Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vico Zeljković
Vico Zeljković: Rezultati će pokazati da li je Petev bio dobar izbor.
Pričaju ljudi da je Vico Zeljković isti Chris Pratt.

Pa krenuo Vico da pravi terene, sta je sad, ne valja ni to?
-
- Kontakt:
Kriminalac Vico hoce da nas unisti do kraja
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa glasali su ZA
jedini protiv ove odluke bio Irfan Durić.
Savez napolje
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sve u stroj, po metak (šteta metka), za poruku ubuduće.Kosarka123 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 23:42Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa glasali su ZA
Ovi ljudi nakon ovog ne bi smjeli imati dodir sa fudbalom u BIH
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Moram priznati da je Vico pokazao pronicjivost i spretnost za svoje ciljeve, uz malu pomoć prijatelja. Nadam se da ovo ipak nije većinski stav u BH i da će to biti demonstrirano. Hoćeš nećeš sve je politika jer inače ne bilo čudno 43 igrati protiv reprezentacije NDH. Ako nije zašto ne bi igrali prijateljsku sa Kosovom? Ovakvi ljudi moraju napustiti Savez.
meni je ovo odlicno. Ako ovo ne makne grobare bh fudbala, nista nece. raja i svi ostali sute na kriminal i nebuloze koje se dogadjaju u nasoj ligi. Od guranja Borca, do kasapljenja svih njihovih oponenata. Ali na ovo nece sutiti, ni raja ni mediji, ni probosanski politicari.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- ElCartel11
- Kontakt:
Vico kralj sam sebi iskopao jamu sad treba samo pametno odigrati i da sam podnese ostavku. Sad imaju priliku bosanski klubovi, da se rijesimo ovog kretena. Borac, Leotar, Sloga, Zrinjski, Posušje i Široki su za njega.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Meni se sve ovo cini ko da neki ljudi namjerno unistavaju bhfudbal. Ne bi me ni cudilo da neki ljudi (Dodo) cine pritisak na ljude iz NSBIH da se utakmica odigra.
Nema nam druge nego bojkot igraca. Nema smisla ovo igrati. Stvarno neznam sto nam ovo treba.
Nema nam druge nego bojkot igraca. Nema smisla ovo igrati. Stvarno neznam sto nam ovo treba.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahahahha cartele stvarno misliš da će sam otići?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 10:36Vico kralj sam sebi iskopao jamu sad treba samo pametno odigrati i da sam podnese ostavku. Sad imaju priliku bosanski klubovi, da se rijesimo ovog kretena. Borac, Leotar, Sloga, Zrinjski, Posušje i Široki su za njega.
Samo prati, puškom ćeš ga jedino moći otjerati.
Dabogdo da si u pravu, pa da se očisti savez( kad on da otkaz da ga i drugi prate u stopama )
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Sam nece, zato sam napisao, da treba sad pametno ovo izvesti i fakticki ga prisiliti, da onda on "sam" pondese ostavku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 sep 2022, 10:46Hahahahahha cartele stvarno misliš da će sam otići?ElCartel11 je napisao/la: ↑10 sep 2022, 10:36Vico kralj sam sebi iskopao jamu sad treba samo pametno odigrati i da sam podnese ostavku. Sad imaju priliku bosanski klubovi, da se rijesimo ovog kretena. Borac, Leotar, Sloga, Zrinjski, Posušje i Široki su za njega.
Samo prati, puškom ćeš ga jedino moći otjerati.
Dabogdo da si u pravu, pa da se očisti savez( kad on da otkaz da ga i drugi prate u stopama )
Iskopao si je jamu sad ga treba samo gurnuti unutra. Jedinstvena prilika nam se nudi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 8 gostiju.