Cekaj, ti mene hoces da ubijedis da jedna ozbiljna institucija kao sto je ULEB mijenja pozicije igracima od sezone do sezone, ma dajznam,znam,odličan igrač ali nije bek
Covjek maltene igra sve po potrebi, tako da njegovo kalupljenje kao krila ne moze proci....
Nije on Mickeal ili Sato...
onda ni kukoč nije bio krilo nego?
Ne znam sta hoces da kazes s tim pitanjem....Ja ti samo kazem da se danas uopste to tako ne gleda...
Najbolji opis Eidsonovog mjesta u ekipi je taj Point Forward....Jer, ne znam da li si gledao, cesto se u napadu zna desiti, kada ne prodje da Perkins probija prvu liniju odbrane, da ide fora da se da Eidsonu lopta da on iskreira akciju..A druga varijanta, kada on trci oko blokova i sutira tricu...A cesto zna da se spusti u reket i igra ledjima protiv fizicki i visinom inferiornijeg igraca....Prosle godine u ekipi je bio Anderson, koji je klasicni americki "kauboj", koji uzima sve i svasta...A Eidson je bio u drugom planu, e ove godine je maltene Blat dao ekipu u ruke Eidsonu, da vodi tim...
Uostalom i na zvanicnom sajtu Eurolige stoji da je on guard
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=e2010
Ali opet nije to npr. Langdon, Drew, Rakocevic i slicno...
On je covjek koji je preavshodno zaduzen za kreiranje, a ako se otvori i ako ima dan, onda ide primarno da se trazi kos....
neću ništa da kažem sa tim pitanjem,samo te pšitam je li onda i kukoč bek,a ne krilo.
pisalo je i prošle rgodine na istom tom sajtu da je krilo,što on i jeste

Kukoc je krilo...
Pogledaj iducu utakmicu Makabija i prati kretnje Eidsona, i ono sto on radi...
Pa cemo da nastavimo diskusiju...
Jer ovako totalno suprotne stavove imamo, i ne mozemo nikako doci do slicnog misljenja...