Bosna i Hercegovina - Spanija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Spanija
... ne bi bilo loše dati bar jedan gol, onako uroka radi, da ne ispadne da smo pali bez "ispaljenog metka"... Već mogu da zamislim naslove po sutrašnjim novinama i "pametnice" po forumima...
Jbg Supica, Samira, Rahimica ja ne bih vise stavljao u prvu postavu imamo idealne zamjene ne znam sto se ceka.
znam samo da je 99% ljudi sa ovog sajta trvdilo da cemo razvaliti spaniju
,muratovic,rahimic,bajramovic, svaka cast njima ali treba zvati medunjanina hitno i probati sa njim !

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
OD kad je to lose dati svoje misljenje na forumu pa makar bilo i glupo i bezveze? Nismo na ispitu.al... je napisao/la:... ne bi bilo loše dati bar jedan gol, onako uroka radi, da ne ispadne da smo pali bez "ispaljenog metka"... Već mogu da zamislim naslove po sutrašnjim novinama i "pametnice" po forumima...
-
- Kontakt:
Sta ste se digli, gubimo u nevaznoj tekmi. To treceg gola smo odlicno igrali. Spanci su imali srece da nisu primila dva gola minimum. Supic je kriv za jedan gol, salihovic los skroz, a i muratovic k'o da je daltonista, svaka lopta ide spancu u noge.
Sto je najbitnije nismo dobili zuti i igrali smo odlicno to 65-te minute. Ovaj poraz ce zamazati oci nasem protivniku u barazu, a ciri dati materijala da natjera igrace, a pogotovo odbranu, da se dosta popravi.
Sve u svemu, dobra tekma i dobra igra
Sto je najbitnije nismo dobili zuti i igrali smo odlicno to 65-te minute. Ovaj poraz ce zamazati oci nasem protivniku u barazu, a ciri dati materijala da natjera igrace, a pogotovo odbranu, da se dosta popravi.
Sve u svemu, dobra tekma i dobra igra
pa što mi nitko ne kaže što je se zviždalo Hrgoviću??adom je napisao/la:
OD kad je to lose dati svoje misljenje na forumu pa makar bilo i glupo i bezveze? Nismo na ispitu.
Titula po sezoni. . .
-
- Kontakt:
Kad niko ne zna!!!prolaznik je napisao/la:pa što mi nitko ne kaže što je se zviždalo Hrgoviću??adom je napisao/la:
OD kad je to lose dati svoje misljenje na forumu pa makar bilo i glupo i bezveze? Nismo na ispitu.
CRNI_SA je napisao/la:znam samo da je 99% ljudi sa ovog sajta trvdilo da cemo razvaliti spaniju,muratovic,rahimic,bajramovic, svaka cast njima ali treba zvati medunjanina hitno i probati sa njim !
I ja sam mislio jbg, a za meduljanina potpuno si u pravu!
prolaznik je napisao/la:pa što mi nitko ne kaže što je se zviždalo Hrgoviću??adom je napisao/la:
zato što niko ne zna!!!!
valjda zato što je reko da neće više igrat za repku!
Da mi je samo doživjeti ljeto u kojem će ljudi ostavljati televizor u dvorištu do dva ujutro i gledati utakmice naše reprezentacije!
Ajde ajde, jos nekoliko minuta i sljedeca je baraz.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Mislim na one pametnice koje će početi jesti **** sa defetističkom pričom tipa "nemamo mi šta u baražu tražiti" i sl. One što nakon jednog lošeg izdanja popljuju svoje postove od prije jedno 2 sata kada su tvrdili da deremo španske guzove sa jedno 2:0. Na te mislim...adom je napisao/la:OD kad je to lose dati svoje misljenje na forumu pa makar bilo i glupo i bezveze? Nismo na ispitu.al... je napisao/la:... ne bi bilo loše dati bar jedan gol, onako uroka radi, da ne ispadne da smo pali bez "ispaljenog metka"... Već mogu da zamislim naslove po sutrašnjim novinama i "pametnice" po forumima...
0:5 hajde psujte sad malo
A mene opet boli briga 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
gooooooooooooolll !!!!!!!!!!! ma **** mi se ova tekma nije vazna harisa zvati pod hitno ako ga ne zovnu sramota bre , gooooooooooool miskeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 14 okt 2009, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
Džekooooooooooo Džekoooooo

- reds_forever
- Kontakt:
e moj dzeko nisi mogao prije nikako 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
hahhah pa ljudi jeli sada vidi te ko je supic!
- JuventusTorino
- Kontakt:
Nije moglo bez Dijamanta da prodje 

La Vecchia Signora - La Fidanzata d'Italia - I bianconeri - Le Zebre - (La) Signora Omicidi
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
----------------------------------- JUVENTUS FOOTBALL CLUB S.p.A. ------------------------------
onaj **** od grka zabio za grcku majku mu njegovuu
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- majestic24
- Kontakt:
Jesmo veceras izgubili,al kad bih rekao da sam tuzan,lagao bih. Ovo sigurno nije snaga nase repke. Evo i peti gol je pao,al jbg. Nek je ciro vidio da ce morati puno raditi oko obrane,al neka..ima mjesec dana da rijesi to. Evo i dzekson ga zabio... trebamo biti ponosni na ovo sta je nasa repka napravila. Evo i 5:2,haha
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.