Nisam znao da nas Zavidovićana ima toliko movdje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kako ces ti u cuzi zaglavit jednog dana zbog svojih gluposti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte mi tu sliku i video na pp, da je promovišem malo.
ma sta video, ja ga vidio nisamtruts je napisao/la:To je ta, okolo je čak kružio i njen privatni video, a ima samo 16 godina![]()
p.s ponovo je aktivirala profil
Ako sama trazi treba i da ga dobijealevkov je napisao/la:Kako ces ti u cuzi zaglavit jednog dana zbog svojih gluposti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte mi tu sliku i video na pp, da je promovišem malo.
alevkov je napisao/la:Kako ces ti u cuzi zaglavit jednog dana zbog svojih gluposti.OTNYS_YNWA je napisao/la:Dajte mi tu sliku i video na pp, da je promovišem malo.
Papastathopoulos je napisao/la:De ako neko ima taj klip il slike da posalje na pp, da vidim to cudo sa 16 god
peppo_owen je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:De ako neko ima taj klip il slike da posalje na pp, da vidim to cudo sa 16 god
Viper je napisao/la:peppo_owen je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:De ako neko ima taj klip il slike da posalje na pp, da vidim to cudo sa 16 god
Viper je napisao/la:peppo_owen je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:De ako neko ima taj klip il slike da posalje na pp, da vidim to cudo sa 16 god
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.