Zaigrat će za BiH možda kada bude vidio da nema šanse kod Njemaca i u Hrvatskoj (Hrgović, Pandža, Bunoza), ali ja mislim da je to novi Kovač, Ćorluka, Rakitić, Petrić itd..steve-o je napisao/la:ma iskreno boli me neka stvar za fasiste iz vecernji list(citao sam ove novine tokom rata pa znam o kakvoj se bagri radi), bljesak i **** i pm, meni je dovoljno procitati sta je rekao u vezi i BiH i kad vidim da igra pod bh-zastavom, cak i u svom klubu
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
...što je više lome to je volim jače...
Hahaha što me nasmija. Kao prvo Hrvatska trenutno nema talentovanijeg štopera od Bunoze, a o tom istom Bunozi su hrvatski mediji pisali kao velikom, možda i njavećem "hrvatskom" talentu na poziciji štopera. E sad ga mogu malo oblizati, jer će dotični zaigrati za jednu jedinu, a i pored njega imamo Bešića, Sudića, Šunjića, Cocalića itd. a vama ostaje jedino nada da klepite kakvog Australca il Švicarcajacky09 je napisao/la:Zaigrat će za BiH možda kada bude vidio da nema šanse kod Njemaca i u Hrvatskoj (Hrgović, Pandža, Bunoza), ali ja mislim da je to novi Kovač, Ćorluka, Rakitić, Petrić itd..steve-o je napisao/la:ma iskreno boli me neka stvar za fasiste iz vecernji list(citao sam ove novine tokom rata pa znam o kakvoj se bagri radi), bljesak i **** i pm, meni je dovoljno procitati sta je rekao u vezi i BiH i kad vidim da igra pod bh-zastavom, cak i u svom klubu
Boris Panđa je kockaste odbio s nokta, a o Daliboru Panđi da ne pričam. Jedini način da pridobijete nekog BH igrača jeste da mu prijetite i da se on nalazi pod nenormalnim pritiskom kao što je Damir Šovšić. A vjerovatno će te izgubiti i novog Messia kako mu tepaju hrvatski mediji koji igra u Dinamu, a njemu u obzir dolazi samo BiH.
Jadni ste vi i vaša reprezenacija, kad vam je jedini izbor klepanje Brazilaca, Švicaraca, Australaca, Bosanaca itd.
I klubovi bi vam bili u rangu Maltežana i drugih "vele sila" da nemate Bosanaca. Ko što kažu hrvatski mediji "NEMA STRANCA DO BOSANCA"
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Joj tebe, pa ima li ijedan list ili portal da nije fasisticki ak se slucajno bavi hrvatskim pitanjima.steve-o je napisao/la:ma iskreno boli me neka stvar za fasiste iz vecernji list(citao sam ove novine tokom rata pa znam o kakvoj se bagri radi), bljesak i **** i pm, meni je dovoljno procitati sta je rekao u vezi i BiH i kad vidim da igra pod bh-zastavom, cak i u svom klubu
...Život za Široki...
sta su "hrvatska pitanja", mozda lazna pisanja npr. kako je brat vahe ratni zlocinac i tome slicno? ima hrvatski novina i portala koje citam svaki dan, meni smetaju fasisti iz recimo bljeska ili ****, znas i sam sta se pise tu valjda? dzaba si ovoliko ispisao bola, meni nije vazno jeli on hrvat, meni je vazno da on igra za zemlju gdje je rodjen odnosno BiH i da igra pod zastovom te drzave, a kome se on moli itd me ne interesuje.ŠB_Fidelis je napisao/la:Joj tebe, pa ima li ijedan list ili portal da nije fasisticki ak se slucajno bavim hrvatskim pitanjima.steve-o je napisao/la:ma iskreno boli me neka stvar za fasiste iz vecernji list(citao sam ove novine tokom rata pa znam o kakvoj se bagri radi), bljesak i **** i pm, meni je dovoljno procitati sta je rekao u vezi i BiH i kad vidim da igra pod bh-zastavom, cak i u svom klubuPa isto mozes reci i za avaz, itd., sve zutilo do zutila. Kriticno malo gledas na portale i sl., relaaax. Treba bolan pustiti ljude da po svom nahodjenju i mogucnostima odlucuju sta zele, i da u konacnici budu zadovoljni izborom, sto jest najvaznije. Drugacije ti apsolutno nista od drzave nema, i to vrijedi za sve sfere zivota, a ne