Rekonstrukcija stadiona u BiH

juznjak>
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la juznjak> » 17 jun 2011, 14:56

TZ_BoY je napisao/la:Evo sto se gradi stadion u Brckom imace negdje oko 16 k mjesta ... ( sasvim dobar stadion prema slikama )

slika
slika
slika

Odlican :o svaka cast . Najbolji do sada u BIH.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 jun 2011, 17:00

Bio sam proljetos na ovom stadionu. Betonski dio ove tribine je potpuno zavrsen,ali nema novca za ostale radove. I ne zna se kad ce biti nastavljeni.
Inace,prica raja po Brckom da je neki tip "gemno" lovu od stadiona i zapalio u inostranstvo,ali ne znam koliko je to tacno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 17:03

Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom. :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 jun 2011, 17:45

Osim u Zenici: Ovakav centar nam je odavno trebao

Delegacija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine koju su predvodili Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju NSBiH, Faruk Hadžibegić, ambasador NSBiH, i Jasmin Baković, generalni sekretar NSBiH, posjetila je danas gradilište budućeg nogometnog centra BiH na lokalitetu Crkvička ravan.
"Ovakav centar odavno nam je trebao. Zadovoljni smo ovim što vidimo i nadamo se da će tereni i ostali objekti 24 sata biti u funkciji razvoja nogometa. Šta vrijedi reprezentaciji ako ovdje i na drugim mjestima djeca ne igraju nogomet. Iz kvantiteta dolazi kvalitet. Ovo je odlično", poručio je Ivica Osim.

Generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković pohvalno je govorio o angažmanu lokalne vlasti u Zenici koja je osigurala uvjete za realizaciju projekta od kojeg bi nogomet u BiH trebao "izvući samo korist".

O realizaciji projekta koji FIFA i UEFA kroz projekte "Gooal" i "Hettrick" finansiraju s oko četiri miliona eura, goste su upoznali projekt menadžer, mr. Nihad Hodžić i načelnik Općine Zenica Husejin Smajlović. Nogometni centar za reprezentativne selekcije BiH trebao bi biti stavljen u funkciju u proljeće 2012. godine.

U sklopu centra gradit će se dva nogometna terena, od kojih je jedan s umjetnom travom. Objekt za koji je Općina Zenica osigurala sve potrebne dozvole, dimenzija je 17 x 106 metara. U njegovom prizemlju bit će smještene sportske prostorije: šest svlačionica, fitnes, sauna, magacin sportske opreme i rekvizita, prostorija za pranje veša, kao i kuhinja, restoran, prostor za edukaciju i projekcije, prostorija za zabavu i igre, te cafe bar. Na spratu će biti 24 dvokrevetne sobe, u rangu hotela s tri zvjezdice, kancelarije uprave centra i mini cafe bar. Tereni će imati tribinu s 1.500 sjedećih mjesta.
Čelik Zenica 1945

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 jun 2011, 18:01

slika
slika
slika

Znači od proljeća 2012. repka se počinje okupljati u Zenici. 8-)
Čelik Zenica 1945

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 17 jun 2011, 21:09

KB-TM87 je napisao/la:Nije mi jasno šta će ovoliki stadion u Brčkom. :roll:
Pa imaju ljudi para ipak je to distrikt :D ( po meni brcko treba da ima stadion preko 10 k mjesta )

Meni nije jasno zasto se ovaj trening kamp gradi u Zenici ( haj sto se igraju utakmice u zenici ) ali od ovolikih planina , livada ,suma oni u najzagadjenijem gradu u europi ( poslije cernobila ) :lol:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2011, 21:14

TZ_BoY je napisao/la:
Pa imaju ljudi para ipak je to distrikt :D ( po meni brcko treba da ima stadion preko 10 k mjesta )

Meni nije jasno zasto se ovaj trening kamp gradi u Zenici ( haj sto se igraju utakmice u zenici ) ali od ovolikih planina , livada ,suma oni u najzagadjenijem gradu u europi ( poslije cernobila ) :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 jun 2011, 21:19

ma kada se poceo praviti velike su pare bile ulozene.....i planirano je bilo da i repka igra na ovom stadionu.....ali fazon je sto su se nakrali para....i nestali.....ali po pricama ponovo bi se trebao tender raspisat za nastavak izgradnje.... na ovim slikama se ne vidi to da je ovo samo jedna strana tribinia i da tribine idu jos jedan "sprat" gore
i biti ce u obliku potkovice (sto se meni licno ne svidja vise sam za kompletan krug oko stadiona) ;)...
ako bude kakavih novosti prenijecu vam sve ;)
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 jun 2011, 21:25

seven je napisao/la:a vidim u Brčkom pravo posjećen stadion, da neće biti malo ovih 16 000 mjesta
i da ti napisem posto tek sada vidim...zabranjen je ulazak na tribine zbog opasnosti...tako da na utakmicama ne pustaju navijace..... ;)
Can i have yours?

