Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Engleska-BiH/Italija-BiH (3. Juni/9. Juni)
Trka trka i samo trka, tako ce nam izgledati ekipa i yebeno se navikavajte na to. Zivite u iluzijama da imamo kvalitet da igramo okomito, da se brzo i tacno oslobadjamo lopte, da igramo na jedan dodir na malom prostoru, a mi to jednostavno nemamo. Ali sada imamo momke koji mogu da trce i budu kompaktni u odbrani, i to nam je glavni adut. Veceras smo u par navrata lijepo iskontrolisali loptu, pogotovo u prvom poluvremenu, sto govori da nam treba uigranosti i par igraca koji su veceras odsustvovali, i bit ce to dosta bolje.
Samo trka, samo tvrdo, brza tranzicija i bez puno pametovanja.
Samo trka, samo tvrdo, brza tranzicija i bez puno pametovanja.
naprijed rejal
Al hajd nek mi neko kaze sta smo to veceras tacno uigrali? Totalna glupost su ove dvije prijateljske, bacena 2 termina ni za sta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, jos ne mozemo prepoznati igraca po liku ili broju na dresu, a kao tugujemo i nema od nas nista.kobac je napisao/la: ↑03 jun 2024, 22:56Citajuci komentare reklo bi se da je 2014,i da smo mi igrali probu pred prvenstvo.
80% momaka veceras debi upisalo,jos ih ne znate prepoznati po faci.
Sjecam se vremena i sklapljanja one nam generacije kad Moldavci cini mi se na Kosevu pobijedise tako da opusteno.
Trust the process![]()
![]()
![]()
Vecina ih debitanti, mi sluzimo protivniku za provjeru pred EP, silom prilika eto da moramo igrati bas protiv ovako jakih protivnika i odlicno sto to hoce jedna Engleska i Italija, a ujedno i odlicna prilika da se momci upoznaju, uknjize nastupe i da uskoro krenemo praviti neki pecat ove reprezentacije.
Smjena generacije je odradjena, to je prvi korak kojeg smo svi prizeljkivali, a cekamo jos par igraca da debituju i dovedu se u repku, a onda ide uigravanje i Boga moliti da sto vise njih igra redovno za svoje klubove i na svo vecem nivou fudbala. Tek onda i repka ce profitirati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Novi igrači su tu. Igrali su u novom sistemu protiv Engleske, koja je top 5 u svijetu. Ovdje je glavni fokus bio da se vidi na koga se može računati i na kakvoj poziciji. Pola momaka se prvi put u životu vidi, ne može se očekivati mnogo u ovakvim utakmicama.
Mnoštvo dobrih stvari ima, samo onaj ko želi da vidi.
Ako ćemo o negativnim.. Evo Tahirović je podbacio.. baš je grohnuo. Mnogo više se očekivalo.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma dobro eto. Cekat cemo Ceske, Ukrajine i Islande da napadnemo i igramo. A ovako cemo se zadovoljavati da nije 5-0. Dovijeka. Stisneš zube i odigras muski. Pa sta bude. Ovako stalno bunkeri pa i dlaje stalno porazi i to ubjedljivi porazi. Nama realno falio 1-2 igraca za prvih 11 oni izašli 2-3 postavom. Idealno da se nadigravas. Svakako ti je prva utakmica na klupi. A ti niko nece rec kao sto i nije ali...kod nas je sve dobro je dobro je moglo je gore. Okacit vise taj gubitnički mentalitet o rep.
Ovo je i nama sansa da nesto uigramo za LN gdje ce biti jaci protivnici. Sta tek tad očekivati kad sad odigramo bunker.
Ovo je i nama sansa da nesto uigramo za LN gdje ce biti jaci protivnici. Sta tek tad očekivati kad sad odigramo bunker.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Pensioner26
- Kontakt:
Mi se bolan moramo pomiriti s tim da nam slijede daleko gori dani, ne mozemo očekivati sa ovom ekipom da igramo kao sa onom u Brazilu i ranije.
Ne možeš u svatove bez ku.rca.feniksptica je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:12Ma dobro eto. Cekat cemo Ceske, Ukrajine i Islande da napadnemo i igramo. A ovako cemo se zadovoljavati da nije 5-0. Dovijeka. Stisneš zube i odigras muski. Pa sta bude. Ovako stalno bunkeri pa i dlaje stalno porazi i to ubjedljivi porazi. Nama realno falio 1-2 igraca za prvih 11 oni izašli 2-3 postavom. Idealno da se nadigravas. Svakako ti je prva utakmica na klupi. A ti niko nece rec kao sto i nije ali...kod nas je sve dobro je dobro je moglo je gore. Okacit vise taj gubitnički mentalitet o rep.
Nemaš ekipu za nadigravanje, čak ni u teoriji.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nista se ovdje nije moglo vidjeti. Bilo kojih 11 igraca da je izaslo sa zadatkom da ne ide dalje od 16 metara od svog gola bilo bi isto ili slicno.HariTz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:11Novi igrači su tu. Igrali su u novom sistemu protiv Engleske, koja je top 5 u svijetu. Ovdje je glavni fokus bio da se vidi na koga se može računati i na kakvoj poziciji. Pola momaka se prvi put u životu vidi, ne može se očekivati mnogo u ovakvim utakmicama.
Ako ćemo o negativnim.. Evo Tahirović je podbacio.. baš je grohnuo. Mnogo više se očekivalo.
15.10.2013.
- Beduin
- Kontakt:
Ono bi sa 1 bekom u ekipi da napada Englesku, bez ijednog krila 