samo obicni sport. Kompliciras... odnosno ova dijeljenja ''patriot'', ''idajica'' i sl. gluposti koje se doticu osobnih stvari, jer pazi, rijec je o ljudima hrvatske nacionalnosti u tom slucaju (pa nebitno da li je Bosanac, Hercegovac, to je njemu regionalna odrednica, etnicki-nacionalno mu je nesto posve drugo, smatram da ne moram objasnjavati razliku, to ne shvaca samo netko tko namjerno ne zeli da shvati), ne neke izmisljenje ili neke ''tudje'', tu je manje bitno odakle je ako je to sto i jest i tako se odredjuje. Ne govorim uopce za ovaj primjer, nego opcenito, bezveze se prepirete oko takvih stvari. Ha nije kao da mozes nekome reci ''e, ti si to i to''. To mogu i ja tebi i sta sam s tim dobio, ili ti? Ne, to je osoban osjecaj i osobna stvar, nesto za postovati i uvazavati, a ne pljuvati ili nametati, no eto, i to je balkanski srodno. Sto iz jala, frustracija, sto iz vlastitih nekih promisljanja. Nema nista od toga razmisljanja...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa to ti mozes naci gdje god hoces i u bilo cijem mediju. Mislis nema takvih drugdje? Pa pod broj jedan to je preuzeta vijest sa hrvatskih portala, daj, ne budi dijete, sjo.
Nisam rekao da je bitno sta je, nego kazem, ako je etnicki Hrvat, pa valjda je na njemu da shodno tim svojim pravima bira sta zeli, i nema mu apsolutno nitko pravo reci drugacije ili naturati mu svoje misljenje ili sta zeli da bude. Nije kao da se radi o etnickom, ne znam, Bosnjaku, Srbinu, koji nastupa za hrv. nacionalnu selekciju. Postoji razlika. Al eto, nebitno, skuzio si poantu.
Nisam rekao da je bitno sta je, nego kazem, ako je etnicki Hrvat, pa valjda je na njemu da shodno tim svojim pravima bira sta zeli, i nema mu apsolutno nitko pravo reci drugacije ili naturati mu svoje misljenje ili sta zeli da bude. Nije kao da se radi o etnickom, ne znam, Bosnjaku, Srbinu, koji nastupa za hrv. nacionalnu selekciju. Postoji razlika. Al eto, nebitno, skuzio si poantu.
...Život za Široki...
naravno da ima sranja svugdje sto se tice medija etc, al' zna se da su ti vasi hercegovacki portali(ili ti branioci hrvatski pitanja
) najgori sto se tice propagande i etnickog pljuvanja..
a sto se tice tjeranja itd, pogledaj malo kako HNS radi(slucaj sovsic npr.) to pa da vidim imas li tu kakvu kritiku da uputis kad vec glumis moralistu..
a sto se tice tjeranja itd, pogledaj malo kako HNS radi(slucaj sovsic npr.) to pa da vidim imas li tu kakvu kritiku da uputis kad vec glumis moralistu..
Šta misliš zašto Bilić nije pozvao Bunozu nikada?
Da je dobio poziv poletio bi ko junac za kockice.
Kao i svi drugi. Ali jbg Bunozu, Pandžu i Hrgovića ovde nemože zapasti.. Zašto Ćorluka, Rakitić, Petrić, Jelavić, Subotić, Kuzmanović ne igraju za BiH?
Jer nisu višak kao gore navedeni. BiH samo mrvice skuplja po susjedstvu.
Najtalentiraniji stoper? Iz neke Wisle? Vida - Leverkusen, Lovren - Lyon. A sada na novo Barbarić.
Vujičević je igrati za Hrvatsku ako se pokaže, nama ne igraju igrači iz Wisle Krakow, Gancerbiligija i sl.
Da je dobio poziv poletio bi ko junac za kockice.
Najtalentiraniji stoper? Iz neke Wisle? Vida - Leverkusen, Lovren - Lyon. A sada na novo Barbarić.
Vujičević je igrati za Hrvatsku ako se pokaže, nama ne igraju igrači iz Wisle Krakow, Gancerbiligija i sl.
opet se izgleda na forum vratio mrgood, bilo bi dobro da admin pregleda ip-adresu ovoga^^jacky09 je napisao/la:Šta misliš zašto Bilić nije pozvao Bunozu nikada?![]()
Da je dobio poziv poletio bi ko junac za kockice.Kao i svi drugi. Ali jbg Bunozu, Pandžu i Hrgovića ovde nemože zapasti.. Zašto Ćorluka, Rakitić, Petrić, Jelavić, Subotić, Kuzmanović ne igraju za BiH?
