SP - Grupa D
Moderator/ica: admin
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Re: SP - Grupa D
Ovo je pretjerano, samo Njemcima smanjuje pobjedu, i bez ove karte oni bi presli preko nih. Pokvari igru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pronafakaska kvaziselekcija kojoj sudije uvijek pomazu je opet na djelu pokazala kako dobiva utakmice... sudija je ubaceni element kojem je zadatak da poljulja selekcije Commonwealtha, ali to mu nece poci za rukom, Commonwealth je jaci nego ikad... svaka cast Englezima koji su dosli bodriti svoju sestrinsku drzavu... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ovo vidjelo crvenoga nije.E moj Cahilaga ni kriv ni duzan.
Dobro mi jaro @gero skontao onog La fumasa''
ili drakulu. 
Spahic bi robije zaradio kod ovog,a Marin zbog ''haluciniranja''dobio pride deset crvenih.

Dobro mi jaro @gero skontao onog La fumasa''

Spahic bi robije zaradio kod ovog,a Marin zbog ''haluciniranja''dobio pride deset crvenih.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Suti Tommie.Isnar je napisao/la:Pronafakaska kvaziselekcija kojoj sudije uvijek pomazu je opet na djelu pokazala kako dobiva utakmice... sudija je ubaceni element kojem je zadatak da poljulja selekcije Commonwealtha, ali to mu nece poci za rukom, Commonwealth je jaci nego ikad... svaka cast Englezima koji su dosli bodriti svoju sestrinsku drzavu...

Goooooooooooooooooooooooooooooool!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
-
- Kontakt:
napokon utakmica sa vise od 2 gola elhamdulilah
Navijacu kvaziselekcije, mene bi bilo stid navijati u namjestenoj utakmici...Principatus je napisao/la:Suti Tommie.Isnar je napisao/la:Pronafakaska kvaziselekcija kojoj sudije uvijek pomazu je opet na djelu pokazala kako dobiva utakmice... sudija je ubaceni element kojem je zadatak da poljulja selekcije Commonwealtha, ali to mu nece poci za rukom, Commonwealth je jaci nego ikad... svaka cast Englezima koji su dosli bodriti svoju sestrinsku drzavu...
Goooooooooooooooooooooooooooooool!

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
4:0
Zao mi malo Australije, ali eno im Ghana i Srbija, tamo mogu po poene.
Zao mi malo Australije, ali eno im Ghana i Srbija, tamo mogu po poene.
-
- Kontakt:
protiv gane tesko brate protiv srba realan je remi ovo sto im svabe rade je zlocin
- Principatus
- Kontakt:
Ma nema veze, Njemackoj to nisu neke pare, a ljudi uzivaju u golovima. Ovako se igra fudbal.Isnar je napisao/la:Navijacu kvaziselekcije, mene bi bilo stid navijati u namjestenoj utakmici...

Ovo oni namjestili, a Klose i drugi nisu ukapirali pa navalili ko ludi.

Evo Gomez ulazi da se malo uvjezba.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imam ja malu djecu kući, ne mogu oni gledati ovaj erotski film 

Sad ce njima Camil zabiti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Njemci daleko najbolji dosad na prvenstvu. Zanimljivo kako ovaj Podolski uvjek dobro odigra za repku, a u klubu nista. Stvarno cudno. A nije ni do trenera, jer bio je Klinsmann i u Bayernu pa nije zadovoljio, a pod njim je sjajno igro za repku, sad nastavlja i pod Löwom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sjecam se 90-te,kad je Njemacka tad sa Mateusom rasturila nasu tada jaku reprezentaciju bivse nam drzave...tad sam kao cetrnaestogodisnjak reko svom caletu da smo izgubili od buducih prvaka i bijese stvarno tako.Dobio sam tad fudbalku od njega na poklon,za tu moju prognozu.
Ova igra Njemacke me posjeca malo na tu tadasnju igru Njemacke,snazni,brzi,prodorni,jaki suteri...kombinacije,celicna odbrana...dobro ova Australija je na papiru slaba repka,ali... ovo sto su Svabe veceras pokazali je cool,aferim, svaka cast...
Ova igra Njemacke me posjeca malo na tu tadasnju igru Njemacke,snazni,brzi,prodorni,jaki suteri...kombinacije,celicna odbrana...dobro ova Australija je na papiru slaba repka,ali... ovo sto su Svabe veceras pokazali je cool,aferim, svaka cast...
Principatus je napisao/la:I evo ga, pade.
Toooooooooooooooooooooooooooooor!
@target netreba biti toliko osjetljiv. Svi odjednom velike mimoze, svakome njegovo misljene. Pustimo tu temu.
Nisam osjetljiv samo sam realan brate ja to postujem i ja volim BiH najvise danas sam navijao za Sloveniju i Srbiju a ovo sto pojedini pisu je dno dna ... bar za mene ,, koji sam svugdje dobro dosao i gdje imam prijatelje sirom BiH .. Eto toliko da ne skrecemo sa teme Pozdrav...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Nije ovaj crveni karton uopste uticao na rezultat, i Njemacka bi sigurno dobila utakmicu. Ali nevjerovatno je kako uvijek dobijaju pomoc. Uvijek! Bilo da je to penal, crveni karton protivnickom timu, gol iz ofsajda, ma bilo sta sto vam moze pasti napamet, to Njemci dobiju.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
HAHAHAHAHA, jesam se ismijao !Chologol je napisao/la:Cacau zabio, Hitler se sad prevrce u grobu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.