Zlatan Muslimović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2012, 17:41

aguero88_ je napisao/la:
pa kad bolje procitas shvatices valjda da je rekao vec da je Drogba presao tamo zbog novca.....

A Muslimović je prešao zbog novca ili nemogućnosti da sebi nađe klub u Europi.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 25 jul 2012, 17:42

Saurman je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:
pa kad bolje procitas shvatices valjda da je rekao vec da je Drogba presao tamo zbog novca.....

e to ne znamo ni ti ni ja ;)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 25 jul 2012, 18:22

Saurman je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:

Pa vjerovatno nije bilo kluba u evropi koji bi ga platili toliko koliko ga placaju
Kinezi....
I vidimo da su kinezi super posao napravili 18 kola i 10 golova Zlatanovih od 30 ukupno
koliko je tim dao.
Ucinak odlican.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jul 2012, 18:27

Borg je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:

Pa vjerovatno nije bilo kluba u evropi koji bi ga platili toliko koliko ga placaju
Kinezi....
I vidimo da su kinezi super posao napravili 18 kola i 10 golova Zlatanovih od 30 ukupno
koliko je tim dao.
Ucinak odlican.
Prije će biti da ga nijedan klub nije htio pa je tako prošlu sezonu bio bez kluba da bi na kraju završio kod Hou Min Šina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rios

Post Postao/la Rios » 25 jul 2012, 18:47

Zlatanu kapa dole za sve sto trenutno radi u Kini..Kapa mu dole i za dosadasnju karijeru i nastupe u repki..Ali da li ga treba zvati ponovo u repku-po meni ne..Zasto? Prvo Zlatan je vec prevalio 30 godina koliko ja znam..Igra u ligi koja je dalekoo od ozbiljnih Europskih i to nakon godine dana pauze..Trece,Zlatan i kad je najbolje igrao nije bio prvi izbor u nasem napadu,a kamoli sad..Znaci bio bi neka 3 opcija..Nekako bi mi logicnije bilo da se kao 3 opcija pozove neki mladi centafor,perspektivan,koji bi mogao biti rjesenje za duze vrijeme..Recimo Seferovic ili onaj mali iz mlade repke (ne mogu da se sjetim imena :mrgreen: Uglavnom onaj visoki :lol: ) Mislim da ne bi bilo fer ni prema Zlatanu da ga pozovemo da dodje iz Kine i onda sjedi na klupi ili udje na kapaljku.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 25 jul 2012, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 jul 2012, 18:48

Saigrac Muslimovica Dino Djulbic skoro pa standardan u tom klubu.U Ahlenu treceligasu nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Toliko o kvalitetu Kineske lige.
Zlaja ako zeli da pomogne sebi i dzepu bujrum mu tamo igrati.
A ako zeli i repci pomoci onda pod hitno da se vrne u neki normalan Evropski klub.Grcki,Turski nema veze.
Ovako dok ode iz Kine na pripreme repke,pripreme vec gotove,dok se vrati u Kinu prvenstvo u kini zavrseno :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 jul 2012, 20:11

harishp je napisao/la:Saigrac Muslimovica Dino Djulbic skoro pa standardan u tom klubu.U Ahlenu treceligasu nije mogao sastaviti kraj sa krajem.Toliko o kvalitetu Kineske lige.
Zlaja ako zeli da pomogne sebi i dzepu bujrum mu tamo igrati.
A ako zeli i repci pomoci onda pod hitno da se vrne u neki normalan Evropski klub.Grcki,Turski nema veze.
Ovako dok ode iz Kine na pripreme repke,pripreme vec gotove,dok se vrati u Kinu prvenstvo u kini zavrseno :mrgreen:
Sa druge strane nije Zlaja neki nepoznat igrac pa da sudimo o njemu na osnovu lige u kojoj igra. ;)
Neka je on fizicki spreman, a izgleda da jeste, neka je golgeterski raspolozen, a izgleda da jeste i to, i meni je to dovoljno. Ako Susic misli da mu je potreban ja se necu ni sekunde buniti.