![]()
DA ali vam zato igraju iz jednog Sturma,Arsenala iz Kyeva,a u skorije vreme su igrali i momci iz Bucaspora,ESkisehispora,...jacky09 je napisao/la:Šta misliš zašto Bilić nije pozvao Bunozu nikada?![]()
Da je dobio poziv poletio bi ko junac za kockice.Kao i svi drugi. Ali jbg Bunozu, Pandžu i Hrgovića ovde nemože zapasti.. Zašto Ćorluka, Rakitić, Petrić, Jelavić, Subotić, Kuzmanović ne igraju za BiH?
![]()
Blago tom navijacu koji igrace iz svoje repke deli na timove u kojima igraju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Schildenfeld je igrač Bešiktaša na posudbi u Sturmu. A pozvan je jer su Lovren, Vida, Barbarić, Kokalović na obavezama sa u21 repkom.Devil je napisao/la:DA ali vam zato igraju iz jednog Sturma,Arsenala iz Kyeva,a u skorije vreme su igrali i momci iz Bucaspora,ESkisehispora,...jacky09 je napisao/la:Šta misliš zašto Bilić nije pozvao Bunozu nikada?![]()
![]()
Vujičević je igrati za Hrvatsku ako se pokaže, nama ne igraju igrači iz Wisle Krakow, Gancerbiligija i sl.![]()
Blago tom navijacu koji igrace iz svoje repke deli na timove u kojima igraju.
Bartulović je pozvan iz sam Bog kojeg razloga jer tu imamo Strinića, Čalu, Šimunića i Pranjića.
Nikad nam nisu igrali igrači iz Bucaspora, ako ciljaš na Leku on je igrao dok je igrao za Dynamo Kiev i Monaco, a Tomas dok je igrao za Fenerbahce, Galatasaray i Rubin, odlaskom u tu vukojebinu više ga ni netreba zvati a i star je ko metuzalem.
- M. Scofield
- Kontakt:
[/quote]strauss
Jadni ste vi i vaša reprezenacija, kad vam je jedini izbor klepanje Brazilaca, Švicaraca, Australaca, Bosanaca itd.
Šta misliš pod tim klepanje? Primjer jeli Rakitić veći Hrvat ili Švicarac odnosno Šimunić Hrvat ili Australac, dalje jeli Pjanić veći Francuz ili Bosanac ili Miske Njemac ili Bosanac. Pogledaj repku Njemačke tko sve igra i vidjet ćeš 4 ili 5 igrača koji imaju tipično Njemačko prezime. Zaključak za mene su Khedira, Ozil, Boateng, Podolski itd. Njemci jer igraju za Njemačku, isto tako Petrić je Hrvat jer igra za Hrvatsku, Spahić je Bosanac jer igra za Bosnu
Šta misliš pod tim klepanje? Primjer jeli Rakitić veći Hrvat ili Švicarac odnosno Šimunić Hrvat ili Australac, dalje jeli Pjanić veći Francuz ili Bosanac ili Miske Njemac ili Bosanac. Pogledaj repku Njemačke tko sve igra i vidjet ćeš 4 ili 5 igrača koji imaju tipično Njemačko prezime. Zaključak za mene su Khedira, Ozil, Boateng, Podolski itd. Njemci jer igraju za Njemačku, isto tako Petrić je Hrvat jer igra za Hrvatsku, Spahić je Bosanac jer igra za Bosnu
Audere est Facere
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni je samo smiješno dizanje Schildenfelda. @Jacky napada naše reprezentativce jer igraju u nekim, kako on to kaže, lijevim klubovima, a govori za ovoga kiks igrača da je dobar. Uostalom, zar se samo po klubu gdje igra gledaju reprezentativci? Imate jednog koji vječito grije klupu, a igraće CL. Da, to je Kranjčar, koji će se teško izboriti za prvu postavu(Palacios, Huddlestone, Modrić, Bale, a tu su još i Bentley, Jenas i O'hara). Dakle, on može igrati jedino ukoliko Balea vrati na beka, a da Kranjčar zauzme njegovo mjesto. U svakom drugom slučaju, njemu je klupa suđena.
