NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
- sindbad123
- Kontakt:
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
vernes selimovic novo pojacanje metalleghea  

Dobar i iskusan igrac sto je najbitnijesindbad123 je napisao/la:vernes selimovic novo pojacanje metalleghea
 Mi sm ga u Zelji zvali slina, ali je bio koristan.
 Mi sm ga u Zelji zvali slina, ali je bio koristan.- ASD
- Kontakt:
Jedan od najboljih krilnih napadaca lige svih vremena.

Stvara se prilično dobra ekipa. Skoro 80 % ekipe je već igralo Premijer ligu (u Borcu, Želji, Sarajevu, Zrinjskom...) tako da im neće biti problem . 
Mislim da je cilj talijana je da se izbori euro takmičenje za 2-3 godine. Sad ćemo vidjeti da.li to ovaj trener može i da li može ekipa koju sastavi. Ono što je bitno je da pare nisu problem i da imaju odrijesene ruke. Prva sezona je privikavanje a ako ne ispadnu od iduće bi moglo biti nešto konkretnije.

Mislim da je cilj talijana je da se izbori euro takmičenje za 2-3 godine. Sad ćemo vidjeti da.li to ovaj trener može i da li može ekipa koju sastavi. Ono što je bitno je da pare nisu problem i da imaju odrijesene ruke. Prva sezona je privikavanje a ako ne ispadnu od iduće bi moglo biti nešto konkretnije.
Ma ekipama koje tek udju u ligu, je uvijek najteze opstati prvu sezonu. Kasnije to bude lakse, jer se zna sta taj nivo takmicenja nosi.
Ovako na prvu tesko da cete ispasti. Solidnu ekipu pravite, a plus je tu dosta teska situacija u Celiku, Olimpiku pa i Vitezu. U startu ste bolji od bar te tri ekipe. Ono sto vas moze zezati je to sto cete vjerovatno cijelu sezonu igrati u gostima.

Ovako na prvu tesko da cete ispasti. Solidnu ekipu pravite, a plus je tu dosta teska situacija u Celiku, Olimpiku pa i Vitezu. U startu ste bolji od bar te tri ekipe. Ono sto vas moze zezati je to sto cete vjerovatno cijelu sezonu igrati u gostima.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
						"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Neznam koliko vam je pametno ovo dovodjenje ovih "lutalica" premijer lige donijeti dobrog. Mislim da su oni svoj maximum dali davno jesu pojacanja al na papiru. 
Koliko ce vas coach uspjeti da ih uvjeri da nisu nikakve zvijezde i da moraju igrti max.to je pitanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Koliko ce vas coach uspjeti da ih uvjeri da nisu nikakve zvijezde i da moraju igrti max.to je pitanje.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
						- 
				realancojk
- Kontakt:
Ako imate toliko para što dovodite škart od igrača??gol-man je napisao/la:Stvara se prilično dobra ekipa. Skoro 80 % ekipe je već igralo Premijer ligu (u Borcu, Želji, Sarajevu, Zrinjskom...) tako da im neće biti problem .
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
						Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- PitarBordo
- Kontakt:
Zove se testiranje vode, na taj način imaš iskusne igrače sa kojima možda i nećeš ispasti prvu sezonu. Od kako se igra zajednička PL, ko god je drugačije nešto pokušavao ispadao je nakon 20 kola.realancojk je napisao/la:Ako imate toliko para što dovodite škart od igrača??gol-man je napisao/la:Stvara se prilično dobra ekipa. Skoro 80 % ekipe je već igralo Premijer ligu (u Borcu, Želji, Sarajevu, Zrinjskom...) tako da im neće biti problem .
Samo Saraj'vo.
Što su škart? Pa nismo Sarajevo da imamo bazu od 30 igrača pa saltaj i dovodi mladerealancojk je napisao/la:Ako imate toliko para što dovodite škart od igrača??gol-man je napisao/la:Stvara se prilično dobra ekipa. Skoro 80 % ekipe je već igralo Premijer ligu (u Borcu, Želji, Sarajevu, Zrinjskom...) tako da im neće biti problem .
gol-man je napisao/la:Što su škart? Pa nismo Sarajevo da imamo bazu od 30 igrača pa saltaj i dovodi mladerealancojk je napisao/la:Ako imate toliko para što dovodite škart od igrača??gol-man je napisao/la:Stvara se prilično dobra ekipa. Skoro 80 % ekipe je već igralo Premijer ligu (u Borcu, Želji, Sarajevu, Zrinjskom...) tako da im neće biti problem .
eno vam karacic slobodan jarane zvijer trener
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
						SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Imate dosta dobar igracki kadar.Mogli bi ste biti medju 6 ove sezone

lezVe do bagro
Sa ovim pojačanjima koja vam stižu,vi ste uz Mladost i Krupu od pozicije 7-9.Krenite u rekonstrukciju stadiona da makar na proljeće igrate u Jajcu pred svojim navijačima.Nogomet se i igra valjda zbog navijača i grada dolaziš.Sretno !