Kakvi poznavaoci fudbala, zivote dragi.
Kakvi poznavaoci fudbala, zivote dragi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kad citas komentare reklo bi se mi idemo na prvenstvo i to redovno, a ne da nam je falilo 15 igraca, i da su se momci tek prvi put sreli. Prvo poluvrijeme vise nego solidno, u drugom smo pali, jer naprijed nisi mogao nista. Prevelika razlika u kvaliteti, jer smo mi za C sesira.Treba nam jos koji kvalitetan igrac, Vasilj,Gigovic,Katic i Bico su pojacanja.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nemamo nijedno krilo trenutno (možda bude nešto od onog Šakote). Doduše ako ćemo igrati 3-5-2 to i nije toliki problem. Karić će valjda biti na sljedećem spisku pa neće biti potrebe za Ćivićem i Mujakićem.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Zasto Sergeja nazivaju pokeras? Nisam u toku.
A cija je to krivica? Nek je stavio 8dmf igraca
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Apsolutno razumijem kritike Tahirovicu ali rec da je bio losiji od Hajradinovica danas je apsurdno. Pisam se ja na njegovih 14 asistencija i kasimpasu i tursku ligu frajer ne moze lopfu 3 sekunde zadrzat. Gigovic 

Ma ona ekipa iz 2014 znalo se 9 igraca od 10 koji uvijek pocinju samo pitanje kartona ili povrede i znali su napamet gdje ko nalazi se kako se krecu..
Ovo sad je sve nanovo u drugom poluvremenu su se pogubili nije se znalo ko koga cuva slicno kao Ukrajina zadnjih 10minuta
Ovo sad je sve nanovo u drugom poluvremenu su se pogubili nije se znalo ko koga cuva slicno kao Ukrajina zadnjih 10minuta
Razumijem ja frustraciju da mi naprijed nismo ništa pokazali. Nije ni meni svejedno. Nije realno očekivati da se igra otvorenije protiv Engleske. To bi tek mogao biti debakl sa 6-7-8 golova u mreži. Ne uigravamo se za prvenstvo. Doslovno tražimo na koga možemo da računamo.Kaunas je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:15Nista se ovdje nije moglo vidjeti. Bilo kojih 11 igraca da je izaslo sa zadatkom da ne ide dalje od 16 metara od svog gola bilo bi isto ili slicno.HariTz je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:11Novi igrači su tu. Igrali su u novom sistemu protiv Engleske, koja je top 5 u svijetu. Ovdje je glavni fokus bio da se vidi na koga se može računati i na kakvoj poziciji. Pola momaka se prvi put u životu vidi, ne može se očekivati mnogo u ovakvim utakmicama.
Međutim, reći da se ništa nije moglo vidjeti.. ne mogu se složiti. Dobili smo par finih igrača, koji mogu biti od zadatka i čak da pretenduju na prvih 11. Gigović, Katić.. Zašto da ne?
- JayCatwright
- Kontakt:
Dedić jedini vrijedi nešto u reprezentaciji, a i on nije toliko dobar koliko se hajpa. Zadnji put smo kao tim dobro izgledali pod Petevom, sve nakon toga je katastrofa. Sramota je da nas vodi ovaj prevarant bez ikakvog iskustva
Apsolutno razumijem kritike Benji al rec da je bio losiji os Hajradinovica i svu paljbu osut po njemu je apsurdno. Pisam se ja na njegovih 14 asistencija i Kasimpasu i Tursku ligu frajer 5 sec ne moze sacuvat loptu i dodat je tacno
Gigovic, Katic

Gigovic, Katic
- feniksptica
- Kontakt:
Kojih 15 ??Brazzzoo123 je napisao/la: ↑03 jun 2024, 23:15Kad citas komentare reklo bi se mi idemo na prvenstvo i to redovno, a ne da nam je falilo 15 igraca, i da su se momci tek prvi put sreli. Prvo poluvrijeme vise nego solidno, u drugom smo pali, jer naprijed nisi mogao nista. Prevelika razlika u kvaliteti, jer smo mi za C sesira.Treba nam jos koji kvalitetan igrac, Vasilj,Gigovic,Katic i Bico su pojacanja.
Nabroji barem trecinu od tih 15... ( da Dzeku ne računamo vise u prvoj postavi..jer je tu vec svakako)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva crni Petev covjek upropastio kvalifikacije nista nije napravio
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.