Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
hahaa svasta ce se ovde saznati,Samo steta sto Djoku ne interesuje pic.ka bas puno jer navodno ima djevojku, ali isto tako je vrlo flambojantan i femininan, zato mnogi sumljaju da je Djoko homoseksualac.
Medjutim to necemo nikad saznati, jer ipak ovo je Balkan.
Ali on nije ti.Dule 078 je napisao/la:Yebli ga vatrogasci,ako je stvarno stavio taj kačket,ne znam pošto sam zaspao na sred meča jer me tenis ne interesuje previše...Trebao je staviti neku srpsku oznaku,jer Srbija je drhtala noćas za svaki njegov poen,a ne šlihtati se Amerima koji su navijali za svakog njegovog protivnika,a uz to još i bombardovali Srbiju.
Ja bih prije stavio bedz Osame bin Ladena,nego se uvlačio glupim Amerima u dupe.
A da ti vatrogasci mozda nisu LJUDSKA BICA koji su svoje zivote zivote dali da bi spasili one koji su u nevolji!? Djokovic nije dao podrsku Busu, Ramsfeldu, CIA-i, americkoj politici, ratovima,... Dao je podrsku LJUDIMA koji su svoje zivote dali iz plemenitih pobuda. Ko u tome moze vidjeti nesto loseDule 078 je napisao/la:bombardovanje srbije nije bilo 1992-95 nego 1999!
ana ivanović i jelena janković su se čak slikale sa onom mrcinom clintonom,i otad se radujem svakom njihovom porazu,ima Boga!
Prevedeno na vama razumljivi jezik,to je kao da Edin Dzeko razvuče osmijeh od uva do uva i slika se sa Radovanom Karadzicem i Slobodanom Miloševićem!
Novak nije takav,ali ovo mu nije trebalo,vrijedjaju ga čitav turnir,a on baca uvlakušu
Pa nije sve u prokletom dolaru,marketingu i PR mater mu yebem!
Loše vrijeme došlo,svi bi guzice dali da zarade dolar više.....
To si u pravu. To je sramota. Na to normalni ljudi trebaju ukazivati.Dule 078 je napisao/la:Ja sam dobio opomenu i ne bih više na ovu temu,samo bih rekao da u Avganistanu i Iraku svaki dan gine po 50-100 ljudi,pa se niko nije ni počešao za to.
Imaju i oni svoje vatrogasce koje ne yebe niko 2%!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.