zmaj_Bosne je napisao/la:Sta na karanje stizes, evo onda ostrimo belegijerumun je napisao/la:Bosanci jeste li spremni,mi dolazimo?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
zmaj_Bosne je napisao/la:Sta na karanje stizes, evo onda ostrimo belegijerumun je napisao/la:Bosanci jeste li spremni,mi dolazimo?
To neki moderni autobusi pa morate dva dana prije krenuti da bi stiglirumun je napisao/la: Nzm što nas zovete ciganima,al dobro ako nas ne volite to je vaše pravo,ja sam došao na forum čisto da vidim kakva je atmosfera,a akobogda sutra autobusom krećem
Ma niko nije rekao da vas mrzimo da vas nevolim moze se reci ali kao ljude vas nevolim ne kao nacionalist i rasist!!!rumun je napisao/la:Mi možda nismo svjetska sila,al vi niste ni balkanska sila.Da ti pojasnim,mi ma koliko ne bili velika ekipa igrali smo na najvećim takmičenjima,vi ne.Ponos Torina je napisao/la:Ima vas puno u Sarajevu a nema potrebe za veci stadion kad vi dolazite,niste vi neka svjetska sila pa da igramo na vecem stadionu protiv vas,mogli smo i u Modrici igrati protiv vas nezasluzujete bolji stadion ni vecu paznju...
Nzm što nas zovete ciganima,al dobro ako nas ne volite to je vaše pravo,ja sam došao na forum čisto da vidim kakva je atmosfera,a akobogda sutra autobusom krećem.
Ovo su vasi turistirumun je napisao/la:![]()
Ne zamjeri mi Bosanci smo malo brzi na jeziku ali smo zato kao domacini sigurno "The Best" u Evropi.rumun je napisao/la:Mi možda nismo svjetska sila,al vi niste ni balkanska sila.Da ti pojasnim,mi ma koliko ne bili velika ekipa igrali smo na najvećim takmičenjima,vi ne.Ponos Torina je napisao/la:Ima vas puno u Sarajevu a nema potrebe za veci stadion kad vi dolazite,niste vi neka svjetska sila pa da igramo na vecem stadionu protiv vas,mogli smo i u Modrici igrati protiv vas nezasluzujete bolji stadion ni vecu paznju...
Nzm što nas zovete ciganima,al dobro ako nas ne volite to je vaše pravo,ja sam došao na forum čisto da vidim kakva je atmosfera,a akobogda sutra autobusom krećem.
Logistika.Bilal je napisao/la:Ovo su vasi turistirumun je napisao/la:![]()
Veci stadion vise zeljeza...rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
zato sto je sarajevo puno rumuna.rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
Niste vi neki izazov pa da igramo na vecem stadionu to sam ti vec rekao jednom.....rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
Ha ha ha ha ha To,to,reci mu ! xDPonos Torina je napisao/la:Niste vi neki izazov pa da igramo na vecem stadionu to sam ti vec rekao jednom.....rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
Ako si ti Rumun i ja sam.rumun je napisao/la:Ili je razlog taj što je lakše napunit duplo manji?Ponos Torina je napisao/la:Niste vi neki izazov pa da igramo na vecem stadionu to sam ti vec rekao jednom.....rumun je napisao/la:Što vi ljudi ne igrate u Sarajevu,tamo vam je veći stadion??? Bar prema wikipedia?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.