GNK Dinamo Zagreb
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Dinamo i BBB
Treba ih lijepo izbaciti neki ovakav klub, da dodju malo sebi. Indolentnost i setanje igraca nakon toliko potrosenih novaca i tako visokih placa. Široki je prosao taj Koper sa dvije pobjede, a ovi se dovode u situaciju da ispanu nakon 5:1 pobjede. Presmijesno. Nabijem i njih i eto usput i Hajduk na neku stvar, samo me novaca na kladionici ili zivaca kostaju.
...Život za Široki...
Dinamo radi sranja.......ocigledno da je ponovo disciplina u pitanju -.-'
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nakon ovoga može biti samo bolje, vjerujem u momke, nadam se da se ovo više neće ponoviti i da će momci lagano proći Šerif
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Da,treba jos jedan Chago,Sammir il Morales.Pa ni Papadopulos nije los.Ted Mosby je napisao/la:Na jedvite jade prođen Koper, koliko mi se ovo ne sviđa ovo može biti u jednu ruku i dobro, jer se nadam da će Mamić uvidjeti da ekipi treba pojačanja
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Sammir je jedan od najboljih Dinamovaca bio u ovome dvomecu ostali jedna velika 0.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja sam ga spomenuo u skroz drugom kontekstu.Vidim da nisi skonto,pa cu ti reci otvoreno: ovakvih Sammira ima najmanje 10 po citavoj Hrvatskoj.Eto,sad valjda znas sta je pisac htio reci.Devil je napisao/la:Sammir je jedan od najboljih Dinamovaca bio u ovome dvomecu ostali jedna velika 0.
btw Imali su srece sto Amir nije mogao vise.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Sve to stoji ali opet je Sammir jedan od njihovih najboljih igraca u vezi.Johnyx95 je napisao/la:Ja sam ga spomenuo u skroz drugom kontekstu.Vidim da nisi skonto,pa cu ti reci otvoreno: ovakvih Sammira ima najmanje 10 po citavoj Hrvatskoj.Eto,sad valjda znas sta je pisac htio reci.Devil je napisao/la:Sammir je jedan od najboljih Dinamovaca bio u ovome dvomecu ostali jedna velika 0.
Nego koji je ovo Bosanac potpisao na 7 godina za Dinamo.Koja to jos budala potpisuje toliki ugovor?
- sarajlija89
- Kontakt:
bekic iz slobode..talentovan momak...a dinamo ima dobru saradnju sa slobodom..nije prvi putDevil je napisao/la:Sve to stoji ali opet je Sammir jedan od njihovih najboljih igraca u vezi.Johnyx95 je napisao/la:Ja sam ga spomenuo u skroz drugom kontekstu.Vidim da nisi skonto,pa cu ti reci otvoreno: ovakvih Sammira ima najmanje 10 po citavoj Hrvatskoj.Eto,sad valjda znas sta je pisac htio reci.Devil je napisao/la:Sammir je jedan od najboljih Dinamovaca bio u ovome dvomecu ostali jedna velika 0.
Nego koji je ovo Bosanac potpisao na 7 godina za Dinamo.Koja to jos budala potpisuje toliki ugovor?
Inace...malo je off..kad vec spominjes ugovore...neki levat u NHL potpiso ugovor na 17 godina hahaha
Cini mi se ekipa new yersey DEVILSI
Sto se te dinamove tekme tice...jbg..razocarenje..u par navrata culo se sa tribina "izdali ste dinamo" a komentator na HRT- u ih je tolikokritikovo da sam se iznenadio,cak je i Mamica i Bandica spominjo
Ocekujem siguran prolaz protiv Seriffa a kasnije cemo vidjet...mora to puno bolje
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bolje sad nego nekad kasnije, ja sam vječiti optimist i uvijek se nadam, očekujem da ćemo Šerifa pobijediti već u Moldaviji
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
ZAGREBAČKI gradonačelnik Milan Bandić odlučio je vjerojatno prvi put u svojoj vrlo dugoj karijeri direktno iskoristiti Dinamo kao političko oruđe. Stjeran u kut svime što se događa proteklih dana, Bandić je očajnički izvukao posljednju kartu iz rukava pozvavši se na funkciju počasnog predsjednika kluba iz Maksimirske. Godinama je velikodušno financijski "filao" zagrebački klub, pa zašto ga sada ne bi iskoristio za nešto jeftinih političkih poena? Vrijeme je da se sve te godine naplate u ovako kriznom trenutku kada mu prijeti opoziv.
