FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Dajte imal neko kakav stream ?
- __Liedson__
- Kontakt:
Uh sreca na kraju...Nistelrooy pogadja precku iz slobodnjaka,ona se odbija mislim do Elie ali Neuer odlicno brani.
- sarajlija89
- Kontakt:
Poluvrijeme 0 -0
Dvije dobre sanse za schalke,edu i matzelder nakon prekida....izjednacena utakmica otprilike,petric imao dobru sansu za hsv a onda u nadoknadi vremena ruud pogodio precku iz slobodnjaka,lopta se odbila do elie ali fenomenalno nogom intervenisao neuer...
U drugom pol. pokusat iskoristit neku sansu i zabit gol...mada i hsv ne djeluje lose
http://www.firstrow.net/watch/24414/1/w ... ke-04.html
eto link
Dvije dobre sanse za schalke,edu i matzelder nakon prekida....izjednacena utakmica otprilike,petric imao dobru sansu za hsv a onda u nadoknadi vremena ruud pogodio precku iz slobodnjaka,lopta se odbila do elie ali fenomenalno nogom intervenisao neuer...
U drugom pol. pokusat iskoristit neku sansu i zabit gol...mada i hsv ne djeluje lose
http://www.firstrow.net/watch/24414/1/w ... ke-04.html
eto link
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
fali nam jos jedan brzi igrac tipa reus ,misimovic i obrambeni...i sad kazem prodaja westermana je kriminal nista drugo..
...Nakon sto je Raul stigao__Liedson__ je napisao/la:Da,jos jedan Schalkeov navijac.D1n0 je napisao/la:Jos jedan Schalke-navijac, ili?__Liedson__ je napisao/la:Felix dovedi nam Misketa !

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Prelistaj malo temu i dobit ćeš odgovor.D1n0 je napisao/la:
...Nakon sto je Raul stigao

Hebem mu miša pa nismo takvi da navijamo za klub zbog jednog igrača. Prošla su, valjda, vremena Salihamidžića.

Da nešto napišem o današnjoj utakmici. Najveći problem je bio Matip na poziciji desnog beka. Dva gola su pala preko njegove strane a i pravio je nekoliko grešaka pri dodavanju.
Isto tako, ne znam zašto Höwedes dobi onako dva žuta karton. Prvi žuti kartom se, možda, može i prihvatiti iako ovaj igra prvo loptu i sudija povlači karton iz džepa (pri ovoj situaciji komentator Marcel Raif počinje izmišljati neka pravila). Drugi žuti karton je besmislen jer nije bilo nikakvog kontakta. OK, faul se svirati može ali žuti karton.....
Prvih osam minuta utakmice pripada Hamburgu. Zatim slijedi nekih 25 minuta Schalke-ove dominacije da bi pri kraju opet HSV preuzeo igru. Drugo poluvrijeme počinje katastrofalno. Prodor Elie (prva njegova dobra akcija) i pogodak Ruud-a. Nakon napuštanja igre Höwedes-a, HSV je dominantan ali se Schalke vraća sjajnim pogotkom Farfana (prava majstorija). Neshvatljivo je da odmah poslije pogotka Hamburg dolazi ponovo u vodstva na isti način. Prodor po desnoj strani (naša lijeva) i Van the Man, sa nekih metar od gola, ponovo se upisuje u listu strijelaca.
Moje zamjerke su na, već pomenutog, Matipa, Edu-a (morao je pogoditi) kao i na Metzeldera koji je također morao iz one situacije da zatrese mrežu protivnika.
Isto tako, ne znam zašto Höwedes dobi onako dva žuta karton. Prvi žuti kartom se, možda, može i prihvatiti iako ovaj igra prvo loptu i sudija povlači karton iz džepa (pri ovoj situaciji komentator Marcel Raif počinje izmišljati neka pravila). Drugi žuti karton je besmislen jer nije bilo nikakvog kontakta. OK, faul se svirati može ali žuti karton.....

