Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Biti ce plakanja od strane tamnoputog smrada. Yesss
- HasicuVratiSe
- Kontakt:
Samo pričamo o kmečanju iskompleksirani moroncicu
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E svašta, nije odvoženo 4 kruga nego 2 jer je ono na početku bilo formacijski krugovi. U 15h se već znalo šta će biti, ok nisu odmah mogli odgoditi ali do 17h se moralo znati šta nas čeka a ne ovako.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovo ni najodvraniji i najnesportskiji vozac u istoriji ovog sporta Shumaher, ne bi slavio.
Zar fakat nisu mogli ovo za sutra pomjeriti? Sta dobijaju sa ovim.
Zar fakat nisu mogli ovo za sutra pomjeriti? Sta dobijaju sa ovim.
Dajte Evanderu nesto za smirenje.
-
- Kontakt:
Znam da jeste opasno voziti po ovakvoj kiši ali što se samo nije pomjerilo za sutra? I to još im daju poene a nije ni bilo utrke.
"Es ist sehr schade, dass wir keine richtigen Runden fahren konnten, aber die Bedingungen waren sehr schwierig, die Sicht war schlecht", äußerte sich Max Verstappen im Interview mit der FIA. "Es hat immer wieder geregnet. Natürlich ist es ein Sieg, aber so will man nicht gewinnen."

-
- Kontakt:
Kmecite na pogresnu adresu. Zalite se Masiju i nesposobnoj FIA-i. To su debili odgovorni za ovaj cirkus danas.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Al kmece oni koji su govorili da ne treba se voziti kad je Max rekao lets goBundesliga je napisao/la: ↑29 avg 2021, 18:58Kmecite na pogresnu adresu. Zalite se Masiju i nesposobnoj FIA-i. To su debili odgovorni za ovaj cirkus danas.

-
- Kontakt:
jelle je napisao/la: ↑29 avg 2021, 19:01Al kmece oni koji su govorili da ne treba se voziti kad je Max rekao lets goBundesliga je napisao/la: ↑29 avg 2021, 18:58Kmecite na pogresnu adresu. Zalite se Masiju i nesposobnoj FIA-i. To su debili odgovorni za ovaj cirkus danas...jel Cigance tad ne bi vidilo nista
...sad opet kmece sto nisu vozili ...presmjesni

Kao da Verstappen ne bi volio vise 25 bodova nego pola od toga

I am not yet born; O hear me.
Najveci cirkus je sto su odrzali ceremoniju.
Podijeli nagrade diskretno i pokrij se usima.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Car ovog sporta je upravo voznja i manevrisanje po kisi.Zatreperim kad znam da ce biti kisa , kada cu vidjeti individualne manevre , muda i gdje ce neko iskociti neplanski.Ovo je razocarenje za sve prave ljubitelje F1.
Magla ? So what?
Magla je prakticno na 1/10 staze , pricamo o ljudima koji su hirurzi za volanom , sa jasnim signalizacijama.Neka se snadju , to je car utrkivanja.Najbolji je onaj koji se u datom momentu najbolje adaptira na uslove.
Razocarenje !!!
Magla ? So what?
Magla je prakticno na 1/10 staze , pricamo o ljudima koji su hirurzi za volanom , sa jasnim signalizacijama.Neka se snadju , to je car utrkivanja.Najbolji je onaj koji se u datom momentu najbolje adaptira na uslove.
Razocarenje !!!
Hahaha
Neutral je napisao/la: ↑29 avg 2021, 18:56"Es ist sehr schade, dass wir keine richtigen Runden fahren konnten, aber die Bedingungen waren sehr schwierig, die Sicht war schlecht", äußerte sich Max Verstappen im Interview mit der FIA. "Es hat immer wieder geregnet. Natürlich ist es ein Sieg, aber so will man nicht gewinnen."
![]()
![]()
![]()

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Zaslužena pobjeda Maxa, garavi već kuka na IG
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

U biti i jeste pobjeda, ali dan prije. Pod velikim pritiskom je brutalno izvukao onaj krug.
Nije ni ovo pretjerano pošteno, ali gore bi bilo da nakon dva dana šljakanja po kiši i ovog trećeg, gdje su se svi redom smorili i ispeglali maksimalno, jednostavno prekriže sve. Svakako da je obrnuta situacija, ovi bi šutili, a RB se bunio.
Najgore je što čekaš četiri sedmice, imaš jednu od najljepših staza i vrijeme sve sjebe.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Dabogda poginuli sljedeću utrku kad niste htjeli ovu
- AshburtonG
- Kontakt:
Pavle idiot...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.