Gradonačelnik je, navodno potaknut prozivanjem u izravnom TV prijenosu, našao shodnim očitati bukvicu Dinamovim nogometašima zbog sinoćnjeg poraza u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka protiv Kopra. U otvorenom pismu vodstu Dinama Bandić je Zajecovim igračima spočitavao nedostatak ponosa i ljubavi prema klubu i gradu, a njihovu igru je okarakterizirao "ispod svake profesionalne razine". Odjednom se Milan zabrinuo za sudbinu "svog" kluba, a za sport je srcedrapajuće rekao da je "luč koja pokazuje da postoji svjetlo na kraju tunela u ovako kriznim vremenima". Bilo bi žalosno da nije smiješno. Očito mu je voda odavno prešla razinu ušiju...
Pismo prenosimo u cijelosti:
"Potaknut jučerašnjom utakmicom u Kopru i s obzirom na to da sam kao počasni predsjednik Dinama prozvan i u izravnom televizijskom prijenosu, osjećam potrebu da iskažem svoje nezadovoljstvo i zabrinutost. Vjerujem da se slažete sa mnom da nastupima u Ligi prvaka Dinamo ne igra samo za svoj sportski uspjeh, nego da istodobno predstavlja i promovira glavni grad i cijelu našu Hrvatsku pred europskom i svjetskom nogometnom javnošću. Sport je, složit ćete se, jedna od najljepših i najboljih promocija svake zemlje i svake sredine kad se igra sa srcem i kad se na terenu ostavljaju i posljednji atomi snage.
Nažalost, toga jučer nije bilo u Kopru. Bila je to predstava ispod profesionalne razine, bez sportskog dostojanstva i ponosa, bez ljubavi prema Klubu i gradu.
U danima krize, u vremenima kad se mnogi od nas suočavaju s teškim egzistencijalnim problemima, sport može, a i treba biti, ona luč koja pokazuje da postoji svjetlo na kraju tunela, da se radom i samoprijegorom te poštenim pristupom poslu mogu postići veliki rezultati."
Gradonačelnik je, navodno potaknut prozivanjem u izravnom TV prijenosu, našao shodnim očitati bukvicu Dinamovim nogometašima zbog sinoćnjeg poraza u uzvratnom susretu 2. pretkola Lige prvaka protiv Kopra. U otvorenom pismu vodstu Dinama Bandić je Zajecovim igračima spočitavao nedostatak ponosa i ljubavi prema klubu i gradu, a njihovu igru je okarakterizirao "ispod svake profesionalne razine". Odjednom se Milan zabrinuo za sudbinu "svog" kluba, a za sport je srcedrapajuće rekao da je "luč koja pokazuje da postoji svjetlo na kraju tunela u ovako kriznim vremenima". Bilo bi žalosno da nije smiješno. Očito mu je voda odavno prešla razinu ušiju...
Pismo prenosimo u cijelosti:
"Potaknut jučerašnjom utakmicom u Kopru i s obzirom na to da sam kao počasni predsjednik Dinama prozvan i u izravnom televizijskom prijenosu, osjećam potrebu da iskažem svoje nezadovoljstvo i zabrinutost. Vjerujem da se slažete sa mnom da nastupima u Ligi prvaka Dinamo ne igra samo za svoj sportski uspjeh, nego da istodobno predstavlja i promovira glavni grad i cijelu našu Hrvatsku pred europskom i svjetskom nogometnom javnošću. Sport je, složit ćete se, jedna od najljepših i najboljih promocija svake zemlje i svake sredine kad se igra sa srcem i kad se na terenu ostavljaju i posljednji atomi snage.
