Mensur Mujdža

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Mensur Mujdža

Post Postao/la legenda reala » 16 feb 2014, 00:01

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Mijenja ga Ogi, ništa lošiji od Mujdže.
auuuuuu, jesi svjestan šta si izgovorio :shock: :shock:
Ne pamtim da je Ogi nekad bio loš u reprezentativnom dresu, možda samo u Atini. Ne tako davno Zenica je skandirala Ognjen Vranješ!
Joj njega, niko nije rekao da je loš, al shvataš šta si napisao, da je Ogi skoro u rangu s Mujdžom, a to nije tačno, čitanjem između redova, ako se Mujdža ozljedi nedaj bože, Ogi će ga zamjeniti da se njegov izostanak ne osjeti, e pa to nije tačno i u ovom našem sistemu mi nemamo igrača koji može biti alternativa Mujdži u oba pravca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 feb 2014, 00:01

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Mijenja ga Ogi, ništa lošiji od Mujdže.
auuuuuu, jesi svjestan šta si izgovorio :shock: :shock:
Ne pamtim da je Ogi nekad bio loš u reprezentativnom dresu, možda samo u Atini. Ne tako davno Zenica je skandirala Ognjen Vranješ!
"Kada sam čuo da cijeli stadion skandira moje ime ostao sam šokiran. Kakav je to osjećaj? Do prije neki dan takvo nešto nisam mogao ni zamisliti. Hvala navijačima od srca. Bez njihove podrške ni naših dobrih igara ne bi bilo, u to sam siguran."
Nije da imam nešto protiv Ogija, ali realno nije ni igrao protiv nekih jakih protivnika (osim protiv Grka u Zenici gdje je bio dobar koliko je bio loš u prvoj u Atini). A ni na SP se ne bi kockao sa njim na beku, radije bi da Ermin igra beka jer je pokazao da to može igrati protiv USA, čak je imao par finih centaršuteva, a na štoperu bi se dalo nešto iskombinovati, recimo Seo i Spaha na štoperu a Sejo na lijevom beku, ili Zukanović ili Ogi da se ubace umjesto Ermina. Uglavnom ne bih stavljao Ogija na desnog beka iako je koliko znam na početku karijere igrao na desnom beku?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 16 feb 2014, 00:03

Nije ni Mujdza Arbeloa da se ne moze zamjeniti.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 feb 2014, 00:04

ZutiMrav je napisao/la:Nije ni Mujdza Arbeloa da se ne moze zamjeniti.
E pa u našoj reprezentaciji je spoj Carlosa i Cafua ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 feb 2014, 00:07

Kada je spreman, niko mu ne može prismrdit' na toj poziciji, međutim, znaju se alternative.
Pravljenje kombinacija, rušenje stoperskog dvojca bez ikakve potrebe je suvišno.

Vranješ bi vjerovatno zauzeo mjesto uz desnu aut liniju ako bi Mujdža bio ozlijeđen.
Ta izmjena bi vjerovatno donijela dosta rokada u timu, taktici, i svemu onom što utiče na našu igru. Jer nemamo igrača jednako fizički spremnog i dovoljno kvalitetnog kao on u ofanzivi i defanzivi da pokrije ono što on s lakoćom radi.

Što Mujdžoni nije igr'o danas ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 16 feb 2014, 00:08

Nemoj molim te Avdija je spoj Carlosa i Cafua.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 00:13

Igra i lijevom i desnom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 feb 2014, 00:13

zizu1991 je napisao/la:Kada je spreman, niko mu ne može prismrdit' na toj poziciji, međutim, znaju se alternative.
Pravljenje kombinacija, rušenje stoperskog dvojca bez ikakve potrebe je suvišno.

Vranješ bi vjerovatno zauzeo mjesto uz desnu aut liniju ako bi Mujdža bio ozlijeđen.
Ta izmjena bi vjerovatno donijela dosta rokada u timu, taktici, i svemu onom što utiče na našu igru. Jer nemamo igrača jednako fizički spremnog i dovoljno kvalitetnog kao on u ofanzivi i defanzivi da pokrije ono što on s lakoćom radi.

Što Mujdžoni nije igr'o danas ?
Ma nemamo mi ukupno 3 igrača koja mogu trčati konstantno 90 minuta..