Prvih osam minuta utakmice pripada Hamburgu. Zatim slijedi nekih 25 minuta Schalke-ove dominacije da bi pri kraju opet HSV preuzeo igru. Drugo poluvrijeme počinje katastrofalno. Prodor Elie (prva njegova dobra akcija) i pogodak Ruud-a. Nakon napuštanja igre Höwedes-a, HSV je dominantan ali se Schalke vraća sjajnim pogotkom Farfana (prava majstorija). Neshvatljivo je da odmah poslije pogotka Hamburg dolazi ponovo u vodstva na isti način. Prodor po desnoj strani (naša lijeva) i Van the Man, sa nekih metar od gola, ponovo se upisuje u listu strijelaca.
Moje zamjerke su na, već pomenutog, Matipa, Edu-a (morao je pogoditi) kao i na Metzeldera koji je također morao iz one situacije da zatrese mrežu protivnika.
- sarajlija89
- Kontakt:
Od drugog poluvremena sam vidio samo prvi gol Hsv-a,nakon cega sam se zaputio put Koseva
...tako da ne mogu komentarisat igru u drugom pol.
Rani gol u drugom pol. je sve poremetio mislim ,a realno Schalke nema toliko kvalitetnu ekipu,moraju dovest najmanje jednog igraca u svakoj liniji,mozda napad ne toliko al ukoliko klub ima ambicije za najvisi plsaman mora se jos pojacat.
Odbrana..pa dobro,stoperi i nisu toliko lose djelovali ono sto sam ja gledo al evidentan je problem bekova,pod moranjam je prvo to rijesit...pa mozda i jedan stoper u rotaciji,jer duga je sezona,howedes i metzzelder tesko mogu sami to iznijet kad u obzir uzmemo povrede,kartone i sve ostalo...
Na sredini fali jedan kreativniji igrac
Napad...raul danas povucen,iza edua veci dio utakmice,mislim da bi bio puno ucinkovitiji kao isturen napadac..zbog toga treba jedan igrac tipa misimovica da bi raul dosao na svoju poziciju...nije on poluspic jbg
Iduuca tekma je protiv hannovera

Rani gol u drugom pol. je sve poremetio mislim ,a realno Schalke nema toliko kvalitetnu ekipu,moraju dovest najmanje jednog igraca u svakoj liniji,mozda napad ne toliko al ukoliko klub ima ambicije za najvisi plsaman mora se jos pojacat.
Odbrana..pa dobro,stoperi i nisu toliko lose djelovali ono sto sam ja gledo al evidentan je problem bekova,pod moranjam je prvo to rijesit...pa mozda i jedan stoper u rotaciji,jer duga je sezona,howedes i metzzelder tesko mogu sami to iznijet kad u obzir uzmemo povrede,kartone i sve ostalo...
Na sredini fali jedan kreativniji igrac

Napad...raul danas povucen,iza edua veci dio utakmice,mislim da bi bio puno ucinkovitiji kao isturen napadac..zbog toga treba jedan igrac tipa misimovica da bi raul dosao na svoju poziciju...nije on poluspic jbg
Iduuca tekma je protiv hannovera
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schalke i nije mogao ocekivati tri boda protiv Hamburga. Sigurno da je postojala nada, ali HSV je vrlo kvalitetna ekipa i protiv njih ce svakom timu biti tesko doci do bodova. Schalke je pokazao jednu solidnu partiju, ali to je sve daleko od onoga sto oni mogu i sto se na kraju krajeva ocekuje od njih.
Sljedecu tekmu biljezite prve bodove.
Sljedecu tekmu biljezite prve bodove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- __Liedson__
- Kontakt:
...Nakon sto je Raul stigao
[/quote]
Ko je to meni Raul pa da ja zbog njega navijam za neki klub ?

Ko je to meni Raul pa da ja zbog njega navijam za neki klub ?
imamo jos 9 dana felix angazuj se
Julio Baptista je prvo ime koje za koje se smatra da će pojačati naše redove. Mislim da je krajnje vrijeme da se nešto uradi po pitanju transfera. Preostala su još samo osam dana do isteka roka. 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponovo se spominje onaj Ignjavski ili kako vec?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sumnjam da će od njega šta biti. Čini mi se da sam negdje pročitao da je produžio ugovor.Omerbavarac je napisao/la:Ponovo se spominje onaj Ignjavski ili kako vec?
@ Zdena
imas na Bildu o kojim se igracima radi vezano za tzv. Kleine Gruppe, evo ti link.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... shirt.html
Navodno su majce urucene Neueru koje je ostale podjelio medju igracima.
imas na Bildu o kojim se igracima radi vezano za tzv. Kleine Gruppe, evo ti link.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hvala. Ništa strašno. Još jednom Bild dramatizuje stvari. To što se dešava je, po meni, sasvim bezazleno.amerosm je napisao/la:@ Zdena
Fc Schalke = Fc Magath!
Ova godina ce njemu biti presudna u Salkeu, ako nebude min. 2-3 na tabeli, bice suza...
PS:
Potajni cilj je i titula BL.
Ova godina ce njemu biti presudna u Salkeu, ako nebude min. 2-3 na tabeli, bice suza...
PS:
Potajni cilj je i titula BL.
Sa Magathom stvarno Schalke možda i bude prvak, nebi se cudio jer stvarno imaju finu ekipu, Felix je takav stručnjak, koji je vodio još njemačkih giganata, da može to i uspjeti. Evo jedna zanimljiva slika nakon sve ove priče kako su navijači protiv njega.

Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
Mašala ima nas,uz mene i Zdenu jos vas dvojica.__Liedson__ je napisao/la:Da,jos jedan Schalkeov navijac.D1n0 je napisao/la:Jos jedan Schalke-navijac, ili?__Liedson__ je napisao/la:Felix dovedi nam Misketa !

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
http://www.bundesliga.de/de/liga/clubs/ ... /index.php
JAKO ZANIMLjIVO.

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.