NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
izgleda da je danas napravljen trade izmedju cetri ekipe koji ukljucuje pet igraca.
indiana pacers: darren collison i james posey
new orleans hornets: trevor ariza
houston rockets: courtney lee
new jersey nets: troy murphy
dobar trade za svaku od ekipa.
Kako me samo obradova vijest da je Indiana dobila Collisona, sjecate se da sam pisao kako bi im on super doshao, a u hornetsima bi samo Paulu bio rezerva. Mislim da je Indiana sada zrela za min 4-5 mjesto na IstokuWolverine je napisao/la:izgleda da je danas napravljen trade izmedju cetri ekipe koji ukljucuje pet igraca.
nema potpisa
mogu bit sretni ako playoff ugrabe sa osme pozicije. kakavo crno 4-5 mjesto.
eto vidjecesWolverine je napisao/la:mogu bit sretni ako playoff ugrabe sa osme pozicije. kakavo crno 4-5 mjesto.
majami/orlando/boston su tri prva 100%, Atlanta/Chicago, pa onda idu Pacersi. Mada mislim da ce Atlanta biti dosta slabija nego prosle sezone
nema potpisa
ma dosta slabija atlanta iz prosle sezone je bolja od ove indiane. ko ce to njih vodit do playoffa, granger sam? mali collison je jos nezreo, a ostatak ekipe je katastrofa.
- adriano_leite
- Kontakt:
Najavljen je i trade Toronta i NOH, Bellineli bi trebao u NOH, dok bi Julian Wright trebao u Toronto. Mislim da NOH slaze dobru ekipu i da bi Paul trebao ostati nakon ovih trade-ova. Nadam se da ce se Belineli uklopiti dobro i iskoristiti raskosni talenat, jer ruku na srce, nije nista pokazao u GS i Torontu. Ne znam da li ce biti starter u NOH, ali trebao bi dobijati solidnu minutazu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Colison-Dahntay-Danny-Tyler-Hibert
Colison ce da explodira, Dunleavy sa klupe ce da bude ubitacan. Jedino ce frka biti pod koshem sa izmjenama, al sta znas kako ce se Paul Goerge rookie pokazati
In Larry we trust
Colison ce da explodira, Dunleavy sa klupe ce da bude ubitacan. Jedino ce frka biti pod koshem sa izmjenama, al sta znas kako ce se Paul Goerge rookie pokazati
In Larry we trust
nema potpisa
- adriano_leite
- Kontakt:
Vece su sanse da moji Cavsi bez LBJ-a prodju u play off i dodju do finala metlom protiv svih ekipa. Eto kakve su sanse da Indiana bude 4-5, plafon je da udju u play off sa 8 mjesta, jer pogledaj ekipu, vidjeces da eto Collison, Hibber, Granger, Ford i Brandon Rush vrijede nesto, ostatak ekipe Subhan'Allah. Mislim da nece biti ni ispred Cavsa a igraju u istoj diviziji. Indiana ima mladu ekipu, ali ove godine nema se sta od njih ocekivati, mozda narednih godina, ali ove nemaju sanse ni za play off. To je moje misljenje.Admir_Sa je napisao/la:Kako me samo obradova vijest da je Indiana dobila Collisona, sjecate se da sam pisao kako bi im on super doshao, a u hornetsima bi samo Paulu bio rezerva. Mislim da je Indiana sada zrela za min 4-5 mjesto na IstokuWolverine je napisao/la:izgleda da je danas napravljen trade izmedju cetri ekipe koji ukljucuje pet igraca.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Drug moj, od Dunleavy-a nema vise nista, pitanje je kakav ce Darren biti, da li ce bas biti ubitacan, ja samo stavljam ruku u vatru da ce Granger ponovo biti najbolji igrac Indiane, te da ce se vidjeti napredak Roy Hibbert-a. Ostatak ekipe ...Admir_Sa je napisao/la:Colison-Dahntay-Danny-Tyler-Hibert
In Larry we trust
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
Cavsima treba neko dobar pod kosem i opet ce imati respektabilnu ekipu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ako je istina za ovaj trade onda su se rocketsi dobro zeznuli,al bas....
ne kontam zasto bas ariza,s njim su imali sasvim solidnu ekipu s kojom bi mogli podaleko dogurat..al et valjda morey zna najbolje...