nihco

Post Postao/la nihco » 25 jul 2012, 20:23

reprezentacija bih, osim standardnog dvojca, u ovom trenutku, ne raspolaze niti jednim ozbiljnijim centarforom koji igra redovno (bih pl ne racunam), a kamoli napadaca koji zabija golove kao na traci. tacnije, nusmir fajic (mura) je trenutno najaktivniji bih centarfor koji nije reprezentaciji. zec je vec dugo u ocajnoj formi, seferovic, prvo i prvo, nije bih, nego svicarski igrac, a i minutazu dobija na kapaljku.
nastavi li muslimovic ovako, a s obzirom na situaciju, mogao bi biti koristan.
u ulozi treceg napadaca, mozda nije najbolja opcija ali u ulozi drugog (zlu ne trebalo) bio bi jako interesantan !
Sent from my Commodore 64

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 26 jul 2012, 02:56

The_Target je napisao/la: Koju je minutazu imao Dzeko u Engleskoj, svi odjednom navijaju za City, svi odjednom imaju dresove i sliku o tom igraču da je kako kolega reče zvijezda...zar neko mora biti zvijezda da bi bio dobar igrač ( ne bih rekao da je to ispravan kriterij ). Treći napadač ... istina, a zašto??? To epsko pitanje zašto kolega, zašto veseli Pape? ( osim činjenice da selektor ima dvostruka mjerila pa igraju i pojedini igrači koji nisu standardni u svojim klubovima ). S tim stavom je bio i savez i selektor kada nam nije valjao ni Ibrahimović.

Da ovu raspravu ne vodimo u nastavke, postujem tudje misljenje i uvazavam, postujem igrace koji predstavljaju BiH pa i gore navedenog Brunu Akrapovica :), ne zelim da se moji komentari shvate subjektivno da ja nesto kao branim licne interese Zlatana, samo bih volio kada bi najbolji igrali i predstavljali nasu reprezentaciju bez obzira da li su zvijezde ili ne, haj zivio

Postujem i ja tvoje misljenje, ali se ne slazem sa tim.Ako i na jednoj poziciji mozemo reci da igraju najbolji, onda je to napad.Dzeko je ubjedljivo nas najbolji napadac i po igrama u klubu Ibisevic je drugi.Zlatan moze biti samo treci napadac koji kao sto neko vec rece vjerovatno ne bi dobio ni sansu, pa zasto ga onda muciti ako nece igrati.

Biti zvijezda u svijetu fudbala a biti sa ovih prostora ja jako tesko, a to je Dzeko uspjeo.To nije samo moje misljenje nego i vecine trenera i strucnjaka koji su u ovom biznisu.
Razumijem i to da neko ima vece simpatije prema drugim igracima ali reci da je Zlatan bolji ili na istoj razini kao i Dzeko je za mene smijesno.
Ove prikazane igre u Kini mene nimalo ne impresioniraju jer je kvalitet lige mnogo slabiji od evropskih liga.
Zelim mu svu srecu i mnogo postignutih golova u nastavku karijere ali vjerujem da je sa repkom zavrsio.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Rios

Post Postao/la Rios » 26 jul 2012, 15:10

malta 071 Vrlo slicno razmisljamo..Zlatan 1000% nece biti prvi izbor u napadu dok su Edin i Vedo zdravi..Zar ne bi bilo logicnije pozvati nekog mladjeg napadaca da bude treca opcija ovoj dvojici? Ja sam naveo dva imena,neko kaze Seferovic svicarac..Pa kako ga mislimo pridobiti da igra za nas ako ne pozivom u A selekciju dok je jos relativno neafirmisan,ali perspektivan i mlad igrac..? Ili onog cini mi se Djurica ili kako vec,onaj visoki iz mlade repke..Ili neko treci..Ugalvnom nekog mladjeg,perspektivnog da bude rjesenje na duze staze..A Zlatana zvati ako nedo Bog Edin ili Vedo budu sprijeceni da igraju,pa da nadomjesti svojim iskustvom te izostaneke..Samo u tom slucaju sam ja za pozivanje Zlaje..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 04 avg 2012, 15:26

Evo Zlatan i danas zabio :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 04 avg 2012, 15:54

Ima li logike da Teleci pogled zove Zlatana dok nema kluba, a onda kad igra i zabija da ga ne zove :roll: ?

