Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

nemanja
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la nemanja » 13 sep 2011, 02:42

slika

slika
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2011, 08:46

Novak: Hoću sve, idemo po Rolan Garos!
Novak Đoković je posle velike pobede nad Rafaelom Nadalom u finalu US Opena rekao da mu se isplatio sav trud koji je uložio u karijeri, ali je i dodao da njegova misija još nije završena - 6:2, 6:4, 6:7 (3), 6:1.

"Zvuči nerealno to što sam i ovde pobedio. Imam iza sebe zaista čudesnu godinu. Čestitam Rafi i nadam se da ćemo imati još ovakvih mečeva u budućnosti. Ipak, od sporta je važnije što se dogodilo u njujorku pre deset godina i ovim putem želim da pružim podršku građanima Amerike", rekao je posle meča Đoković, koji je nosio kačket njujorških vatrogasaca.

Najbolji teniser planete je rekao da želi da osvoji sve grend slemove.

"Neverovatno je da sam osvojio ovoliko trofeja. I sam sam iznenađen sam koliko mi dobro ide ove godine. Trud koji sam uložio u ovaj sport se sada isplaćuje, kao i velika samouverenost. Hoću sve grend slemove, sada idemo na Rolan Garos", rekao je Novak.

On je rekao i da je zbog povrede leđa morao da menja taktiku u finišu meča.

" Povreda je uticala da slabije serviram, išao sam na preciznost, a ne na snagu. Jasno je da je on bio fizički spremniji, zato sam pokušavao da skratim poene, igrao sam opušteno i fenomenalno. Sada idem da slavim", rekao je Novak za "Prvu".
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 sep 2011, 08:59

Prije godinu dana mislio sam da Djoko nikad nece biti vrhunski teniser zbog loseg mentaliteta, ali evo izgleda da bice nesto od njega. :)

Samo steta sto Djoku ne interesuje pic.ka bas puno jer navodno ima djevojku, ali isto tako je vrlo flambojantan i femininan, zato mnogi sumljaju da je Djoko homoseksualac.

Medjutim to necemo nikad saznati, jer ipak ovo je Balkan.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 13 sep 2011, 09:12

Samo steta sto Djoku ne interesuje pic.ka bas puno jer navodno ima djevojku, ali isto tako je vrlo flambojantan i femininan, zato mnogi sumljaju da je Djoko homoseksualac.

Medjutim to necemo nikad saznati, jer ipak ovo je Balkan.
hahaa svasta ce se ovde saznati, :) :D :D ,jos ovako na jutarnju kafu,alal ti vjera majsotre.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 sep 2011, 09:16

Nista to cudno nije, slicno kao i Zdravko Colic kad je bio popularan, sve djevojke po Sarajevu i sire su ga htjele ali on nije bio nesto posebno zainteresovan za pic.ku, isto kao Djokovic, zato su mnogi sumljali da je Cola homoseksualac isto kao Djoko.

Mislim svaki muskarac koji je hetero i u slicnoj situaciji, bi rado guzio sve redom.. :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 13 sep 2011, 09:25

veliki teniser uz jednu manu kad gubi lagano se priprema da odglumi povredu...

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 sep 2011, 09:36

[youtube][/youtube]

Koji majstor
Cestitke na jos jednoj tituli
Ovo je poen godine

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 09:54

Yebli ga vatrogasci,ako je stvarno stavio taj kačket,ne znam pošto sam zaspao na sred meča jer me tenis ne interesuje previše...Trebao je staviti neku srpsku oznaku,jer Srbija je drhtala noćas za svaki njegov poen,a ne šlihtati se Amerima koji su navijali za svakog njegovog protivnika,a uz to još i bombardovali Srbiju.
Ja bih prije stavio bedz Osame bin Ladena,nego se uvlačio glupim Amerima u dupe.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

denipet
Kontakt:

Post Postao/la denipet » 13 sep 2011, 09:56

Najbolji teniser svih vremena!Novace,svaka ti cast!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 13 sep 2011, 11:10

Dule 078 je napisao/la:Yebli ga vatrogasci,ako je stvarno stavio taj kačket,ne znam pošto sam zaspao na sred meča jer me tenis ne interesuje previše...Trebao je staviti neku srpsku oznaku,jer Srbija je drhtala noćas za svaki njegov poen,a ne šlihtati se Amerima koji su navijali za svakog njegovog protivnika,a uz to još i bombardovali Srbiju.
Ja bih prije stavio bedz Osame bin Ladena,nego se uvlačio glupim Amerima u dupe.
Ali on nije ti. ;)
Prije svega je dobar covjek, i ne gleda sve kroz prizmu desavanja 92-95 kao ti i tebi slicni i neka je odao pocast vatrogascima, svaka mu cast.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 11:23

