FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Ribery FCB
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Ribery FCB » 12 sep 2009, 22:52

Svaka cast za atmosferu, odlicno navijanje i ambijent, odlicna igra Borca, kaze moj stari da je prije rata proveo mladost na tom stadionu jer je dugo radio u Banja Luci :D
Ono sto mi se nesvidja jeste da sam vidio vise grbova Fudbalskog Saveza Srbije, nikakve veze sa Borcem ni sa BiH, al eto!
Hajde Željo zabij go, samo tebi pjevamo, Željo ti si šampion, pjeva cijeli stadion!

banjaluka u srcu
Kontakt:

Post Postao/la banjaluka u srcu » 12 sep 2009, 23:14

evo sad sam dosao sa utakmice,bilo je extra,Borac je zasluzeno pobjedio(moje misljenje),Lesinari extra odradili svoj posao,stadion pun,ludnica prava

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 sep 2009, 02:17

Sve je bilo super samo mi nije jasno da li smo mi stvarno jaki kao crna zemlja ili je Zrinjski katastrofa...nisu stvorili ni jednu sansu,da smo igrali jos 3 dana ne bi nam udarac u okvir gola uputili,a mi smo osim tri gola imali jos stativu Bilbije u drugoj minuti,Bilbija oci u oci sa golmanom u 61 minuti,pa one bombe Jandrica i Kajkuta,lob i udarac glavom Vranjesa,oni slobodnjaci pa ona golmanska glupost i driblanje......trebalo je po meni bar 7-0 biti,a cak mi se cini i da smo igrali sa pola snage,na rezultat,lagano privodeci utakmicu nakon drugog gola....
Ne znam sta se moglo od marta kad smo izgubili od Zrinjskog toliko promjeniti,slicni timovi sa par promjena a na terenu razlika kao nebo i zemlja...

Ne vjerujem da se u istoriji Borca nije desilo da mu neki protivnik uputi 0 udaraca u okvir gola,prosto mi zao sto nisam ja branio da se malo proslavim pred rajom i postanem faca....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 sep 2009, 02:47

Schlager je napisao/la:Sve je bilo super samo mi nije jasno da li smo mi stvarno jaki kao crna zemlja ili je Zrinjski katastrofa...nisu stvorili ni jednu sansu,da smo igrali jos 3 dana ne bi nam udarac u okvir gola uputili,a mi smo osim tri gola imali jos stativu Bilbije u drugoj minuti,Bilbija oci u oci sa golmanom u 61 minuti,pa one bombe Jandrica i Kajkuta,lob i udarac glavom Vranjesa,oni slobodnjaci pa ona golmanska glupost i driblanje......trebalo je po meni bar 7-0 biti,a cak mi se cini i da smo igrali sa pola snage,na rezultat,lagano privodeci utakmicu nakon drugog gola....
Ne znam sta se moglo od marta kad smo izgubili od Zrinjskog toliko promjeniti,slicni timovi sa par promjena a na terenu razlika kao nebo i zemlja...

Ne vjerujem da se u istoriji Borca nije desilo da mu neki protivnik uputi 0 udaraca u okvir gola,prosto mi zao sto nisam ja branio da se malo proslavim pred rajom i postanem faca....
Ma i Zrinjski je los na pocetku, ali normalno i vi ste vrlo dobri

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 sep 2009, 02:49

Sad dodjoh kuci. Bilbiju moramo cuvati k'o zjenicu oka svoga! :) Svaka cast momcima!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 sep 2009, 08:18

Čestitke, Borac odličan, Zrinjski kao što je i krenuo ove sezone neodlučan.
Dragon Town

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 sep 2009, 09:53

Šta reći nego da smo prejaki, momci su odigrali tako pametno kao da su u pitanju neki veterani, a ne klinci, svaka čast Baji Stojniću, uvodi u igru momka od 17 ili 18 godina da igra od prvog minuta, a da prije tog nije odigrao ni jedne sekunde (igrač sa brojem 26 mislim da se zove Toni Markić), a on odigra nevjerovatno sigurno i onog crnca sa brojem 20 stavi u mali džep, a ostalo su odigrali prepametno i tako zrelo da ja nemam riječi.
Zrinjski odlična ekipa, ali nisu imali nikakve šanse večeras protiv onakve igre na sredini terena gdje su bili potpuno blokirani...
Još da kažem da je petnaest minuta odigrao Grahovac dječak od 17 godina koji će sigurno postati veliki igrač...

Eto još onima koji su nas kao nešto prozivali da kažemo da nam mogu uvjek čestitati i reći da su pogriješili kao što to uradi ovaj zmaj... ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 13 sep 2009, 10:06

VB 1987 je napisao/la:Šta reći nego da smo prejaki, momci su odigrali tako pametno kao da su u pitanju neki veterani, a ne klinci, svaka čast Baji Stojniću, uvodi u igru momka od 17 ili 18 godina da igra od prvog minuta, a da prije tog nije odigrao ni jedne sekunde (igrač sa brojem 26 mislim da se zove Toni Markić), a on odigra nevjerovatno sigurno i onog crnca sa brojem 20 stavi u mali džep, a ostalo su odigrali prepametno i tako zrelo da ja nemam riječi.
Zrinjski odlična ekipa, ali nisu imali nikakve šanse večeras protiv onakve igre na sredini terena gdje su bili potpuno blokirani...
Još da kažem da je petnaest minuta odigrao Grahovac dječak od 17 godina koji će sigurno postati veliki igrač...

