Moderator/ica: Pasha
PSdzopan123 je napisao/la: Iznenadjenje Qatar pobjedio Sloveniju3-4 bosanaca u ekipi Qatra naravno
Njihov golman (arap) je branio cijelo poluvrijeme , nasa 2 su podjelili 2 poluvrijeme po neki 12-13 minsamo_lijevo je napisao/la:PSdzopan123 je napisao/la: Iznenadjenje Qatar pobjedio Sloveniju3-4 bosanaca u ekipi Qatra naravno
Visocanin Alihodzic (1996.) igra u Bugojnu.Inace je proglasen za najboljeg golmana azijskih igara.
dzaba ako savez gleda interese bh rukometa,tako isto klub gleda samo svoje interese vise nego interes drzave., slazem se da bi repz. trebala biti na prvom mjestu ali tako je to kod nas.iako ovi momci imaju vecu minutazu u repz nego sto ce imaju u premier ligi klub neke nije pustio....,ovaj rezultat je super kada se uzme u obzir da nije bilo 6-7 veoma bitnih igraca,cak pola prve postave.,Hrstic,Jarak,Djurdjevic,Mehić,Basic,Smajilbegovic,Pleh itd...ugl svaka cast momcimabrzi je napisao/la:Potpis. A i koji to igrači iz godišta 96/97 imaju bitne role u klubovima.TeamHandBall je napisao/la:A zasto bi se liga pomjerala, zasto se nebi mogao pomjeriti turnir........ ako netko gleda interese BiH rukometa u sta sumnjam kad pogledam neucesce mladjih kategorija (1998-1999) Bosne i Hercegovine na turniru ....
Broj 88 je Vladan Lončar (Bosna Visoko ) nije Matej Hrstić.dzopan123 je napisao/la:Evo tek sa utakmica . Rezultat 24:23 za BiH .. Hrvatska KATASTROFA !! Sudije iz Azije katastrofa ..
BiH dosta oslabljena igra , vodja ekipe Mario 24 i Matej Hrstic 88(za razliku od Danske procenat suta je bio itekako dobar) ..
Rezultat 24:23 , mogli smo ovo rijesiti i mnogo prije al glupe greske u zadnjih 5 minuta je dovelo Hrvate pred izjednacenje . Najvaznije da smo 90 % prosli grupnu fazu sa ovom pobjedom . Sutra utakmica protiv Srbije koji su ZVIJERI !! Imam 190cm a izgledam sitan medju onim igracima![]()
Iznenadjenje Qatar pobjedio Sloveniju3-4 bosanaca u ekipi Qatra naravno
mislim da je Izviđač pravilno postupio i igrače koji su mu potrebni u borbi za vrh Premijer Lige zadržao , u subotu već imaju utakmicu , a Hrstić im je veoma bitan u ekipi , a i Jarak sve više dobija priliku na desnom krilu da igra uz Ereša , Mandića su pustili eto Hrvatima , a nama Pavlaka , Mandić zabio 1 , a Pavlak 8Kako je moguče da Izviđač pusti Mandiča da igra za Hrvatsku a Hrstić i Jarak nemogu za BIH ?????
Moja greska , halalizlatnidjecaci je napisao/la:Broj 88 je Vladan Lončar (Bosna Visoko ) nije Matej Hrstić.dzopan123 je napisao/la:Evo tek sa utakmica . Rezultat 24:23 za BiH .. Hrvatska KATASTROFA !! Sudije iz Azije katastrofa ..
BiH dosta oslabljena igra , vodja ekipe Mario 24 i Matej Hrstic 88(za razliku od Danske procenat suta je bio itekako dobar) ..
Rezultat 24:23 , mogli smo ovo rijesiti i mnogo prije al glupe greske u zadnjih 5 minuta je dovelo Hrvate pred izjednacenje . Najvaznije da smo 90 % prosli grupnu fazu sa ovom pobjedom . Sutra utakmica protiv Srbije koji su ZVIJERI !! Imam 190cm a izgledam sitan medju onim igracima![]()
Iznenadjenje Qatar pobjedio Sloveniju3-4 bosanaca u ekipi Qatra naravno
Ma htjeo sam da kažem da bi interes reprezentacije trebao biti ispred interesa klubova.Izviđač ima svoje razloge,no rules je napisao/la:mislim da je Izviđač pravilno postupio i igrače koji su mu potrebni u borbi za vrh Premijer Lige zadržao , u subotu već imaju utakmicu , a Hrstić im je veoma bitan u ekipi , a i Jarak sve više dobija priliku na desnom krilu da igra uz Ereša , Mandića su pustili eto Hrvatima , a nama Pavlaka , Mandić zabio 1 , a Pavlak 8Kako je moguče da Izviđač pusti Mandiča da igra za Hrvatsku a Hrstić i Jarak nemogu za BIH ?????![]()
op.a Ja bi ovog Lončara u A Reprezentaciju pozvao protiv Grka , momak ima visinu , nije sivonja , a ima i prilično lijep šut ... prije bi njega pozvao nego Milasa ...
Bosna i Hercegovina – Hrvatska 24:23 (11:12)
Bosna i Hercegovina: Čehajić, Milošević, Čatić, Hrničić, Jašarević, Gogić, Bečak 1, Imamagić 1, Uljarević, Čorbo, Živanić 1, Đurić, Šešić 2, Nježić 1, Benić, Pavlak 8,Lončar 9, Božić. Trener: Jasmin Mrkonja
Hrvatska: Stojanović, Vukić, Jurakić 2, Glavaš 4, Babić 5, Mandić 1, Markušić, Smojver, Radoš 4, Vrdoljak 2, Obranović, Potnar, Tokić, Šehić 2, Manci, Ivković 3, Jović. Trener: Željko Čagalj
Ne smiju se klubovi i repke prepucavati preko igrača.edinjo-bih je napisao/la:HRK Izviđač - RK Gračanica 48:24 (21:12)
Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 400.
Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko).
Nadzornik: Dragan Semiz (Goražde).
HRK Izviđač: D. Šarac (7 obrana), Prskalo (7 obrana), Tomić (2 obrana), Miličević 5, Ereš 8, Zeljić 2, Pavlak 1, Hrstić 8, Vidović, Jarak 3, Boras 4/1, I. Šarac 2, Grbavac 4, Mijatović 4/1, Kordić 4, Džolić 3.
Trener: Dario Mikulić.
RK Gračanica: Ahmetašević , Mulahalilović (8 obrana), Sarajlić, Spahić 3, Salkić 3, Mujačić 1, Buljugija 1, Alibegović 2, Saračević, Redžić, Osmanhodžić, Sumbić 5, Brđanović 3, Hamidović 2, Ferhatbegović 3, Kuduzović 1.
Trener: Mirsad Gopo.
Isključenja: Izviđač -, Gračanica 8 minute.
Sedmerci: Izviđač 2/2, Gračanica -.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.