Hahaha što me nasmija. Kao prvo Hrvatska trenutno nema talentovanijeg štopera od Bunoze, a o tom istom Bunozi su hrvatski mediji pisali kao velikom, možda i njavećem "hrvatskom" talentu na poziciji štopera. E sad ga mogu malo oblizati, jer će dotični zaigrati za jednu jedinu, a i pored njega imamo Bešića, Sudića, Šunjića, Cocalića itd. a vama ostaje jedino nada da klepite kakvog Australca il Švicarcajacky09 je napisao/la:Zaigrat će za BiH možda kada bude vidio da nema šanse kod Njemaca i u Hrvatskoj (Hrgović, Pandža, Bunoza), ali ja mislim da je to novi Kovač, Ćorluka, Rakitić, Petrić itd..steve-o je napisao/la:ma iskreno boli me neka stvar za fasiste iz vecernji list(citao sam ove novine tokom rata pa znam o kakvoj se bagri radi), bljesak i **** i pm, meni je dovoljno procitati sta je rekao u vezi i BiH i kad vidim da igra pod bh-zastavom, cak i u svom klubu
Boris Panđa je kockaste odbio s nokta, a o Daliboru Panđi da ne pričam. Jedini način da pridobijete nekog BH igrača jeste da mu prijetite i da se on nalazi pod nenormalnim pritiskom kao što je Damir Šovšić. A vjerovatno će te izgubiti i novog Messia kako mu tepaju hrvatski mediji koji igra u Dinamu, a njemu u obzir dolazi samo BiH.
Jadni ste vi i vaša reprezenacija, kad vam je jedini izbor klepanje Brazilaca, Švicaraca, Australaca, Bosanaca itd.
I klubovi bi vam bili u rangu Maltežana i drugih "vele sila" da nemate Bosanaca. Ko što kažu hrvatski mediji "NEMA STRANCA DO BOSANCA"