Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 20 maj 2011, 09:46

jacky09 je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:Defoe je nezadovoljan statusom u momčadi i prijeti odlaskom, ove sezone nije ništa ni pokazao
Šta bi bilo da zaprijeti da će ostati. :lol:
E to neznam, inače Drogba je prvi izbor Harrya za iduću sezonu, sad je pitanje koliko on još može igrati na vrhunskom nivou
Audere est Facere

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 maj 2011, 13:34

M. Scofield je napisao/la: E to neznam, inače Drogba je prvi izbor Harrya za iduću sezonu, sad je pitanje koliko on još može igrati na vrhunskom nivou
Drogba bez jedne noge je Batistuta za Defoea.
...što je više lome to je volim jače...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 23 maj 2011, 16:28

Cristian Ceballos (16) novi član Tottenhama

Harry Redknapp, menadžer Tottenhamovih nogometaša, već je prije ljeta sklopio suradnju s nogometašem koji bi trebao predstavljati svjetlu klupsku budućnost...

Cristian Ceballos (16) novi je član Tottenhama za kojeg je potpisao trogodišnji ugovor nakon što se očekivalo da će postati član drugog londonskog kluba - Chelseaja.

- Ceballos je bio kapetan Barcelone u momčadi do 17 godina. Nakon toga je otišao u Chelsea gdje je bio dva tjedna na probi s juniorskom momčadi, a dobio je i priliku trenirati s prvom momčadi nekoliko dana. No, iz nepoznatih razloga, nitko iz Chelseaja nije napravio nikakav korak ka eventualnom sklapanju ugovora s njim, pa je stoga Ceballos novi igrač Tottenhama koji će kroz godinu dana postati standardni član te momčadi - izjavio je izvor blizak igraču.

Inače, Ceballos je postao senzacija interneta unatrag nekoliko godina, za vrijeme svog boravka u Barceloni, kada je u jednom videu "žonglirao" Ronaldinhom.
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 maj 2011, 15:17

Navijači proglasili Modrića za igrača godine.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 maj 2011, 17:26

jacky09 je napisao/la:Navijači proglasili Modrića za igrača godine.
Jbg kada se malo bolje udubis i jeste Modric bio ponajbolji igrac "Petlova" ove godine,ali opet Modric je za mene odigrao bolje sezonu pre ove,a ja sam na temi EPL napisao da sam blago razocaran igrama Modrica i Kolarova ove sezone jer oni mogu bolje od ovoga.

No ova nagrada je jos jednom pokazala koliko je ustvari klimava nagrada za Balea kao najboljeg igraca sezone,davno sam rekao da je Vidic trebao dobiti tu nagradu,sto je stigla potvrda i nedavno kada je prema drugom izboru pobedio.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 maj 2011, 18:05

Luka Modrić je nogometaš godine u Premiershipu po izboru novinara Guardiana

"Luka Modrić jedan je od najšarmantnijih nogometaša današnjice. Riječ je o endemskoj vrsti, fantastičnom igraču u prostoru između dvaju 16-eraca."

Nogometni reporteri Guardiana, njih 12-orica, izabrali su vlastitog nogometaša godine u premierligaškoj sezoni 2010/11. Pobjedu je odnio Luka Modrić.

Četvorica od 12-orice novinara za igrača godine proglasili su hrvatskog veznjaka Tottenhama. Tri glasa otišla su Blackpoolovu playmakeru Charlieju Adamu, dva golmanu Manchester Uniteda Edwinu van der Saru, a po jedan mladome Arsenalovu veznom nogometašu Jacku Wilshereu, te Ryanu Giggsu i NemanjiVidiću iz Manchester Uniteda.

Za Modrića su glasali Barry Glendenning, David Hytner, Rob Smyth i LouiseTaylor.

Glendenning je odabrao Modrića za najboljeg igrača bez ikakva objašnjenja, dok je Hytner pojasnio:

" Gareth Bale ove sezone nije bio niti blizu Modrićevu učinku, tako da vječnom zagonetkom ostaje kako je Velšanin mogao biti u konkurenciji za nogometaša godine u PFA-ovu (Sindikat engleskih nogometaša, op. a.) izboru prije Hrvata. Modrić je užitak za gledanje iz tjedna u tjedan."

Rob Smyth kaže:

"Luka Modrić jedan je od najšarmantnijih nogometaša današnjice. Riječ je o endemskoj vrsti, fantastičnom igraču u prostoru između dvaju 16-eraca."

Konačno, Louise Taylor piše:

"Luka Modrić vraća vjeru u nogomet. Iznova i iznova podsjeća nas sve da nogometna igra uistinu može biti prekrasna."

Devil je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Navijači proglasili Modrića za igrača godine.
Jbg kada se malo bolje udubis i jeste Modric bio ponajbolji igrac "Petlova" ove godine,ali opet Modric je za mene odigrao bolje sezonu pre ove,a ja sam na temi EPL napisao da sam blago razocaran igrama Modrica i Kolarova ove sezone jer oni mogu bolje od ovoga.

