prvo napises da je Busquets dobar jer igra u Barceloni i kako bi bio taraba da ode negdje drugo,a kao dokaz navodis Krkica koji niti je bio dobar u Barceloni niti je dobar u Romi(jednostavno covjek je bio dobar junior nista vise) i Dos Santosa koji isto tako nije bio dobar u Barci niti je u Tottenhamu(ovo za otkupnu klauzulu od 100 miliona si izmislio,to ti prelazi vec u naviku).zasto i njih dvojica nisu bili dobri u Barceloni kao i Busquets? Gattuso je fizicki spremniji i to je jedina njegova prednost,međutim sve ostalo je na strani Busquetsa(tehnika,pas igra,cuvanje lopte+defanziva jer ga mozes koristiti i na stoperu sto znaci da je svestraniji od Gattusa) i zbog toga Gattuso ne bi mogao igrati u Barci,a ovaj bi mogao bez problema u Milanu.GaziHusrevbeg je napisao/la:@maximusdecimus
Kakve sad veze ima Zambrotta?
Nema veze za Krkića, evo uzet ćemo i za primjer Dos Santosa, dok je u Barci bio lafo otkupna klauzula 100 miliona, isto kao Krkic jedan od najvećih svjetskih talenata, a sad igra na posudbama u engleskim konferencijskim ligama.
Ja sam ti naveo argument koji ukazuje da je Gattuso bolji igrač od Busquetsa.
Vidim gore postavljaš i neke individualne nagrade, Gattuso je 2006. bio u najboljem timu SP-a, a Busqets 2010. nije. Što govori da je Gattuso bolji, barem sljedeći tvoju logiku.
Da ti navijaš za Milan od 1994. ne bi valjao ovakve gluposti da je Busqets bolji od Gattusa.
P.S.to sto navijam za Milan ne znaci da moram misliti i da su Milanovi igraci najbolji na svijetu
toliko od mene na ovu temu,vozdra