ne kontam zasto bas ariza,s njim su imali sasvim solidnu ekipu s kojom bi mogli podaleko dogurat..al et valjda morey zna najbolje...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- RagazziDelSud
- Kontakt:
malo pratim raspravu o ovom trade-u među Hostonovim fanovima i vidim da su dosta podijeljeni.
moje je mišljenje da Houston nije nešto vele ni dobio ni izgubio na igračkom planu. al' ima jedna značajna stvar, Lee ima mnogo manji ugovor od Arize. tako da se izbjegava luxury tax. a na kraju krajeva Batier i Budinger mogu odlično pokriti poziciju niskog krila. pogotovo ako Budinger još podigne igru u odnosu na rookie sezonu.
moje je mišljenje da Houston nije nešto vele ni dobio ni izgubio na igračkom planu. al' ima jedna značajna stvar, Lee ima mnogo manji ugovor od Arize. tako da se izbjegava luxury tax. a na kraju krajeva Batier i Budinger mogu odlično pokriti poziciju niskog krila. pogotovo ako Budinger još podigne igru u odnosu na rookie sezonu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
njima su pozicije pod kosem najmanje kriticne. tu imaju hicksona koji c vjerovatno biti startni centar, te hollinsa. tu su jos varejao, jamison i powe na krilnim centrima. njima je frka na dvici i trici, gdje ce startat parker i moon. jedino ako mo williams ne zaigra na dvojci a sessions na playu.majestic24 je napisao/la:Cavsima treba neko dobar pod kosem i opet ce imati respektabilnu ekipu
Ja ne vidim nijedan drugi razlog za mijenjanje Arize osim onog finansijskog vezanog za luxury tax. Momak nije zvijezda, ali je veoma zahvalan igrač jer je veoma solidan na oba kraja terena. Što se Collisona tiče mislim da je odlično za njega što je otišao u ekipu gdje će puno igrati. Pokazao je na kraju prošle sezone da zaista može biti pravo dobar igrač i ova razmjena je dobra i za njega i za njegov novi tim. Ali ipak nije ni on toliko dobar da bi mogao dovesti Pacerse u vrh Istoka. Vjerujem da će se boriti za doigravanje i možda to i ostvariti, ali prognoze za uzimanje 4. ili 5. mjesta su više navijačke nego realne.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- adriano_leite
- Kontakt:
To je istina, 2 i 3 su nam potrebni, ali listajuci forume Cleveland-a, vidim da su velika ocekivanja od C. Eyenge, kazu da se radi o velikom potencijalu, koji bi trebao da eksplodira, a gledajuci NBA summer league i tekme Cavsa, jedva cekam da pocne sezona pa da vidim na djelu Greena, cini mi se da ima potencijla da postane respektabilan igrac u rotaciji Cavsa, na mjestu beka sutera, odnosno niskog krila. Takodjer, gledajuci Eyengu, momak je zvijer, skace, blokira, zakucava, sut mu nije jaca strana, ali moze on dosta da napreduje. Sve u svemu, mislim da se necemo ove sezone osramotiti, da se mozda mozemo naci na 11 pozicij, 11 ili 10 pozicija, sumnjam da cemo u play off, ali na svim pozicijama smo dobro pokriveni, imamo solidan roster, ali mislim da ce volja biti kljuc, jer svi zele da se osvete Jamesu, odnosno pokazu da mogu i bez njega. Jedva cekam Miami u Quicken Loans Areni, mislim da ce to biti vatreno krstenje LBJ-u i njegovom novom timu.Wolverine je napisao/la:njima su pozicije pod kosem najmanje kriticne. tu imaju hicksona koji c vjerovatno biti startni centar, te hollinsa. tu su jos varejao, jamison i powe na krilnim centrima. njima je frka na dvici i trici, gdje ce startat parker i moon. jedino ako mo williams ne zaigra na dvojci a sessions na playu.majestic24 je napisao/la:Cavsima treba neko dobar pod kosem i opet ce imati respektabilnu ekipu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!

mali preview sezone 2010/11
Wolverine je napisao/la:
Hehehe
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Hahahahhahaahahahaah jedino ako La Lakers odu u kolektivni strajk radi neisplacenih plataWolverine je napisao/la:
Ej @wolwerine ovo je toliko subjektivno pa prije će "moji" Spursi ući u finale
Sunsi će biti u playoffu,ali teško da će išta napraviti tu su Lakersi i Oklahoma s njima se niko ne može nositi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.