BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Jel moguće da niko nije izanalizirao niti jednu ekipu protiv koje igraju naše ekipe? Bitnije je šta jsu Tadić, Piksi, Pjaca, neki MMA borci rekli, Bože me sačuvaj. Šta mogu očekivati naši klubovi? Sve od sjaja do očaja, kad pročitam koje ekipe igraju ova pretkola, sve mi vude jasno. Uglavnom sretno!
-
- Kontakt:
Koliko god vas mrzio navijat cu za vas cim pocnete iole igrati fudbal.Ovo sto se igra u ovoj ligi je sve samo ne fudbala a znas na sta mislim.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
@MortemHZ ne zamjeri![]()
Zao mi je ali tako je.Bodovi od vas nam ne trebaju sve dok na ovaj nacin izlazite u Evropu.Svakog pravog banjalucanina je stid i sramota ovoga pa se zapitaj je li sto kazes debilizam u nama ili u krovnoj kuci.Svim ostalim predstavnicima zelim puno srece
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I počinje danas, raj za igrati kladionicu
Nemam neka očekivanja od naših ekipa, bar da prva kola prođu

Nemam neka očekivanja od naših ekipa, bar da prva kola prođu
Na papiru si sve u pravu. Ali ne moze covjek imati stomak pa navijati za zrinjski,to je previse. A ionako necemo daleko,pa je svejedno. Sarajevo i Borac ispadaju u prvom kolu,Velez u drugom a zrinjski nisam ni pogledao s kom igraju,vjerovatno u drugom kolu ispadanje.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Da se to rijesi,pa da se posvetimo ultra zanimljivoj BH ligi

Nemoj i ti sad da pretjeruješ, sa Vicom ili bez njega, mi nikad nismo igrali fudbalNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 01:11Koliko god vas mrzio navijat cu za vas cim pocnete iole igrati fudbal.Ovo sto se igra u ovoj ligi je sve samo ne fudbala a znas na sta mislim.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Zao mi je ali tako je.Bodovi od vas nam ne trebaju sve dok na ovaj nacin izlazite u Evropu.Svakog pravog banjalucanina je stid i sramota ovoga pa se zapitaj je li sto kazes debilizam u nama ili u krovnoj kuci.Svim ostalim predstavnicima zelim puno srece

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Sve si rekaoAvantiBL je napisao/la: ↑09 jul 2024, 08:27Nemoj i ti sad da pretjeruješ, sa Vicom ili bez njega, mi nikad nismo igrali fudbalNajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 jul 2024, 01:11Koliko god vas mrzio navijat cu za vas cim pocnete iole igrati fudbal.Ovo sto se igra u ovoj ligi je sve samo ne fudbala a znas na sta mislim.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Zao mi je ali tako je.Bodovi od vas nam ne trebaju sve dok na ovaj nacin izlazite u Evropu.Svakog pravog banjalucanina je stid i sramota ovoga pa se zapitaj je li sto kazes debilizam u nama ili u krovnoj kuci.Svim ostalim predstavnicima zelim puno srecedobro, jesmo možda malo, dok je Maksimović bio trener
što se tiče ovoga što sam ti podebljao, rezultat toga je "posjeta"
ali svejedno, opet kažem, Borac ako napravi neki zapažen rezultat, itekako će valjati Sarajevu sljedeće sezone ako osvoji titulu
![]()
Sto se tice prosjecne posjete mislim da ste 5.ili 6.bili na tabeli.Ako prvaka gleda u prosjeku 800 ljudi sve ti je jasno.A znalo vam je nekada ne tako davno bit redovno 3-4 pa i 5 hiljada ljudi na stadionu.Sve ce vas ovo kostati prije ili poslije a nikome se ne gleda ovaj fudbal.
Sarajevo ima svoj koefcijent ne preuzima drzavni tako da vas i rezultat svakog drugog bh kluba moze pomoci samo u rankingu lige,da eventualno za par godina ekipe nam krecu od 2 pretkola a ne prvog.Sarajevu direktno ne pomaze niciji rezultat nego krojimo sami sebi koefcijent koji smo malo je reci syebali zadnje 3 sezone.Ako ponovo ispadnemo u prvom pretkolu nema nas nigdje sljedece godine mada u sustini nebitno je hoces li biti nosilac to se pokazalo nedavno gdje mi kao nosioci izvucemo Aktobe,Velez kao nenosioc amatere iz Andore.Uvijek te moze zapasti neki levat medju nosiocima.Mi smo morali izvuci neke ribare i rutinski odraditi posao ovako su nam sanse 50-50.Mi i sreca...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ne može Borac ispasti odmah jer ide i sa porazom u konferencijsku, a svakako Borac neće ispasti od šipaca, koliko god vi to željeli !Antikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 06:33Na papiru si sve u pravu. Ali ne moze covjek imati stomak pa navijati za zrinjski,to je previse. A ionako necemo daleko,pa je svejedno. Sarajevo i Borac ispadaju u prvom kolu,Velez u drugom a zrinjski nisam ni pogledao s kom igraju,vjerovatno u drugom kolu ispadanje.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
Da se to rijesi,pa da se posvetimo ultra zanimljivoj BH ligi![]()
To da se crvena garnitura gadi svakom normalnom Banjalučaninu i ptica na grani zna, ali to vaše palamuđenje kako treba i kako ne treba bi možda imalo nekog smisla da se nađete u našoj situaciji...Ja vam iskreno koliko god vas volio ili ne volio, ne želim da se desi ovo kao što se desilo nama, da vam politika kroji kapu a ti si samo njemi posmatrač koji se ne želi odreći svoje prve ljubavi ! i nemojte mi sada, mi bi ovako mi bi onako, nebi vi ništa kao ni mi jer nemate damu da otjerate jednu ženu a kamoli politički vrh

