Ono sto mi se nesvidja jeste da sam vidio vise grbova Fudbalskog Saveza Srbije, nikakve veze sa Borcem ni sa BiH, al eto!
Moderator/ica: vlakanje
Ma i Zrinjski je los na pocetku, ali normalno i vi ste vrlo dobriSchlager je napisao/la:Sve je bilo super samo mi nije jasno da li smo mi stvarno jaki kao crna zemlja ili je Zrinjski katastrofa...nisu stvorili ni jednu sansu,da smo igrali jos 3 dana ne bi nam udarac u okvir gola uputili,a mi smo osim tri gola imali jos stativu Bilbije u drugoj minuti,Bilbija oci u oci sa golmanom u 61 minuti,pa one bombe Jandrica i Kajkuta,lob i udarac glavom Vranjesa,oni slobodnjaci pa ona golmanska glupost i driblanje......trebalo je po meni bar 7-0 biti,a cak mi se cini i da smo igrali sa pola snage,na rezultat,lagano privodeci utakmicu nakon drugog gola....
Ne znam sta se moglo od marta kad smo izgubili od Zrinjskog toliko promjeniti,slicni timovi sa par promjena a na terenu razlika kao nebo i zemlja...
Ne vjerujem da se u istoriji Borca nije desilo da mu neki protivnik uputi 0 udaraca u okvir gola,prosto mi zao sto nisam ja branio da se malo proslavim pred rajom i postanem faca....
Čuj ba care, ja ne kažem nigdje da sam pogriješio. Ja vam čestitam na sinoćnom rezultatu i to je to. Vi da ste tako igrali u Gradačcu, ne bi mi bilo žao onog boda, kao što mi prošle sezone nije bilo žao kad nam je bod odnio Čelik, Široki, Laktaši. Ljudi su fino odnijeli bod samo zato što nismo mogli dati gol više, a vama je sudija taj bod dao i to neću nikad prežalit.VB 1987 je napisao/la:Šta reći nego da smo prejaki, momci su odigrali tako pametno kao da su u pitanju neki veterani, a ne klinci, svaka čast Baji Stojniću, uvodi u igru momka od 17 ili 18 godina da igra od prvog minuta, a da prije tog nije odigrao ni jedne sekunde (igrač sa brojem 26 mislim da se zove Toni Markić), a on odigra nevjerovatno sigurno i onog crnca sa brojem 20 stavi u mali džep, a ostalo su odigrali prepametno i tako zrelo da ja nemam riječi.
Zrinjski odlična ekipa, ali nisu imali nikakve šanse večeras protiv onakve igre na sredini terena gdje su bili potpuno blokirani...
Još da kažem da je petnaest minuta odigrao Grahovac dječak od 17 godina koji će sigurno postati veliki igrač...
Eto još onima koji su nas kao nešto prozivali da kažemo da nam mogu uvjek čestitati i reći da su pogriješili kao što to uradi ovaj zmaj...
zmaj_Bosne je napisao/la:Čuj ba care, ja ne kažem nigdje da sam pogriješio. Ja vam čestitam na sinoćnom rezultatu i to je to. Vi da ste tako igrali u Gradačcu, ne bi mi bilo žao onog boda, kao što mi prošle sezone nije bilo žao kad nam je bod odnio Čelik, Široki, Laktaši. Ljudi su fino odnijeli bod samo zato što nismo mogli dati gol više, a vama je sudija taj bod dao i to neću nikad prežalit.VB 1987 je napisao/la:Šta reći nego da smo prejaki, momci su odigrali tako pametno kao da su u pitanju neki veterani, a ne klinci, svaka čast Baji Stojniću, uvodi u igru momka od 17 ili 18 godina da igra od prvog minuta, a da prije tog nije odigrao ni jedne sekunde (igrač sa brojem 26 mislim da se zove Toni Markić), a on odigra nevjerovatno sigurno i onog crnca sa brojem 20 stavi u mali džep, a ostalo su odigrali prepametno i tako zrelo da ja nemam riječi.
Zrinjski odlična ekipa, ali nisu imali nikakve šanse večeras protiv onakve igre na sredini terena gdje su bili potpuno blokirani...
Još da kažem da je petnaest minuta odigrao Grahovac dječak od 17 godina koji će sigurno postati veliki igrač...
Eto još onima koji su nas kao nešto prozivali da kažemo da nam mogu uvjek čestitati i reći da su pogriješili kao što to uradi ovaj zmaj...
jeste toni markić, taj isti momak je prošao cijelu školu sarajeva, ali kod stručnjaka s koševa nije imo veze, pa su ga pustili i on je čini mi se 89.g
Vi ste SINOĆ odigrali odlično i za to vam čestitam, ništa više.
Ne trebas ti meni pojasnjavati sta je kop! Ti neces da razumijes ono sto sam ja napisao i to je tvoj problem. Tribina moze primiti 8000 posto nema stolica, valjda ja to bolje znam nego ti! E sad, jasno se moze vidjeti dio tribine koji navija a to svakako nije 300-400. Uostalom, slike i klipovi ce sve pokazati.ul_zri_mo je napisao/la:ako treba pojasniti šta je kop nema problema! svaka čast za pun stadion,fino je ono vidjeti,ništa ne kažem...al ja ti govorim za one što čitavih 90 min navijaju,i nisam samo bezze izvalio tu brojku vidi se po radu ruka ta brojka![]()
još jednom čestitke za pobjedu P.S. stajanje može blizu 5 tisuća primit,eto toliko od mene![]()
pozz
Ajoj druže, ajd ne lupaj molim te, pa ako je vas bilo 100 onda je Lešinara koji u kopu bilo 10 000 ajd nemoj se više javljati o ovoj priči molim te...ul_zri_mo je napisao/la:čestitke za pobjedu!
očajna igra naši,očajan rezultat al **** ga biće bolje![]()
na tribinama ste me negativno iznenadili,vidim ovdje svi hvale vaše izdanje preko tv-a,ali uživo to izgleda mnogo lošije...u kopu vam 300-400 ljudi u vrh glave s tim da je u gornjim redovima sve neka dječurlijajedino vam za pirotehniku skidam kapu,šetalica također neloša...
nas 100+,puno manje nego prošle godine al imaju mnogi razlozi za to...prvi dio ekipe skoro da nije ni bio,al opet po meni vrlo dobro odrađeno ovo daleko gostovanje,zapaljeno dosta pirotehnike![]()
P.S. pohvale domaćinima na korektnosti(ja neznam ima li igdje da gostujućim navijačima donose vodu na pol)
Namjerno uopšte nisam htjeo da spominjem Bilbiju koji je takođe 19 godišnjak ali o njemu je dosad toliko rečeno, a mislim da će se o njemu tek pričati i to samo u superlativu, vrijeme će pokazati... Poznavajući njegovog oca znam da još uvjek čvrsto stoje na zemlji, a koliko znam u prijateljskoj utakmici protiv Zagreba je došlo 10 ak menadžera da ga gledaju, a on ih je ladno iskulirao i tražio da ne nastupa u toj utakmici uopšte...mostar_mo je napisao/la:Nemanja Bilbija me neodoljivo podsjeća na Luku Modrića ....ko šilo je ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.