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 17 jun 2011, 21:26

fanatic1991 je napisao/la:
ma kada se poceo praviti velike su pare bile ulozene.....i planirano je bilo da i repka igra na ovom stadionu.....ali fazon je sto su se nakrali para....i nestali.....ali po pricama ponovo bi se trebao tender raspisat za nastavak izgradnje.... na ovim slikama se ne vidi to da je ovo samo jedna strana tribinia i da tribine idu jos jedan "sprat" gore
i biti ce u obliku potkovice (sto se meni licno ne svidja vise sam za kompletan krug oko stadiona) ;)...
Zaista je fin stadion, i ako se uradi kako je na maketi, sigurno da će se nekad praviti i zadnja tribina, međutim nije prioritet. Možete staviti neku visoku mrežu ili nešto, opet će fino izgledati.
U mom svijetu važe moja pravila

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 jun 2011, 21:29

TheDinoRules je napisao/la:
fanatic1991 je napisao/la:
Zaista je fin stadion, i ako se uradi kako je na maketi, sigurno da će se nekad praviti i zadnja tribina, međutim nije prioritet. Možete staviti neku visoku mrežu ili nešto, opet će fino izgledati.
licno mislim da kao grad da smo davno zasluzili novi Gradski stadion ;)...... i nadam se jednom premijerligasu (tesko ali kada mogu i manji "gradovi" sto ne bi i mi ).....trenutno imamo 3 kluba u II ligi RS i jedan klub koji je usao ove sezone u II ligu Federacije....pa abd za nekih 5 godina MOZDA i bude nekih premijerligasa.....a nadam se da ce do kraja ove godine izaci novi tender i da ce se nastaviti izgradnja stadiona.....
Can i have yours?

stampy

Post Postao/la stampy » 18 jun 2011, 04:20

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 14:27

Nimla_RZ je napisao/la:Evo kako će izgledati stadion Jedinstva

slika

rekao bi da je nemoguce, al vidim da se radi i da je dosta radova obavljeno, nadam se da cete nekako nabavit te pare i dovrsit ga :D .. moram samo naglasti da me strasno podsjeca na stadion Partizana i zbog oblika, a i boje stolica

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 jun 2011, 00:54

jel zna mozda netko koliko je kostao onaj stadion na Kamberovic polju u Zenici, sad sam ga se sjetio .. mislim da onako nesto moze bit idealno za neke nase klubove, moze se dizat jedna po jedna tribina .. ona tribina prima 3500 gledatelja i za cijenu te tribine ja mislim da se moze napravit istok na Grbavici i to moderno uredjen s mozda vecim kapacitetom nego li je Kamber

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 jun 2011, 01:01

TZ_BoY je napisao/la: Meni nije jasno zasto se ovaj trening kamp gradi u Zenici ( haj sto se igraju utakmice u zenici ) ali od ovolikih planina , livada ,suma oni u najzagadjenijem gradu u europi ( poslije cernobila ) :lol:
Meni je gore što je blizu grada, a sve reprezentacije bježe od gradova da bi se lakše održavala disciplina...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 jun 2011, 18:14

Sta je sa stadionom Dr.Milan Jelic u Modrici,proletos su izasle informacije da je sve spremno i da su bageri izasli na teren da bi se postavili reflektori i malo usminkao stadion,ali od tada niti jedna jedina informacija.Radi li se ista tamo? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 jun 2011, 18:40

gospodin Seljakovic je napisao/la:jel zna mozda netko koliko je kostao onaj stadion na Kamberovic polju u Zenici, sad sam ga se sjetio .. mislim da onako nesto moze bit idealno za neke nase klubove, moze se dizat jedna po jedna tribina .. ona tribina prima 3500 gledatelja i za cijenu te tribine ja mislim da se moze napravit istok na Grbavici i to moderno uredjen s mozda vecim kapacitetom nego li je Kamber
ja koliko se sjećam, koštalo je sve ukupno 7 mil. KM. tu ulazi i rekonstrukcija tartana i izgradnja staze za zagrijavanje i još mnoge druge "karafeke" koje nisu potrebne za istok Grbavice.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 jun 2011, 09:08

Devil je napisao/la:Sta je sa stadionom Dr.Milan Jelic u Modrici,proletos su izasle informacije da je sve spremno i da su bageri izasli na teren da bi se postavili reflektori i malo usminkao stadion,ali od tada niti jedna jedina informacija.Radi li se ista tamo? :?
zadnji put kad sam bio tamo (prije 5-6 dana) ništa se nije dešavalo

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 23 jun 2011, 09:51

Ja neznam moj seven gdje si ti bio, ako si bio uopšte, ali reflektori u modriči su postavljeni. Pogledaj na zvaničnoj stranici kluba u galeriji.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 jun 2011, 10:29

FCS je napisao/la:Ja neznam moj seven gdje si ti bio, ako si bio uopšte, ali reflektori u modriči su postavljeni. Pogledaj na zvaničnoj stranici kluba u galeriji.
pa znači da su već bili postavljeni i da nije bilo nikakvih radova tada

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.