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 15:58

MrShadow je napisao/la:Ima li logike da Teleci pogled zove Zlatana dok nema kluba, a onda kad igra i zabija da ga ne zove :roll: ?
Ima logike Zlatan i kada je bio pozivan bio je na klupi i rijetko ulazio, tako da mu se sada ne isplati dolaziti iz Kine da bi sjedio na klupi.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 04 avg 2012, 16:09

aless je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Ima li logike da Teleci pogled zove Zlatana dok nema kluba, a onda kad igra i zabija da ga ne zove :roll: ?
Ima logike Zlatan i kada je bio pozivan bio je na klupi i rijetko ulazio, tako da mu se sada ne isplati dolaziti iz Kine da bi sjedio na klupi.
A sta npr desi se da igramo 2 kvalifikacijske utakmice u roku od 7 dana, sto ce se desiti i on pozove 2 napadaca i u prvoj utakmici se Vedad povrijedi, a Dzeko dobije crveni ?

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 04 avg 2012, 16:19

MrShadow je napisao/la:A sta npr desi se da igramo 2 kvalifikacijske utakmice u roku od 7 dana, sto ce se desiti i on pozove 2 napadaca i u prvoj utakmici se Vedad povrijedi, a Dzeko dobije crveni ?
A sta npr. pozovan je Muslimovic a desio se scenarij koji si ti naveo jos se srusi avion iz Kine i povrijedi se i Muslimovic. Sta onda?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 avg 2012, 16:37

Nek' on zabija. Činjenica je da je svakako 3. napadač reprezentacije, a on je svakako provjeren igrač. Na njega se uvijek može računati, te je neko ko neće praviti probleme što je jednom izostavljen od strane selektora. Ok, jeste nelogično što je dobijao pozive u periodu kada 6 mjeseci nije šutnuo loptu, a sad kad zabija na svakom meču - nema ga ni na mapi. :mrgreen: Zato mi je čudno što nije pozvao Medunjanina. Ni on trenutno nema klub, pa bi mogao igrati u ovom meču. :mrgreen: Al' haj', to su već neke druge stvari.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 avg 2012, 16:41

Cinila mu se usluga da nadje sto prije normalniji klub,jel prije ce izganjati transfer kad je tu uz reprezentaciju nego da ga nigdje nema,sad sto je on zavrsio u Kini iako je imao ponuda u Evropi hebiga,ali tako je

Mada ja smatram da ga i sada treba zvati,sta fali sto je u Kini,covjek je u takmicarskoj formi vec dugo,eto i fino igra zabija...dok nam ovamo prve zvijezde i ne treniraju a kamoli sta vise
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 04 avg 2012, 16:46

E moj Susicu...
Rođeni brato

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 avg 2012, 17:33

Pola napadaca je samopouzdanje. To smo vidjeli najbolje kod Ibisevica i Dzeke bezbroj puta. Muslim je u formi i sigurno da treba bit na spisku. Zamislite situaciju protiv Latvije, pred kraj utakmice i nismo jos probili njihov bunker i rezultat je 0:0. A mi nemamo nijednog napadaca uvest. Treci napadaca mora bit na spisku, a Zlatan je sigurno dan danas bolji od Zeca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 04 avg 2012, 18:07

Sjajna forma Muslimovića: Zatresao mrežu najbojeg kluba u Kini
04.08.2012
slika

Zlatan Mislimović nastavlja sa sjajnom formom u kineskom prvenstvu, a došao je i do svog jedanaestog pogotka, koji ga je doveo na četvrto mjesto liste najboljih strijelaca. Ovaj put zatresla se mreža najbolje ekipe u ligi, Guangzhou Evergrandea.

Guizhou Renhe je u okviru 20. kola kineskog prvenstva sa 2:1 savladao Guangzhou Evergrande, a naš Muslimović postigao je jedan pogodak, te upisao asistenciju. Iskusni napadač doveo je svoj tim u vodstvo u 35. minuti.

Prije odlaska na odmor gosti su izjednačili preko Gao Lina. Kako se utakmica bližila kraju izabranici Marcella Lippija vršili su sve veći pritisak, a 15-ak minuta prije kraja su oštećeni, jer je Muriquiju poništen čist pogodak zbog navodnog ofsajda.

Muslimović je još jednom u 80. minuti pokazao kakav je majstor. Prošao je dvojicu igrača na desnoj strani, a zatim centrirao. Chen Jieu nije bilo teško da pogodi, kasnije će se ispostaviti, pobjedu Guizhou Renhea.

24SI

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.