No ova nagrada je jos jednom pokazala koliko je ustvari klimava nagrada za Balea kao najboljeg igraca sezone,davno sam rekao da je Vidic trebao dobiti tu nagradu,sto je stigla potvrda i nedavno kada je prema drugom izboru pobedio.
Što se tiče Balea to me je stvarno iznenadilo, momak pola sezone nije odigrao, a i kad je igrao nije bio u Bog zna kakvom izdanju. Po meni tu titulu je trebao dobiti Nani jer je stvarno cijelu sezonu odigrano na vrhunskom nivou.

Slažem se za Modrića da je prošla sezona bila bolja. Dosta ljudi mu zamjera slabu statistiku, a da nisu svjesni koju on poziciju u timu igra. Da je bliže golu sigurno bi i statistika bila puno bolja.
Što se njega tiče nadam se da će otići iz Tottenhama jer zaslužuje igrati sa boljim igračima i ovde nema više prostora za napredak, pogotovo pod ovim trenerom.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 03 jun 2011, 12:30

Doveli Brada Friedla WTF :o
Audere est Facere

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 jun 2011, 12:31

Kako los transfer :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 jun 2011, 12:36

Po čemu je loš transfer, bolji je od svih vaših golmana. Jest da je prestar, ali i dalje je klasa.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 03 jun 2011, 13:10

Bosco je napisao/la:Po čemu je loš transfer, bolji je od svih vaših golmana. Jest da je prestar, ali i dalje je klasa.
40 godina čovjeku, dovoljan komentar
Audere est Facere

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 jun 2011, 13:15

M. Scofield je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Po čemu je loš transfer, bolji je od svih vaših golmana. Jest da je prestar, ali i dalje je klasa.
I Edwinu je 41 pa brani ko zmaj.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 03 jun 2011, 13:35

Bosco je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:
I Edwinu je 41 pa brani ko zmaj.
znao sam da ćeš mi njega staviti kao primjer, on je godinama u utd. a ovaj kod nas dolazi u 40 oj
Audere est Facere

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 jun 2011, 13:37

Pa nije potpisao petogodišnji ugovor, branit će jednu godinu dok se ne nađe bolje rješenje i to je to. Najviše dvije, a kad ga vidiš u akciji kako brani vjeruj mi da ćeš bit oduševljen.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 jun 2011, 14:59

Friedl je doveden da bude drugi, pa čak i treći golman (Gomes, Cudicini). Može dobiti priliku u Curling kupu kao i Pletikosa ove sezone i to je to.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 jun 2011, 16:48

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp priznaje da nije nikakvo čudo da veliki klubovi koji igraju u Ligi prvaka privlače Luku Modrića, no dodaje kako bi njegov odlazak bio katastrofa za Spurse.

Ime Luke Modrića posljednjih se tjedana često dovodi u vezu s Old Traffordom i Stamford Bridgem i nije tajna da bi Alex Ferguson i Roman Abramovič voljeli u svojim redovima vidjeti veznjaka hrvatske reprezentacije, a toga je svjestan i Harry Redknapp.

"Naravno da interes Manchester Uniteda i Chelseaja, koji igraju u Ligi prvaka i mogu ponuditi ogromne ugovore, mora privući pozornost Luka Modrića, bio bih naivan kad bih mislio drugačije", priznao je strateg Spursa.

"Međutim, dobio sam jamstva od predsjednika kluba da ga nije spreman prodati ni pod koju cijenu", dodao je Redknapp, prenijevši nezadovoljstvo klupskog predsjednika zbog neželjenih i konstantnih spekulacija oko Lukine buduće destinacije.

"Već sam rekao u više navrata da je Modrić nezamjenjiva karika i bila bi ogromna katastrofa za klub kada bismo ga pustili da ode", nastavio je Redknapp. "Moramo jačati našu momčad, a ne slabiti. U idealnom slučaju nadam se dovođenju još trojice igrača koji bi nam dali realne izglede u borbi za jedno od prva četiri mjesta."

"Svi klubovi koji su završili sezonu iznad nas će se pojačati i ako se želimo s njima nadmetati sljedeće sezone, moramo biti aktivni tijekom prijelaznog roka. Ne kažem da će biti lako jer kvalitetne igrače po pristupačnim cijenama teško je pronaći", požalio se menadžer Tottenhama.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 17:13

n the future of Tottenaham defender, Younes Kaboul (25), there are Marseille. According to the Sun he is agree to move, after a bid about 8,5 million pounds.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 17:46

Arsenal are observing the defender of Blackburn Chris Samba(27) since many time and also during these days the coach Arsene Wenger would have made an offer for the player. According to Daily Mirror now also Tottenham are interested in the player.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 jun 2011, 19:57

Tottenhamu treba novi stoper.. Gallas je za staro željezo. Jedini ozbiljni stoperi su Dawson i King koji je više u bolnici nego na terenu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 jun 2011, 20:36

jacky09 je napisao/la:Tottenhamu treba novi stoper.. Gallas je za staro željezo. Jedini ozbiljni stoperi su Dawson i King koji je više u bolnici nego na terenu.
Znaci moze ovaj Samba?

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 14 jun 2011, 20:39

Tribalian je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Tottenhamu treba novi stoper.. Gallas je za staro željezo. Jedini ozbiljni stoperi su Dawson i King koji je više u bolnici nego na terenu.
Znaci moze ovaj Samba?
Dobro bi i došao i Jurica Buljat, a kamoli ne Samba.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 12 gostiju.