Mujdža, Lulić, i možda Kolašinac. Ostalo sve prestane trčat u 60-oj minuti, a neki ne trče nikako, helem moliti Boga da Mujdža, Spaha, Džeko, Pjanić, Begović i Medunjanin ostanu čitavi do Brazila.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 feb 2014, 00:15

dobar je Vranjes, ali ne pretjerujte, cuj bolji od Mujdze. Ajd sad zarovite arhive i pregledajte sve Mujdzine tekme u rep. dresu i pogledajte koliko on nama znaci ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 00:15

FaraonTM je napisao/la:Ma nemamo mi ukupno 3 igrača koja mogu trčati konstantno 90 minuta..

Mujdža, Lulić, i možda Kolašinac. Ostalo sve prestane trčat u 60-oj minuti, a neki ne trče nikako, helem moliti Boga da Mujdža, Spaha, Džeko, Pjanić, Begović i Medunjanin ostanu čitavi do Brazila.
Ibišević.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 00:16

Vranjes moze biti donekle dobra zamjena Mujdzi. Cak mislim da je Vranjes defanzivno i bolji od Mujdze. Sa Vranjesom u ekipi defanziva bi nam bila jaca, al bi problem nastao u ofanzivi. Vranjes ofanzivno ne moze odraditi Mujdzin posao, a obzirom da nemamo desnog krila, vecina loptu i isla na Lulu i Seju, koji ne znaju ubacit loptu. Zato nam je Mujdza toliko vazan. O Avdagi da ne pricam, on ne bi mogao kvalitetno zamjeniti ni startnog beka Lihtenstajna.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 16 feb 2014, 00:16

Vranjes je ko Avdija na svu srecu ne ide naprijed... :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 feb 2014, 00:17

Virtu4l je napisao/la:
Igra i lijevom i desnom?
i rukama i glavom

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 feb 2014, 00:18

A Vršajević ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2014, 00:19

Činjenica je da nemamo adekvatnu zamjenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 00:19

zizu1991 je napisao/la:A Vršajević ?
On je joker sa klupe. kad se svi umore onda ulazi Avdaga velicanstveni :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 feb 2014, 00:21

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma nemamo mi ukupno 3 igrača koja mogu trčati konstantno 90 minuta..

Ibišević.
Hoćeš to da me navučeš da se svađamo ko treba igrati jedinog špica u Brazilu protiv Arg, Džeko ili Vedo :mrgreen:

Naravno i on je veoma bitan, ali Sajina taktika da igra više na krilu :? ga čini "nebitnim" u odnosu na ove navedene, a izbacivanje Misketa i stavljanje Izeta bi ga činilo kud i kamo opasnijim po gol protivnika..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 00:24

FaraonTM je napisao/la:Hoćeš to da me navučeš da se svađamo ko treba igrati jedinog špica u Brazilu protiv Arg, Džeko ili Vedo :mrgreen:
Hehehe, ma jok, nego se nadovezujem na tvoj komentar ko može trčati 90. minuta k'o navijen.
Voli te tvoje Sarajevo.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 feb 2014, 00:26

Ako ćemo realno pričati onda je svakome dovoljna utakmica protiv Francuske da vidimo koliko je ovaj čovjek našoj reprezentaciji bitan. Držao je sam desnu stranu i mlatio Maloudu i desnog' beka Francuske k'o malu djecu. Jeste da trenutno nije u formi u kojoj je tada bio, ali porediti Vranješa i ovoga čovjeka, malo je reći da je nezahvalno, čisto zahvaljujući činjenici da Vranješ i pozadi nije kvalitet kakav je Mujdža, a ne da pričamo o opcijama naprijed i centaršutu, tako da...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 feb 2014, 00:29

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Hoćeš to da me navučeš da se svađamo ko treba igrati jedinog špica u Brazilu protiv Arg, Džeko ili Vedo :mrgreen:
Hehehe, ma jok, nego se nadovezujem na tvoj komentar ko može trčati 90. minuta k'o navijen.
Može, ali to Sajo ne zna iskoristiti. Vedo nikada u reprezentaciji nije ono što je u Štutgartu. S Džekom bi trebao imati više prostora i lakše može doći u gol šansu, mada neki kažu možda ga Džeko i guši jer on sam igra špica u Štutgartu, ali eto u ovom drugom dijelu igra sa onim lažnim Norvežaninom :mrgreen: pa opet ulazi u gol šanse, a to u reprezentacije ne radi jer više igra krilo nego špica..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, jasmin10, Sheyi, THEC, Zglavkar i 29 gostiju.