LETS GO FIGHTER
sretno svima 
Pa ja vam zelim da prodjete ali realno sanse su vam nula. Ubice vas sipci ko mraz paprikubagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:14Ne može Borac ispasti odmah jer ide i sa porazom u konferencijsku, a svakako Borac neće ispasti od šipaca, koliko god vi to željeli !Antikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 06:33Na papiru si sve u pravu. Ali ne moze covjek imati stomak pa navijati za zrinjski,to je previse. A ionako necemo daleko,pa je svejedno. Sarajevo i Borac ispadaju u prvom kolu,Velez u drugom a zrinjski nisam ni pogledao s kom igraju,vjerovatno u drugom kolu ispadanje.AvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.
To da se crvena garnitura gadi svakom normalnom Banjalučaninu i ptica na grani zna, ali to vaše palamuđenje kako treba i kako ne treba bi možda imalo nekog smisla da se nađete u našoj situaciji...Ja vam iskreno koliko god vas volio ili ne volio, ne želim da se desi ovo kao što se desilo nama, da vam politika kroji kapu a ti si samo njemi posmatrač koji se ne želi odreći svoje prve ljubavi ! i nemojte mi sada, mi bi ovako mi bi onako, nebi vi ništa kao ni mi jer nemate damu da otjerate jednu ženu a kamoli politički vrhdrugima je šaka krminalaca otela klub, trećima je Nikšić aka Tito, dok četvrti pod plaštom nacionalizma ližu stope jevrejskom biznismenu !

Yebes EP, ovo zanimljvije 5 puta

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ova ekipa Kluža je od šipaca bar dve klase bolja a Borac je od ove ekipe od prije 3 godine što je bila sada definitivno jači tim....Prvi tim smo u evropi koji je ispao zbog ne važenja gola u gostima....tako da, ništa tu ne treba preudicirati, mada ja mislim da iz tebe više govori mržnja nego realnostAntikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:54Pa ja vam zelim da prodjete ali realno sanse su vam nula. Ubice vas sipci ko mraz paprikubagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:14Ne može Borac ispasti odmah jer ide i sa porazom u konferencijsku, a svakako Borac neće ispasti od šipaca, koliko god vi to željeli !Antikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 06:33
Na papiru si sve u pravu. Ali ne moze covjek imati stomak pa navijati za zrinjski,to je previse. A ionako necemo daleko,pa je svejedno. Sarajevo i Borac ispadaju u prvom kolu,Velez u drugom a zrinjski nisam ni pogledao s kom igraju,vjerovatno u drugom kolu ispadanje.
To da se crvena garnitura gadi svakom normalnom Banjalučaninu i ptica na grani zna, ali to vaše palamuđenje kako treba i kako ne treba bi možda imalo nekog smisla da se nađete u našoj situaciji...Ja vam iskreno koliko god vas volio ili ne volio, ne želim da se desi ovo kao što se desilo nama, da vam politika kroji kapu a ti si samo njemi posmatrač koji se ne želi odreći svoje prve ljubavi ! i nemojte mi sada, mi bi ovako mi bi onako, nebi vi ništa kao ni mi jer nemate damu da otjerate jednu ženu a kamoli politički vrhdrugima je šaka krminalaca otela klub, trećima je Nikšić aka Tito, dok četvrti pod plaštom nacionalizma ližu stope jevrejskom biznismenu !
![]()

LETS GO FIGHTER
Da je ostao Marinovic, ne bih imao nikakvu bojazan sta ce biti, kladio bih se na dve pobjedebagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 10:06Ova ekipa Kluža je od šipaca bar dve klase bolja a Borac je od ove ekipe od prije 3 godine što je bila sada definitivno jači tim....Prvi tim smo u evropi koji je ispao zbog ne važenja gola u gostima....tako da, ništa tu ne treba preudicirati, mada ja mislim da iz tebe više govori mržnja nego realnostAntikloc je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:54Pa ja vam zelim da prodjete ali realno sanse su vam nula. Ubice vas sipci ko mraz paprikubagniadiluca je napisao/la: ↑09 jul 2024, 09:14
Ne može Borac ispasti odmah jer ide i sa porazom u konferencijsku, a svakako Borac neće ispasti od šipaca, koliko god vi to željeli !
![]()
=

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Bukvalno, kakvo Euro kakvi bakrači, sad idu najzanimljiviji klubovi na svijetu.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Gledam onaj klub Decic iz CG promijenio ime veceras prvi put zvanicno Deciqi se zove
Cak i grb su promijenili,zasto to kupili ih neki Albanci ili?
Cak i grb su promijenili,zasto to kupili ih neki Albanci ili?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Tuzi je mjesto na granici s Albanijom i tu zivi dosta Albanaca tako da kontam da je njihov klub otpocetka

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Albanci su oni oduvijek. Samo eto sad odlucili da se to vise primijeti

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve ok, ne sekiraj seAvantiBL je napisao/la: ↑08 jul 2024, 18:07U evropskim utakmicama, navijati kontra kluba koji predstavlja ovu raspalu ligu, graniči sa morbidnosti, debilizmom i bolesti. Svakom klubu u BiH direktno odgovara da predstavnici njihove lige doguraju što dalje, prosto jednostavno. Koliko god ih "mrzio", želim svu sreću Sarajevu, Veležu i Zrinjskom.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo ispratiti Spance i Engleze reda radi i onda ide ova magija

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dinamo zainteresiran za Samorodova iz Aktobea.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, relativizam i 28 gostiju.