Nažalost, toga jučer nije bilo u Kopru. Bila je to predstava ispod profesionalne razine, bez sportskog dostojanstva i ponosa, bez ljubavi prema Klubu i gradu.
U danima krize, u vremenima kad se mnogi od nas suočavaju s teškim egzistencijalnim problemima, sport može, a i treba biti, ona luč koja pokazuje da postoji svjetlo na kraju tunela, da se radom i samoprijegorom te poštenim pristupom poslu mogu postići veliki rezultati."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ma recite mi, molim vas, protiv koga mi to možemo biti favoriti, zapitao se kapetan Igor Bišćan nekoliko dana prije uzvrata u Sloveniji. A baš tako se postavio Dinamo u Novoj Gorici, kao napuhani i bahati favorit bez pokrića.
- Užas, osjećam se grozno... - promrmljao je Leonard Mesarić jutro nakon debakla, odjeven u majicu s natpisom ‘Only fools and horses’. Samo budale i konji. I dodatak sa stražnje strane majice: ‘This time next year..’ Da, možda će Dinamo u ovo vrijeme iduće godine i sličiti na nešto...
- Užas, osjećam se grozno... - promrmljao je Leonard Mesarić jutro nakon debakla, odjeven u majicu s natpisom ‘Only fools and horses’. Samo budale i konji. I dodatak sa stražnje strane majice: ‘This time next year..’ Da, možda će Dinamo u ovo vrijeme iduće godine i sličiti na nešto...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Dinamov trener Velimir Zajec navodno želi pojačati napad Grkom Evangelosom Mantziosom (27). Trenutno drugi napadač grčkog kluba posljednje dvije godine proveo je na posudbi u Eintrachtu iz Frankfurta, Werderu, a potom i u ciparskom Anorthosisu iz Famaguste, te ga 'zeleni' po svemu sudeći nemaju namjeru koristiti niti ove sezone.
Mantzios je od 2005. u Panathinaikosu, a u početku je bio dio prve momčadi. Sljedeće sezone mjesto mu preotimaju Dimitris Papadopoulos i Dimitris Salpigidis, no usprkos tome u 65 utakmica upisao je 24 gola. Posljednje sezone nisu bile baš blistave za Grka. Na posudbi u Eintrachtu upisao je šest nastupa i samo jedan gol, a u Werderu je postigao tri gola iz dvije utakmice. U igračkoj karijeri povremeno je nastupao za reprezentaciju.
