ABA Liga 2012/2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: ABA Liga 2012/2013
Kakva amaterska greska u kontri koja je mogla odluciti utakmicu. Radnicki ima sve u svojim rukama sad. 

Radnički u posljednje dvije minuta izgleda kao grupica amatera. Još frajer promaši 2 slobodna bacanja za Radnički pri neriješenom rezultatu. 10 sekundi do kraja, koji amateri 

Radnicki pobjedio sam sebe. Muta cijelu utakmicu odlicno taktizirao,odlicno postavljao odbranu,i onda mu najiskusniji igraci usrali kraj. Steta. Zao mi Mute. Drago mi zbog Zvezde,a imao sam je i na listu. Radivojevic,Lazic i Cvetkovic...sto prije im dati zahvalnice.
Cela predstava zasuzuje samo 1 veliki

- alan_kardec
- Kontakt:
Muta nakon ovoga može komotno da izvrši harakiri.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Tačno ne vjerujem
....Ljudi sami sebe pobjede,onako ladno.60 sekundi do kraja imaju 72-78,i ne mogu dati jedan je.be.ni koš
Glavni igrači,Ćapin i Vajt podbacili kad je bilo najpotrebnije,iako su imali dobar meč naročito Ćapin...Žao mi je Radničkog,ali jednostavno su izgledali toliko jadno,uplašeno i amaterski zadnjih 60 sekundi da nisu ni zaslužili bolji epilog........Zvezda katastrofalan šut,ali zato dominantna u skokovima 51-29....Katić definitivno igrač utakmice+vrlo dobar Savović,ostali slabi.....
Pade tiket,odigrao 2 ....E moj Muto tebi je izgleda najteže matirati obezglavljenog protivnika

Pade tiket,odigrao 2 ....E moj Muto tebi je izgleda najteže matirati obezglavljenog protivnika

Mens sana in corpore sano.
Definitivno moram nesto popiti da dodjem sebi nakon ove utakmice prvo Markoviceva "greska" pa onda greska u kontri cini mi se Radivojevica pa onda slobodna ona Whitea pa pogodjeno jedno slobodno pa promasaj za pobjedu definitivno triler zavrsnica al drago mi je na pobjedi Zvezde zasluzili su Euroligu 

Neka su izgubili. Ekipa koja se prepande pobijede i ne zaslužuje igrati u finalu. Treba im većini puknuti šamar nakon ovoga. Uhvatio se klizati i gubiti loptu kada to nije smio. Frajer igra košarke čitav život i fula 2 slobodna bacanja a prije toga je imao od 85 šuta 50 pogotka.
Uglavnom očekivano, Zvezda u finalu. Partizan će im se pridružiti jer su Igosi već počeli sa pričom kako su podmladili tim i da nije to ista ekipa koja je igra regularni dio sezone, blablabl, lijepi izgovori.
Uglavnom očekivano, Zvezda u finalu. Partizan će im se pridružiti jer su Igosi već počeli sa pričom kako su podmladili tim i da nije to ista ekipa koja je igra regularni dio sezone, blablabl, lijepi izgovori.
Devil je napisao/la:Sreca pa se ti ne pitas...
a ni ti
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 25 apr 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da navija kojim slucajem za igokeu, promijenio bi misljenje onom brzinom kojom su promijenjena pravila cim se vidilo da ce igokea zavrsit' prva na tabelifilip13 je napisao/la:Devil je napisao/la:Sreca pa se ti ne pitas...
a ni ti

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ti si taj koji je rekao da ligu treba ukinuti a ne ja, liga kakav god da je cirkus ove godine o cemu smo vec napisali vise recenica nego ti za cela svoja dva nicka itekako je potrebna. I nikako je ne treba ukinuti vec samo regulisati.filip13 je napisao/la:Devil je napisao/la:Sreca pa se ti ne pitas...
a ni ti
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne treba ukinuti ligu nego regulisati da se ne desavaju vise ovakve smijurije kao ove sezone ocekivali su da ce standardno neko od tako reci vecih klubova uzeti prvo mjesto al su ze zeznuli i onda je sve krenulo ali ova prica je davno prepricana da nema potrebe da je pocinjemo opet 

To je cela poenta.Interista je napisao/la:Ne treba ukinuti ligu nego regulisati da se ne desavaju vise ovakve smijurije kao ove sezone ocekivali su da ce standardno neko od tako reci vecih klubova uzeti prvo mjesto al su ze zeznuli i onda je sve krenulo ali ova prica je davno prepricana da nema potrebe da je pocinjemo opet

p.s.
Kakav **** od procenata.

A 50% su bili otvoreni sutevi.
AJMO PARTIZAN !
Nek' je sretno komsijama.
Nek' je sretno komsijama.
E **** ti Moju TV moram net streamove ganjat ima tehnickih problema

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
http://bstream4.net/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bstream4.net/index5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dobri streamovi
http://bstream4.net/index5.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dobri streamovi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Katastrofa od igre, jednih i drugih ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.