Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
pa da se igralo ba u 20 i 45 bilo bi samo vise djece jer bi im skola zavrsila do tada...a eto od tih poslovnih ljudi koji nisu mogli doc u ovom terminu, oni bi sigurno navijali...daj ba smjesan si
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ta "djeca" po 18 godina i jedini navijaju pored ovih penzionera 

Moze jedno pitanje za tebe pametnjakovicuAdmir_Sa je napisao/la:Muratovic i Ibricic zdra`o
Kad je startalo Prvenstvo Hrvatske i Austrije znas li mozda ??
Hajde proguglaj,pa kad vidis,procitas,saznas dodji i pametuj ko je kako odigrao i ko treba da ide
Moram reci da sam zadovoljan utakmicom iako bi bila puno bolja da je teren valjao,ali dobro..
Pape je vidim dosta bolje poslozio ovo i cini mi se da se primjeti sadasnja igra za razliku od Cirine
Bravoo Zmajevii

Bolje i takva navijanja nego hebavanje materi igracima.Pa onda sad gledamo odakle vedri sa lijeve ili desne strane. 
A ovo satro tjeranje igraca,Sva sreca pa Pape zatvori hotel za smetala.

A ovo satro tjeranje igraca,Sva sreca pa Pape zatvori hotel za smetala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a jeste dosadni stim pitanjima zasto raje je slabo dosla , zasto u sarajevu nema organizovane skupine za navijanje kad je repka u pitanju , jednostavno horde i tm neprate organizovano , drugo koji ce **** organizovana skupina u sarajevu za repku kad postoji BHF ima clanova i iz sarajeva , mislim pepostavljam posto nisam u BHF itd , a za slabu posjecenos neznam po meni je dobra cak sam i manje ocekivao da ce doci raje , vrijeme , temparatura ,pare sve je to utjecalo ....
da ta djeca makar znam po sebi koja vole fudbal i koji su fanatici za navijanjem i koji eto furaju taj fazon bjeze sa nastave kad je utakmica...negovorim da je to ok da bjeze sa nastave i da trebaju to raditi, ali znam po sebi da samo takvi pobjegnu...ima jos utakmica abd, pa cemo vidjeti...daj Boze da ja grijesim, ovo veceras u kom god terminu da se igralo bilo bi istosolidus je napisao/la:ta "djeca" po 18 godina i jedini navijaju pored ovih penzionera
3 mjeseca do kraja...borbe za ocjene...pripreme za maturski...mnogobrojni testovi itd19TM87 je napisao/la:da ta djeca makar znam po sebi koja vole fudbal i koji su fanatici za navijanjem i koji eto furaju taj fazon bjeze sa nastave kad je utakmica...negovorim da je to ok da bjeze sa nastave i da trebaju to raditi, ali znam po sebi da samo takvi pobjegnu...ima jos utakmica abd, pa cemo vidjeti...daj Boze da ja grijesim, ovo veceras u kom god terminu da se igralo bilo bi istosolidus je napisao/la:ta "djeca" po 18 godina i jedini navijaju pored ovih penzionera
vozdra odo gledat film
hahahahahaha pa ovo je smjesno koje mi izgovore ncemo naci za nesto lose...a znaci moglo bi se doci u 20 i 45 i ako su sad testovi i pripreme za maturu hahahaha...hajde uzivaj u filmu, otisli smo svakako sa teme...i fala jos jednom sto si me nasmijao 

Kad god da je startalo vec odavno se vidi da ova dvojica igraca nisu za prve ekipe. Ovaj prvi jer je star, a za drugog nema adekvatne pozicije jer je njegova prirodna pozicija "poluspic-spic) adekvatno popunjena kompletnijim i boljim igracima, a njegovo stavljanje na krilo, beka i slicne pozicije je loshe. Nadam se da je Pape to skontao i da vishe nece igrati na toj pozicijiJanez je napisao/la:Moze jedno pitanje za tebe pametnjakovicuAdmir_Sa je napisao/la:Muratovic i Ibricic zdra`o
Kad je startalo Prvenstvo Hrvatske i Austrije znas li mozda ??
Hajde proguglaj,pa kad vidis,procitas,saznas dodji i pametuj ko je kako odigrao i ko treba da ide
Moram reci da sam zadovoljan utakmicom iako bi bila puno bolja da je teren valjao,ali dobro..
Pape je vidim dosta bolje poslozio ovo i cini mi se da se primjeti sadasnja igra za razliku od Cirine
Bravoo Zmajevii
nema potpisa
Makedonci utakmicu sa Crnogorcima igrali u pola jedansolidus je napisao/la:ko će u pola 6 otić na tekmu :s
zar se mora 1337 puta ponovit

