo mi vise mala reprezentacija kojoj svi mlate guzove kad im zatreba, a to ce turci da se uvjere u srijedu aBd
Bilino polje ostaje neporazeno
Da, i ja se iskreno nadam da necemo pokvariti ovu tradiciju! Inace smo dosta dobri kada su u pitanju tradicija! Dugo vremena je Bilino Polje ostalo neporazeno pa je ta tradicija prekinuta 2006. godine kada smo izgubili 1-3 od Madjarske u kvalifikacijama za EP 2008.omerbavarac je napisao/la:Dobra statistika, a nadam se da ce se tradicija nastaviti, i da i ovaj put necemo izgubiti!!!!
Ja bi volio da je sutra hehKnele je napisao/la:Misliš, prekosutra?nafrI82 je napisao/la:Jos jedan razlog da vise vjerujemo u pobjedu sutraTarik14 je napisao/la:Evo jedne interesantne statistike koju sam pronasao : Nikada nismo izgubili utakmicu kvalifikacija za Svijetsko Prvenstvo na stadionu Bilino Polju! Od 1996. godine smo tako odigrali 7 utakmica za SP i nikada nismo dozivljeli poraz!nismo mi vise mala reprezentacija kojoj svi mlate guzove kad im zatreba, a to ce turci da se uvjere u srijedu aBd
Bilino polje ostaje neporazeno
A ako dobijemo "susjede", i njih moramo pustiti, jer ipak su oni nasi susjedi ...nick je napisao/la:kakvih se gluposti nacitah aman jarabi...da mi je znat kakve veze ovo sve ima sa utakmicom...nesto kontam ako dobijemo njemacku u barazu ne treba ih pobjedit oni su primili 500 000 izbjeglica iz bosne...
nafrI82 je napisao/la:Vec vidim kako ih Miske valja na bilinom polju, i gura loptu Dzeki, samo da Dzeku krene, u Misketa ne sumnjam jos je i odmoran, ma aBd dobijamo tekmu 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.