O ovoj "krađi" igrača neću trošiti riječi. Igrač igra tamo gdje misli da pripada i to je to. Dudu je doveden sa 15-ak godina, ako se ne varam i njemu su Dinamo i Hrvatska otac i majka. Nema se tu šta pričati, on je za mene čistokrvni Hrvat. Tako je i sa ostalim, jer, ruku na srce, ja i Misketa i Spahu gledam kao čistokrvne Bosance i Hercegovce.
O ovoj "krađi" igrača neću trošiti riječi. Igrač igra tamo gdje misli da pripada i to je to. Dudu je doveden sa 15-ak godina, ako se ne varam i njemu su Dinamo i Hrvatska otac i majka. Nema se tu šta pričati, on je za mene čistokrvni Hrvat. Tako je i sa ostalim, jer, ruku na srce, ja i Misketa i Spahu gledam kao čistokrvne Bosance i Hercegovce.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- M. Scofield
- Kontakt:
Sezona je duga bit će ozljeda i suspenzija a Redknapp voli dosta rotirati tako da će se i za Niku naći mjesta sigurno kroz sezonu u dosta utakmica, inače Niko je se vratio poslije ozljede i tek hvata formu tako da se za njega ne brinemMonolog je napisao/la:Meni je samo smiješno dizanje Schildenfelda. @Jacky napada naše reprezentativce jer igraju u nekim, kako on to kaže, lijevim klubovima, a govori za ovoga kiks igrača da je dobar. Uostalom, zar se samo po klubu gdje igra gledaju reprezentativci? Imate jednog koji vječito grije klupu, a igraće CL. Da, to je Kranjčar, koji će se teško izboriti za prvu postavu(Palacios, Huddlestone, Modrić, Bale, a tu su još i Bentley, Jenas i O'hara). Dakle, on može igrati jedino ukoliko Balea vrati na beka, a da Kranjčar zauzme njegovo mjesto. U svakom drugom slučaju, njemu je klupa suđena.
Audere est Facere
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma, ne bi se slozio, to je opet subjektivan dojam jer tebi smeta kad se potezu hrvatska pitanja unutar BiH, a s obzirom na neegalitarnost i disfunkcionalnost drzave, sto je cinjenica, mislim da je logicno da takvi u nastupu onda budu malo i ''agresivniji'', jer u suprotnom ih nece ni biti niti ce se uopce cuti, samo ce ih preglasavati i nadglasavati, kao i dosad. Nece se nitko baviti necijim drugim problemima, no tu su najvise hrv. politicari sami sebi krivi, pa zato narod ima potrebu da ''ispravlja'' stvari. Valjda kuzis poantu. Ne kazem da sve to stoji, ali ti moras imati cvrst stav i glas ukoliko nesto zelis. Takve stvari ti u HR nitko nece osporavati, omalozavati, imas sve to ''po rodjenju, po defaultu'', a u BiH je pak to svakodnevna borba, jer imas ti istih takvih medija i unitaristicki nastrojenih medijskih masinerija i kod ''ostalih'', da ne govorim likova koji takvo sto omalozavaju i pljuju, a zauzvrat bi funkcionalnu multietnicku drzavu, al da sami odredjuju tko, sta, kad i gdje. Razmisli malo o tome, imat ce ti smisla kad prestanes gledati tko ''prednjaci'' i vidis cjelokupnu balkansku realnost.steve-o je napisao/la:naravno da ima sranja svugdje sto se tice medija etc, al' zna se da su ti vasi hercegovacki portali(ili ti branioci hrvatski pitanja) najgori sto se tice propagande i etnickog pljuvanja..
Eh, pa HNS vrbuje igrace koji su hrvatske nacionalnosti i provjerava da li zele nastupati za repku, naravno ukoliko su dovoljno dobri. Ako se netko takvim osjeca, ako mu srce za to kuca, tko i sta mu moze reci u tom slucaju? Pa ista stvar je sa svim ovdasnjim repkama s igracima diljem svijeta... Samo sto netko ima vise uspjeha, netko manje.
...Život za Široki...
