TZ_BoY je napisao/la:Evo sto se gradi stadion u Brckom imace negdje oko 16 k mjesta ... ( sasvim dobar stadion prema slikama )
Odlican
TZ_BoY je napisao/la:Evo sto se gradi stadion u Brckom imace negdje oko 16 k mjesta ... ( sasvim dobar stadion prema slikama )

Pa imaju ljudi para ipak je to distriktKB-TM87 je napisao/la:Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom.
TZ_BoY je napisao/la:Pa imaju ljudi para ipak je to distriktKB-TM87 je napisao/la:Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom.( po meni brcko treba da ima stadion preko 10 k mjesta )
Meni nije jasno zasto se ovaj trening kamp gradi u Zenici ( haj sto se igraju utakmice u zenici ) ali od ovolikih planina , livada ,suma oni u najzagadjenijem gradu u europi ( poslije cernobila )
ma kada se poceo praviti velike su pare bile ulozene.....i planirano je bilo da i repka igra na ovom stadionu.....ali fazon je sto su se nakrali para....i nestali.....ali po pricama ponovo bi se trebao tender raspisat za nastavak izgradnje.... na ovim slikama se ne vidi to da je ovo samo jedna strana tribinia i da tribine idu jos jedan "sprat" goreKB-TM87 je napisao/la:Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom.
i da ti napisem posto tek sada vidim...zabranjen je ulazak na tribine zbog opasnosti...tako da na utakmicama ne pustaju navijace.....seven je napisao/la:a vidim u Brčkom pravo posjećen stadion, da neće biti malo ovih 16 000 mjesta
Zaista je fin stadion, i ako se uradi kako je na maketi, sigurno da će se nekad praviti i zadnja tribina, međutim nije prioritet. Možete staviti neku visoku mrežu ili nešto, opet će fino izgledati.fanatic1991 je napisao/la:ma kada se poceo praviti velike su pare bile ulozene.....i planirano je bilo da i repka igra na ovom stadionu.....ali fazon je sto su se nakrali para....i nestali.....ali po pricama ponovo bi se trebao tender raspisat za nastavak izgradnje.... na ovim slikama se ne vidi to da je ovo samo jedna strana tribinia i da tribine idu jos jedan "sprat" goreKB-TM87 je napisao/la:Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom.
i biti ce u obliku potkovice (sto se meni licno ne svidja vise sam za kompletan krug oko stadiona)...
ako bude kakavih novosti prenijecu vam sve
licno mislim da kao grad da smo davno zasluzili novi Gradski stadionTheDinoRules je napisao/la:Zaista je fin stadion, i ako se uradi kako je na maketi, sigurno da će se nekad praviti i zadnja tribina, međutim nije prioritet. Možete staviti neku visoku mrežu ili nešto, opet će fino izgledati.fanatic1991 je napisao/la:ma kada se poceo praviti velike su pare bile ulozene.....i planirano je bilo da i repka igra na ovom stadionu.....ali fazon je sto su se nakrali para....i nestali.....ali po pricama ponovo bi se trebao tender raspisat za nastavak izgradnje.... na ovim slikama se ne vidi to da je ovo samo jedna strana tribinia i da tribine idu jos jedan "sprat" goreKB-TM87 je napisao/la:Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom.
i biti ce u obliku potkovice (sto se meni licno ne svidja vise sam za kompletan krug oko stadiona)...
ako bude kakavih novosti prenijecu vam sve
Nimla_RZ je napisao/la:Evo kako će izgledati stadion Jedinstva
Meni je gore što je blizu grada, a sve reprezentacije bježe od gradova da bi se lakše održavala disciplina...TZ_BoY je napisao/la: Meni nije jasno zasto se ovaj trening kamp gradi u Zenici ( haj sto se igraju utakmice u zenici ) ali od ovolikih planina , livada ,suma oni u najzagadjenijem gradu u europi ( poslije cernobila )
ja koliko se sjećam, koštalo je sve ukupno 7 mil. KM. tu ulazi i rekonstrukcija tartana i izgradnja staze za zagrijavanje i još mnoge druge "karafeke" koje nisu potrebne za istok Grbavice.gospodin Seljakovic je napisao/la:jel zna mozda netko koliko je kostao onaj stadion na Kamberovic polju u Zenici, sad sam ga se sjetio .. mislim da onako nesto moze bit idealno za neke nase klubove, moze se dizat jedna po jedna tribina .. ona tribina prima 3500 gledatelja i za cijenu te tribine ja mislim da se moze napravit istok na Grbavici i to moderno uredjen s mozda vecim kapacitetom nego li je Kamber
zadnji put kad sam bio tamo (prije 5-6 dana) ništa se nije dešavaloDevil je napisao/la:Sta je sa stadionom Dr.Milan Jelic u Modrici,proletos su izasle informacije da je sve spremno i da su bageri izasli na teren da bi se postavili reflektori i malo usminkao stadion,ali od tada niti jedna jedina informacija.Radi li se ista tamo?
pa znači da su već bili postavljeni i da nije bilo nikakvih radova tadaFCS je napisao/la:Ja neznam moj seven gdje si ti bio, ako si bio uopšte, ali reflektori u modriči su postavljeni. Pogledaj na zvaničnoj stranici kluba u galeriji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.