Navijaca vise nego na Kosevu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
malo si glup paša19TM87 je napisao/la:hahahahahaha pa ovo je smjesno koje mi izgovore ncemo naci za nesto lose...a znaci moglo bi se doci u 20 i 45 i ako su sad testovi i pripreme za maturu hahahaha...hajde uzivaj u filmu, otisli smo svakako sa teme...i fala jos jednom sto si me nasmijao
kažem ti da bi bilo par hiljada više da je noćni termin
@bilo bi jarane jer neću da bježim i svima je bitan ostanak u školi ovih dana kontaj malo
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 04 mar 2010, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
joj tebe pa zavrsila se prva smjena u skoli pa su napunili stadion hahahahahahaharishp je napisao/la:Makedonci utakmicu sa Crnogorcima igrali u pola jedansolidus je napisao/la:ko će u pola 6 otić na tekmu :s
zar se mora 1337 puta ponovit![]()
19TM87 je napisao/la:joj tebe pa zavrsila se prva smjena u skoli pa su napunili stadion hahahahahahaharishp je napisao/la:Makedonci utakmicu sa Crnogorcima igrali u pola jedansolidus je napisao/la:ko će u pola 6 otić na tekmu :s
oko 15tak hiljada je sasvim solidna podrska po ovakvom vremenu, za tekmu koja je najavljena 6 dana prije odigravanja
ja sam za to d ase manje tekme igraju u zenici, a velike i vazne na kosevu
p.s. ovaj broj navijaca i nebi mogao stati na Bp
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Blago onoj ekipi u čijem je sastavu Safet Nadarević.
On je LaV, Lavova...
On je LaV, Lavova...
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 04 mar 2010, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
solidus je napisao/la:malo si glup paša19TM87 je napisao/la:hahahahahaha pa ovo je smjesno koje mi izgovore ncemo naci za nesto lose...a znaci moglo bi se doci u 20 i 45 i ako su sad testovi i pripreme za maturu hahahaha...hajde uzivaj u filmu, otisli smo svakako sa teme...i fala jos jednom sto si me nasmijao
kažem ti da bi bilo par hiljada više da je noćni termin
@bilo bi jarane jer neću da bježim i svima je bitan ostanak u školi ovih dana kontaj malo
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 mar 2010, 01:52, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Danas je bilo lijepo gledati reprezentaciju BiH na najljepsem i najvecem stadionu u BiH, znam da su dusmani prizeljkivali kisu,snijeg i da danas dodje 2000 gledalaca, znam da su i prizeljkivali da izgubimo bar 0-2 pa da onda opet siju bajke o prokletstvu Koseva...
Ali sve je dobro izgledalo, i ekipa na terenu i solidna posjeta za jednu prijateljsku utakmicu koja se igrala radnim danom u neatraktivnom terminu.
DUSMANI CRKNITE!
Ali sve je dobro izgledalo, i ekipa na terenu i solidna posjeta za jednu prijateljsku utakmicu koja se igrala radnim danom u neatraktivnom terminu.
DUSMANI CRKNITE!
19TM87 je napisao/la:solidus je napisao/la:vjeruj mi druže navijali bi da je termin u 20:45...ipak je radni dan i plus maturanti po 17-18 godina svi po školama....a što se tiče ove "gospode" i penzionera šta ćeš očekivat od njih :sszlaja je napisao/la: A zna li ostalo stanovnistvo navijati za svoju drzavu? Sramotno. Ako ih ne moze fascinirati drzavna reprezentacija, ne znam sta moze. Mozda David Morales?
ma kake veze ima satnica nikakve...evo prvi ja ja nisam navijao i nema izvlacenja za to...navijanje je bilo katastrofalno, bhf se nesto trudio prozivao ostale tribine, ali nista posebno...
ma kakav bhf ono je smijesna grupa, navijaju i nesta skacu, i neke svoje pjesme furaju. ja koji sma bio na istoku nisam ih cuo a i da jesam nebi ih razumio. a obicnu raju je tesko naloziti da navija u tekmi bez ikakvog znacaja po ovakvom vremenu. raja je zivnula kod par poteza golova i tako to.pitat cu te za navijanje protiv francuske i rumunije
a sto se tice bhf nose trasnove krv svoju za bosnu moju. a kad da je trebalo dati krv 92ge. 90% ih nije bilo tu. i sada idu po evropi i ispadaju bolji bosanci od onih koji su branili BH
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas
Još kad bi znao šta odigrati s nekim,a ne nabijati samo loptu u kukuruze što dalje od sebe...ali hajd,dobar je kakvih ima.AYAN je napisao/la:Blago onoj ekipi u čijem je sastavu Safet Nadarević.
On je LaV, Lavova...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
pasa moj "solidus" paz malo na rijecnik da nebi legla jedna prijava, ja tebi nisam jos nista ruzno rekao...nisam ti ja kriv sto se ofiras 

haj ne lazi, u Skopju je bilo 7000 gledalaca,informisi se malo prije nego pocnes lupati glupostiharishp je napisao/la:Makedonci utakmicu sa Crnogorcima igrali u pola jedansolidus je napisao/la:ko će u pola 6 otić na tekmu :s
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/ci ... nak-105283
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.