Mantzios je od 2005. u Panathinaikosu, a u početku je bio dio prve momčadi. Sljedeće sezone mjesto mu preotimaju Dimitris Papadopoulos i Dimitris Salpigidis, no usprkos tome u 65 utakmica upisao je 24 gola. Posljednje sezone nisu bile baš blistave za Grka. Na posudbi u Eintrachtu upisao je šest nastupa i samo jedan gol, a u Werderu je postigao tri gola iz dvije utakmice. U igračkoj karijeri povremeno je nastupao za reprezentaciju.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Na nogometnu neprofesionalnost Dinamovih igrača koju smo gledali protiv Kopra reagirao je čak i Milan Bandić optuživši ih da su igrali nedostojni kluba koji iz sebe ima veliku tradiciju. Iako je sam trener Zajec rekao kako je igračima dovoljna kazna sramoćenje vlastitom igrom, čelnici Dinama navodno spremaju velike novčane kazne i oduzimanje i do 15 posto od godišnjih ugovora, piše SN. Kap koja je prelila čašu ponašanje je igrača i izvan terena, prije i poslije utakmice. Izvori dodaju da je Zdravko Mamić zamalo izbjegao i infarkt i moždani udar, plakao je i histerizirao, jer je igrače za rezultat boljela 'ona stvar'. A igračima se na licu nakon blamaže nije mogao iščitati nikakav grč, kamoli zabrinutost. Sammir i Dodo navodno su u noći s nedjelje na ponedjeljak viđeni u Crikvenici u noćnom baru oko tri sata ujutro, i to bez dozvole kluba. Vremena za odmor nisu imali jer su i noć prije slavili osvajanja Superkupa, uz dozvolu kluba. Noćna partijanja više se neće tolerirati i gazda Mamić u Dinamovu svlačionicu namjerava uvesti vojničku disciplinu...Ako im već nije stalo do kluba, natjerat će ih Zdravko na profesionalnost ako zbog ničeg drugog već zbog novca...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Badelja žele Chelsea i Manchester City
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Austrijski Salzburg Dinamu nudi bosanskohercegovačkog reprezentativca Admira Vladavića (28), ofenzivnog veznjaka, koji može igrati i na lijevoj i desnoj strani.
- Vrlo rado bih došao u Dinamo, samo neka me pozovu. Za mene bi to bio sjajan potez - rekao je Vladavić, koji je u 23 utakmice u dresu Red Bulla zabio jedan gol.
Nije to jedini igrač koji se nudi Dinamu. Grčki PAOK sve ozbiljnije nudi Zlatana Muslimovića. Njihova računica je jasna. Pola mlijuna eura dajte nama, isto toliko Zlatanu i - nosite ga!
- Vrlo rado bih došao u Dinamo, samo neka me pozovu. Za mene bi to bio sjajan potez - rekao je Vladavić, koji je u 23 utakmice u dresu Red Bulla zabio jedan gol.
Nije to jedini igrač koji se nudi Dinamu. Grčki PAOK sve ozbiljnije nudi Zlatana Muslimovića. Njihova računica je jasna. Pola mlijuna eura dajte nama, isto toliko Zlatanu i - nosite ga!
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Mi u utorak igramo protiv Kopra, a Sammir i Dodo u noći na ponedjeljak u tri sata sjede u noćnom klubu u Crikvenici i piju, otkrio je klupski dužnosnik jedan od razloga Dinamove blamaže u Novoj Gorici. A razuzdana crikvenička noć navodno nije jedini grijeh Dinamova Brazilca. Stoga su klupski čelnici svim igračima naredili da dostave broj kućnog telefona, što su redom svi i učinili.
- A što možeš napraviti kada Sammir fiksni broj preusmjeri na svoj mobitel - tvrdi naš izvor. Jedini koji ne da drvljem i kamenjem na Sammira je Zdravko Mamić, koji ga smatra svojim sinom. Štoviše, svaki njegov gol Mamić stimulira s 500 eura. Ali zbog poraza od Kopra Zdravko je odlučio svim igračima skinuti 10 posto od plaće. Tako će Sammir ostati bez 250.000 kuna na godinu. No i takav Sammir jedini je, uz Butinu, mogao napustiti teren u Novoj Gorici uzdignute glave. Shvativši kakvu momčad imaju, braća Mamić u četvrtak ujutro sjeli su u auto i krenuli po pojačanja.
- A što možeš napraviti kada Sammir fiksni broj preusmjeri na svoj mobitel - tvrdi naš izvor. Jedini koji ne da drvljem i kamenjem na Sammira je Zdravko Mamić, koji ga smatra svojim sinom. Štoviše, svaki njegov gol Mamić stimulira s 500 eura. Ali zbog poraza od Kopra Zdravko je odlučio svim igračima skinuti 10 posto od plaće. Tako će Sammir ostati bez 250.000 kuna na godinu. No i takav Sammir jedini je, uz Butinu, mogao napustiti teren u Novoj Gorici uzdignute glave. Shvativši kakvu momčad imaju, braća Mamić u četvrtak ujutro sjeli su u auto i krenuli po pojačanja.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Gledam malo sastav ovoga Sheriffa,sve je samo ne moldavski klub.