Eto još onima koji su nas kao nešto prozivali da kažemo da nam mogu uvjek čestitati i reći da su pogriješili kao što to uradi ovaj zmaj... ;)
Čuj ba care, ja ne kažem nigdje da sam pogriješio. Ja vam čestitam na sinoćnom rezultatu i to je to. Vi da ste tako igrali u Gradačcu, ne bi mi bilo žao onog boda, kao što mi prošle sezone nije bilo žao kad nam je bod odnio Čelik, Široki, Laktaši. Ljudi su fino odnijeli bod samo zato što nismo mogli dati gol više, a vama je sudija taj bod dao i to neću nikad prežalit.
Vi ste SINOĆ odigrali odlično i za to vam čestitam, ništa više.
Dragon Town

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 sep 2009, 10:10

Hahahaha ma proći će to tebe, kad shvatiš koliko ste sreće imali da ne izgubite i kad ti bude jasno o kome pričaš... pozdrav tebi ;)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 sep 2009, 10:41

Da, poprilicno je nevjerovatno da tako mladi igraci mogu odigrati tako iskusno. Gosti su davili loptu a mi zabijali, u drugom smo im prepustili inicijativu i cekali kontru. Znaci, nisu imali nijednu 100% sansu!

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 13 sep 2009, 11:07

zmaj_Bosne je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Šta reći nego da smo prejaki, momci su odigrali tako pametno kao da su u pitanju neki veterani, a ne klinci, svaka čast Baji Stojniću, uvodi u igru momka od 17 ili 18 godina da igra od prvog minuta, a da prije tog nije odigrao ni jedne sekunde (igrač sa brojem 26 mislim da se zove Toni Markić), a on odigra nevjerovatno sigurno i onog crnca sa brojem 20 stavi u mali džep, a ostalo su odigrali prepametno i tako zrelo da ja nemam riječi.

Čuj ba care, ja ne kažem nigdje da sam pogriješio. Ja vam čestitam na sinoćnom rezultatu i to je to. Vi da ste tako igrali u Gradačcu, ne bi mi bilo žao onog boda, kao što mi prošle sezone nije bilo žao kad nam je bod odnio Čelik, Široki, Laktaši. Ljudi su fino odnijeli bod samo zato što nismo mogli dati gol više, a vama je sudija taj bod dao i to neću nikad prežalit.

jeste toni markić, taj isti momak je prošao cijelu školu sarajeva, ali kod stručnjaka s koševa nije imo veze, pa su ga pustili i on je čini mi se 89.g
Vi ste SINOĆ odigrali odlično i za to vam čestitam, ništa više.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 sep 2009, 11:27

Borac je ekstra krenuo,sve mu se otvorilo,i definitivno je za sada zasluzeno na prvom mjestu,i istice se vec sada kao jedan od glavnih kandidata za vrh tabele,titulu i Europu.Dargo mi je i zbog navijaca,jer kad god dodjem u BL,vazda suplja zvjezda,partizan...sada je izgleda Borac u modi.Kao sto neko napomenu i ja ne kontam neke zastave iz Srbije,al eto,valjda oni znaju najbolje.
Sinoc sam pomalo gledao utakmicu,i drago mi je cuti da je mnogo mladih igraca i da trener forsira tu djecu.Naravno vidjecemo kako ce se ti mladji igraci nositi sa imperativom rezultata,slave,i borbe za vrh.Mogli bi lako "popucati" i podleci pritisku.
Na GRBAVICI sam gledao i Siroki i Zrinjski,i definitivno su mislim igracki najjace ekipe u Bosni,medjutim nisu se uklopili kao kolektiv ocito.Nama je Siroki uspio otkinuti bod,a Zrinjskog smo jedva uzeli.Bas me zanima kakva ce tekma ZELJO-Borac biti

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 13 sep 2009, 11:29

čestitke za pobjedu!
očajna igra naši,očajan rezultat al **** ga biće bolje :lol:
na tribinama ste me negativno iznenadili,vidim ovdje svi hvale vaše izdanje preko tv-a,ali uživo to izgleda mnogo lošije...u kopu vam 300-400 ljudi u vrh glave s tim da je u gornjim redovima sve neka dječurlija :!: jedino vam za pirotehniku skidam kapu,šetalica također neloša...
nas 100+,puno manje nego prošle godine al imaju mnogi razlozi za to...prvi dio ekipe skoro da nije ni bio,al opet po meni vrlo dobro odrađeno ovo daleko gostovanje,zapaljeno dosta pirotehnike :D
P.S. pohvale domaćinima na korektnosti(ja neznam ima li igdje da gostujućim navijačima donose vodu na pol) :idea:
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 sep 2009, 12:13