I ja tako mislim. Svaka mu čast na ovom podvigu i sportskom uspjehu,a ove vansportske stavri ćemo ostaviti po strani u ovom momentu.
Krivo mi je što sam i počinjao pisati o tome,ali iživciralo me kad je neko pomenuo WTC i kačket sa vatrogascima.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 13 sep 2011, 11:28

Dule 078 - opomena. Pominjane ratnih zločinaca u bilo kojem kontekstu na sportskom dijelu foruma, neće se tolerisati...

Inače gledao sam cijeli meč sinoć, malo na početku samo nisam. Al sve u svemu nema boljeg od Novaka, što jes jes...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 sep 2011, 11:31

Dule 078 je napisao/la:bombardovanje srbije nije bilo 1992-95 nego 1999!

ana ivanović i jelena janković su se čak slikale sa onom mrcinom clintonom,i otad se radujem svakom njihovom porazu,ima Boga!

Prevedeno na vama razumljivi jezik,to je kao da Edin Dzeko razvuče osmijeh od uva do uva i slika se sa Radovanom Karadzicem i Slobodanom Miloševićem!

Novak nije takav,ali ovo mu nije trebalo,vrijedjaju ga čitav turnir,a on baca uvlakušu

Pa nije sve u prokletom dolaru,marketingu i PR mater mu yebem!

Loše vrijeme došlo,svi bi guzice dali da zarade dolar više.....
A da ti vatrogasci mozda nisu LJUDSKA BICA koji su svoje zivote zivote dali da bi spasili one koji su u nevolji!? Djokovic nije dao podrsku Busu, Ramsfeldu, CIA-i, americkoj politici, ratovima,... Dao je podrsku LJUDIMA koji su svoje zivote dali iz plemenitih pobuda. Ko u tome moze vidjeti nesto lose :o !??

Vuci paralelu izmedju Klintona i heroja spasioca nije bas normalno,.. Mogu shvatiti da osudjujes slikanje sa Klintonom (opravdavam), al' ne mogu shvatiti da osudjujes ukazivanje postovanja stradalim herojima (sramota). Mislim, mogu i to shvatiti, sve mi je jasno,.. Al' eto, pisem, a ne znam sto pisem,..

Nevino stradale i istinske heroje svih nacija, vjera i rasa uvijek treba ispostavati i ukazati im postavanje. To su vrijednosti svakog dobrog i civilizovanog covjeka.

Svaka cast Novace!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 sep 2011, 11:31

Najuljudnije vas molim da ne potežete teme koje nemaju veze sa sportom.

Autore postova koji mirišu na neke druge stvari ću lično predložiti za ban, a kako je registracija zatvorena, sumnjam da će se isti ponovo vratiti na forum. Nema smisla da ovdje spominjemo svima teške teme. Nemojmo brojati krvna zrnca, tražiti problem gdje ga, u biti, i nema. ;)

Ovo za sve važi, da ne bi bilo zabune. :D

E sad rahat odoh popit' kafu, ne volim da me žene čekaju. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 13 sep 2011, 11:35

Ja sam dobio opomenu i ne bih više na ovu temu,samo bih rekao da u Avganistanu i Iraku svaki dan gine po 50-100 ljudi,pa se niko nije ni počešao za to.
Imaju i oni svoje vatrogasce koje ne yebe niko 2%!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2011, 11:42

Jaoo legendo,svaka ti cast,hvala ti sto si mi jos jednom u kasne sate doneo radost,hvala ti za ove pobede i da sa ovim vec nastavimo u petak i za vikend kada cemo da docekamo "Gaucose".

Pocele su vec teorije zavere ovde vidim kako je Novak nezasluzeno pobedio jer je uzeo predugacku pauzu kod medicala,ali da li se iko pitao zasto je on onakve grimase pravio i hvatao se za mesto koje ga boli jos u prvom setu. :? :roll:
I sam je Nadal kratko i jasno(ustvari ne bas kratko i jasno :lol: )kada su ga ne pressici mediji odma' pitali sta misli o Novakovoj pauzi on je rekao "Poceli smo ovaj press u pogresnom smeru,i nastavio da prica o mecu",zaista pokazao je da je prvenstveno veliki covek ali onda i teniser.