Kranjčar je proglašen prošle godine za 5. ili 6. najbolju kupnju u Premiershipu.Monolog je napisao/la:Meni je samo smiješno dizanje Schildenfelda. @Jacky napada naše reprezentativce jer igraju u nekim, kako on to kaže, lijevim klubovima, a govori za ovoga kiks igrača da je dobar. Uostalom, zar se samo po klubu gdje igra gledaju reprezentativci? Imate jednog koji vječito grije klupu, a igraće CL. Da, to je Kranjčar, koji će se teško izboriti za prvu postavu(Palacios, Huddlestone, Modrić, Bale, a tu su još i Bentley, Jenas i O'hara). Dakle, on može igrati jedino ukoliko Balea vrati na beka, a da Kranjčar zauzme njegovo mjesto. U svakom drugom slučaju, njemu je klupa suđena.
Isti taj je prošle godine odigrao 24 utakmice za Tottenham, iako je jedno vrijeme bio ozljeđen.
Iskreno, Bale je zvjer i u prednosti je pred Kranjčarom. Kranjčar nije za krilo jer je spor.. pogledaj Bale i prodore, čovjeka ni Bolt nebi zaustavio... Kranjčar je za centralnog veznog, jer ima tehniku za razliku od Balea, ima odličan udarac.
Ja ne dižem Schildenfelda. Meni je on kanta iskreno. Ali kada su Kokalović, Vida, Barbarić, Lovren na obvezama sa reprezentacijom, Kovač i Križanac su se oprostili od reprezentacije... ostaju Šimunić i Ćorluka koji mogu igrati stopera. Bilić se odlučio za njega i dosad nije napravio gaf.. iako kad ova četvorica obave posao Schildenfelda više neće imati razlog zvati, kao ni Buljata iz Hajduka.
2 HR kluba po prvi put u skupnoj fazi nekog europskog natjecanja
Stvarno lijepo 
A št se tiče repke, tu problema ni straha nema. Sve pobijediti i gotovo
jedino se bojim gostovanja u Gruziji...
A št se tiče repke, tu problema ni straha nema. Sve pobijediti i gotovo
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kup Uefa:jacky09 je napisao/la:Biti će iznimno zanimljiva LP sljedeće godineČak 16 hrvatskih igrača u grupnoj fazi.
![]()
Ivica Olić (Bayern)
Danijel Pranjić (Bayern)
Saša Bjelanović (Cluj)
Dejan Lovren (Lyon)
Jurica Vranješ (Werder)
Nikica Jelavić (Glasgow Rangers)
Ivan Rakitić (Schalke)
Mario Gavranović (Schalke)
Darijo Srna (Shakhtar)
Eduardo (Shakhtar)
Dario Vujičević (Twente)
Darko Bodul (Ajax)
Vedran Ćorluka (Tottenham)
Niko Kranjčar (Tottenham)
Luka Modrić (Tottenham)
Stipe Pletikosa (Spartak Moskva/Tottenham)
12
Danijel Cesarec (Aris)
Domagoj Vida (Leverkusen)
Dejan Simac (Debrecen)
Igor Budan (Palermo)
Ivan Perišić (Club Brugge)
Dario Krešić (PAOK)
Joey Didulica (AZ Alkmaar)
Nikola Pokrivač (Salzburg)
Manuel Pamić (Sparta Prag)
Hrvoje Bukovski (Young Boys)
Ivica Križanac (Zenit)
Ognjen Vukojević (Dynamo Kiev)
+ momčadi Dinama i Hajduka (40-tak)
Hrvatska na Grčku, Dinamo na PAOK, Hajduk na Aris.

evo razlike između Bih i Hr repke,evo iličević i lakić rasturaju u k"lauternu...da su oni bh igrači,odmah bi bili pozvani u reprezentaciju...a za Hrvatsku ova dvojica neće upisati 5 nastupa zajedno...o kakvom bunozi,pandži pričate pa da su oni kalibar za hrvatsku reprezentaciju pa ne bi se mislili nimalo...a ljudi su uvidjeli da nema mjesta za njih tamo i pravac bosna...a to za schindefelda ma neće ti on dugo neznam ni ja zašto je pozvan...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Dabar,
Je li ti pričaš o Španiji ili Hrvatskoj? Pobogu, po tvome bi ispalo da ste vi 10000 puta kvalitetniji od nas, jbt. Kakvih sve "objektivnih" likova ovdje ima, to je za ne povjerovati.
Je li ti pričaš o Španiji ili Hrvatskoj? Pobogu, po tvome bi ispalo da ste vi 10000 puta kvalitetniji od nas, jbt. Kakvih sve "objektivnih" likova ovdje ima, to je za ne povjerovati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.