Hvala na cestitkama ali napisati da je bilo 300-400 ljudi u kopu je besmislica, najblaze receno! Prijatelju, istocna tribina moze primiti 8000 ljudi pa ti malo razmisli prije nego sto odvalis brojku. Nije ta tribina kao ono vase stajanje u Mostaru od nekoliko redova! ;)

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 13 sep 2009, 12:21

ako treba pojasniti šta je kop nema problema! svaka čast za pun stadion,fino je ono vidjeti,ništa ne kažem...al ja ti govorim za one što čitavih 90 min navijaju,i nisam samo bezze izvalio tu brojku vidi se po radu ruka ta brojka ;)
još jednom čestitke za pobjedu P.S. stajanje može blizu 5 tisuća primit,eto toliko od mene :idea:
pozz
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 13 sep 2009, 12:26

ul_zri_mo je napisao/la:ako treba pojasniti šta je kop nema problema! svaka čast za pun stadion,fino je ono vidjeti,ništa ne kažem...al ja ti govorim za one što čitavih 90 min navijaju,i nisam samo bezze izvalio tu brojku vidi se po radu ruka ta brojka ;)
još jednom čestitke za pobjedu P.S. stajanje može blizu 5 tisuća primit,eto toliko od mene :idea:
pozz
Ne trebas ti meni pojasnjavati sta je kop! Ti neces da razumijes ono sto sam ja napisao i to je tvoj problem. Tribina moze primiti 8000 posto nema stolica, valjda ja to bolje znam nego ti! E sad, jasno se moze vidjeti dio tribine koji navija a to svakako nije 300-400. Uostalom, slike i klipovi ce sve pokazati.

Da se razumijemo, ja sam utakmicu gledao sa zapada posto sam vodio malo dijete i direktno sam gledao u kop. Takav pregled vi koji ste bili zabijeni na onoj montaznoj tribini nemate.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 sep 2009, 12:42

ul_zri_mo je napisao/la:čestitke za pobjedu!
očajna igra naši,očajan rezultat al **** ga biće bolje :lol:
na tribinama ste me negativno iznenadili,vidim ovdje svi hvale vaše izdanje preko tv-a,ali uživo to izgleda mnogo lošije...u kopu vam 300-400 ljudi u vrh glave s tim da je u gornjim redovima sve neka dječurlija :!: jedino vam za pirotehniku skidam kapu,šetalica također neloša...
nas 100+,puno manje nego prošle godine al imaju mnogi razlozi za to...prvi dio ekipe skoro da nije ni bio,al opet po meni vrlo dobro odrađeno ovo daleko gostovanje,zapaljeno dosta pirotehnike :D
P.S. pohvale domaćinima na korektnosti(ja neznam ima li igdje da gostujućim navijačima donose vodu na pol) :idea:
Ajoj druže, ajd ne lupaj molim te, pa ako je vas bilo 100 onda je Lešinara koji u kopu bilo 10 000 ajd nemoj se više javljati o ovoj priči molim te...
Za igrača Tonija Markića mislim da nije 89 godište nego da je mlađi tj da je član kadetske reprezentacije i da je prošao omladinske selekcije Zrinjskog...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 13 sep 2009, 12:43

vidim ovde se navijac zrinjskog cudi sto se na poluvremenu daje voda gostujucim navijacima.pa on nezna ili nije svjestan gdje je dosao,pa care ti si u banja luci bio nisi u sirokom i banovicima.u banja luci kod VELIKOG BORCA koji je sa velezom i zeljom jedan od tri najveca bih kluba.usput da cestitam borcu na pobjedi i lesinarima na izvrsnoj podrsci.borac igra najljepsi fudbal u drzavi i vrijeme je da bude prvak sto banja luka zasluzuje.prolazi vrijeme mali vjestacki odrzavani klubova sto me raduje jer stvari polako ali sigurno dolaze na svoje mjesto.P.S.NEMANJA NAJBOLJI IGRAC LIGE DEFINITIVNO.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 sep 2009, 12:53

Nemanja Bilbija me neodoljivo podsjeća na Luku Modrića ....ko šilo je ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 13 sep 2009, 12:59

mostar_mo je napisao/la:Nemanja Bilbija me neodoljivo podsjeća na Luku Modrića ....ko šilo je ...
Namjerno uopšte nisam htjeo da spominjem Bilbiju koji je takođe 19 godišnjak ali o njemu je dosad toliko rečeno, a mislim da će se o njemu tek pričati i to samo u superlativu, vrijeme će pokazati... Poznavajući njegovog oca znam da još uvjek čvrsto stoje na zemlji, a koliko znam u prijateljskoj utakmici protiv Zagreba je došlo 10 ak menadžera da ga gledaju, a on ih je ladno iskulirao i tražio da ne nastupa u toj utakmici uopšte...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.