Odlican mec je ovo bio,nisam neki pasionirani ljubitelj tenisa i ne pratim svaki mec ali ovo je zaista fenomenalno bilo,atomski tenis se igrao,borba titana prava,ali na kraju je bilo Adios Amigos. :mrgreen:

p.s Kakve sada ima veze sto je nosio ovaj kacket ali da objasnim.Posto se ovaj mec trebao igrati u nedelju na 10 godina od teoristickog napada na WTC,svi sportisti su umesto kacketa svojih sportskih kolektiva nosili ovakve kackete pa ni Novak nije bio izuzetak iako se igralo 12.ali je usao u taj protokol. ;)

p.s.2
slika
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 sep 2011, 11:54

Dule 078 je napisao/la:Ja sam dobio opomenu i ne bih više na ovu temu,samo bih rekao da u Avganistanu i Iraku svaki dan gine po 50-100 ljudi,pa se niko nije ni počešao za to.
Imaju i oni svoje vatrogasce koje ne yebe niko 2%!
To si u pravu. To je sramota. Na to normalni ljudi trebaju ukazivati.

Nole je igrao u USA i ljudski je pokazati pijetet za nevino stradale heroje. Ako se neko ponasa lose i neprincipijelno, to ne znaci da se svi tako trebamo ponasati. U boldiranom je sva sustina.

Djokovic je svojevremeno iskazao podrsku i narodu Japana. To je dokaz njegove ljudskosti.

Necu ti dalje odgovarati, sa ovim sam zavrsio.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 13 sep 2011, 16:10

bravo Novace , majstore , igracino i masino.
Svjet ti se samo moze divit i hvaliti te , igras najbolju sezonu u povjesti modernog tenisa !
Stranger in the night. SIDA in the morning!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 13 sep 2011, 16:35

$ & ? " у $ ? је % ' $ 11 ". & се ? " " $ на ? све су ? " о " " асова у " ". " ? & је " ове $, & " сврставају у групу ? $ за " $.

" ас " $ % на - & & " " & $.

– То је " & не ' $ се $ " са $ $. У те $ $ " ? света упрте су у ? ". " " $. " ? " ? $ на ' " $. То је % % остаје за цео ", % % $ ? ?.

? је тренутно & ' ? " " " ". ? ' " " за своју / - је & у $ &. Освајање ? ' $ $ " $ у ". У ' & $ ? $ " " & заставу на " ¥ отварања. На " $ ? је ? " разговора на ту ', & је &.

– ? је - " разговора на ту ' са $ " ? " ", ? то & & $ се $. " " " - & " " % & " " на ? " " на " ¥ отварања. За ' " то ? ? ¥. - $ $ своју / не ' $ се $ " са $ $.

У својој ? " " ? $. У " 2008. " је $ &. $ је ' за - ' $ ' ?. ? је то $ $ " $ за ". $ њега на / су се ? $ ", " је " & у ? " " ?.

– " ' $ " ¥ $ $ $ ?, а успео ' " $ се $ $. ", то је $ $ ? " & ' $ у $ ".

У ? су - " " ? ' & ? ". " су ? $ $ %, ?, $. ", $ су " у центру пажње.

– Вероватно пре пет, % $ " " ' $ " $ - се $ & %. " ' ' $ " успехе " " у ? ". $ " је $ су $ $ нас ? ", јер то " $ $. " " ' $ ? у " ", " ' $ " " $, а то " % ? " " пут. " ' ? / " ' успеха. У $ 10–15 $ " су & ' " $ % /. $ се $ на & & & & ' " $ $ – " је ".

slika
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 13 sep 2011, 21:56

Tenis me slabo interesuje kao sport i jedino pratim Davis Cup, ali sinoc sam sjeo pred onu kutiju I skoro 5 sati uzivao. Kakav je samo ono bio mec. Toliko oduzetih setova protivniku se nije vidjelo vec duze vrijeme. Djokovic pokazao da je sada za klasu ispred svih ostalih tenisera na svijetu. Ostvario je preko 60 pobjeda u ovoj godini i bukvalno pomeo sve svoje konkurente. Kakav samo mozak imaovaj momak. Nadal je fizicki dosta bolji, ali Djokovic svaki udarac maksimalno dobro odradi, da ni Rafa nije uspio izdrzati. Djokovic ga je iscjedio momacki :D

Cestitam Novako na osvojenom US Openu i zelim mu jos mnogo pobjeda i trofeja u karijeri.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.