3 srbijanca,2 crnogorca,1 bosanac,1 slovenac,3 Brazilca,2 ukrajinca,1 rus,1 gruzijac,jedan bugarin,2 burkinca,1 senegalac i 8 moldavaca.
Internazionale nema sta.
3 srbijanca,2 crnogorca,1 bosanac,1 slovenac,3 Brazilca,2 ukrajinca,1 rus,1 gruzijac,jedan bugarin,2 burkinca,1 senegalac i 8 moldavaca.
Internazionale nema sta.
Vlasnik Sheriffa je neki extra bogatas, koji se, izgleda obogatio na švercu oružja (a tko zna na čemu još). Inače, oni dolaze iz Tiraspola, grada u regiji (Transdnjestrija) Moldavije koja se odcijepila i koja ne priznaje nikakvu vlast Moldavske republike. Međutim, izgleda da prihvaćaju Moldavsku 1.Ligu jer kroz nju izlaze u Europu.
Čitav kompleks FC Sheriffa nalazi se na, vjerovali ili ne, 40 hektara (1ha ima 10 tisuca m2), koje uključuje; glavni stadion, velika Arena (13tisuća sjedećih mjesta, prelijep stadion), malu "Arenu" (8tisuca sjedećih mjesta, također prelijep stadiončić), 8 pomoćnih trening terena, natkriveni stadion (prima 3.500 mjesta), hotel od 5 zvijezdica, nogometnu akademiju za djecu. Nešto fakat nevjerovatno, možemo se samo diviti (Iako je taj zarađeni novac najverovatnije "prljav").
Od igrača, najbolji im je Volkov. Imaju solidnu ekipu koja je više nego solidno igrala u Europa Ligi prošle godine i osvojila 5bodova.
Dinamu sigurno neće biti lagano, ali mislim da će proći bez obzira na sve. Šanse su 60-40 za ZG modre.
Čitav kompleks FC Sheriffa nalazi se na, vjerovali ili ne, 40 hektara (1ha ima 10 tisuca m2), koje uključuje; glavni stadion, velika Arena (13tisuća sjedećih mjesta, prelijep stadion), malu "Arenu" (8tisuca sjedećih mjesta, također prelijep stadiončić), 8 pomoćnih trening terena, natkriveni stadion (prima 3.500 mjesta), hotel od 5 zvijezdica, nogometnu akademiju za djecu. Nešto fakat nevjerovatno, možemo se samo diviti (Iako je taj zarađeni novac najverovatnije "prljav").
Od igrača, najbolji im je Volkov. Imaju solidnu ekipu koja je više nego solidno igrala u Europa Ligi prošle godine i osvojila 5bodova.
Dinamu sigurno neće biti lagano, ali mislim da će proći bez obzira na sve. Šanse su 60-40 za ZG modre.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- M. Scofield
- Kontakt:
Mislim da bi od Muslimovića imali koristi, Vladavić je nepotrebanTed Mosby je napisao/la:Austrijski Salzburg Dinamu nudi bosanskohercegovačkog reprezentativca Admira Vladavića (28), ofenzivnog veznjaka, koji može igrati i na lijevoj i desnoj strani.
Audere est Facere
Slažem se. Muslimović je jako dobar i iskusan napadač i siguran sam da bi itekako dobro došao Dinamu, s obzirom da se sad stvorila rupa otkako nema onog Mandžukića.M. Scofield je napisao/la:Mislim da bi od Muslimovića imali koristi, Vladavić je nepotreban
Čuo sam da isto tako love nekog Grka, te dva Brazilca.. ko će ga znat kakvu će novu "robu" Maminjo kupit..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.