nellic07 je napisao/la:Sa ovim pojačanjima koja vam stižu,vi ste uz Mladost i Krupu od pozicije 7-9.Krenite u rekonstrukciju stadiona da makar na proljeće igrate u Jajcu pred svojim navijačima.Nogomet se i igra valjda zbog navijača i grada iz kog dolaziš.Sretno !
- 
				flagrantus
- Kontakt:
Sve je ovo lijepo sto si napisao ,ali mi nije jasno zasto citiras sam sebe?nellic07 je napisao/la:nellic07 je napisao/la:Sa ovim pojačanjima koja vam stižu,vi ste uz Mladost i Krupu od pozicije 7-9.Krenite u rekonstrukciju stadiona da makar na proljeće igrate u Jajcu pred svojim navijačima.Nogomet se i igra valjda zbog navijača i grada iz kog dolaziš.Sretno !
flagrantus je napisao/la:Sve je ovo lijepo sto si napisao ,ali mi nije jasno zasto citiras sam sebe?nellic07 je napisao/la:nellic07 je napisao/la:Sa ovim pojačanjima koja vam stižu,vi ste uz Mladost i Krupu od pozicije 7-9.Krenite u rekonstrukciju stadiona da makar na proljeće igrate u Jajcu pred svojim navijačima.Nogomet se i igra valjda zbog navijača i grada iz kog dolaziš.Sretno !
Ha ha,ma ne citiram,konekcija luta pa se svašta pritisne

Rado bi se krenulo u sanaciju i rekonstrukciju ali imamo jedn specifičan problem. Lokalni SDA igrač je prilikom kupovine firmi tokom privatizacije "privatizovao" i stadion tako što je uplatio neka sredstva agenciji za privatizaciju iako se stadion ne vodi nigdje kao stadion već kao livada (izuzev u knjigama Elektrobosne koju je kupio) . Lik je onda napravio zaokret od SDA i kočio bilo kakve sanacije i rekonstrukcije firmi i svega što je kupio u Jajcu. Došli su investitori iz Australije prije dvije godine i htjeli pokrenuti proizvodnju u toj bivšoj firmi (ELEKTROBOSNA) ali je lik kupio KAPIJU i nije im dao ulaz!! Moram reći, ali umro je u najgorim mukama od raka prije dva mjeseca. Ima Boga da je k'o zrno .nellic07 je napisao/la:Sa ovim pojačanjima koja vam stižu,vi ste uz Mladost i Krupu od pozicije 7-9.Krenite u rekonstrukciju stadiona da makar na proljeće igrate u Jajcu pred svojim navijačima.Nogomet se i igra valjda zbog navijača i grada dolaziš.Sretno !
Sada općina, da bi počeli raditi stadion mora proglasiti od općeg dobra, oduzeti ga i nasljednike obeštetiti pa tek onda krenuti u sanaciju.
- ASD
- Kontakt:
CIji je trenutno stadion?gol-man je napisao/la:Rado bi se krenulo u sanaciju i rekonstrukciju ali imamo jedn specifičan problem. Lokalni SDA igrač je prilikom kupovine firmi tokom privatizacije "privatizovao" i stadion tako što je uplatio neka sredstva agenciji za privatizaciju iako se stadion ne vodi nigdje kao stadion već kao livada (izuzev u knjigama Elektrobosne koju je kupio) . Lik je onda napravio zaokret od SDA i kočio bilo kakve sanacije i rekonstrukcije firmi i svega što je kupio u Jajcu. Došli su investitori iz Australije prije dvije godine i htjeli pokrenuti proizvodnju u toj bivšoj firmi (ELEKTROBOSNA) ali je lik kupio KAPIJU i nije im dao ulaz!! Moram reći, ali umro je u najgorim mukama od raka prije dva mjeseca. Ima Boga da je k'o zrno .nellic07 je napisao/la:Sa ovim pojačanjima koja vam stižu,vi ste uz Mladost i Krupu od pozicije 7-9.Krenite u rekonstrukciju stadiona da makar na proljeće igrate u Jajcu pred svojim navijačima.Nogomet se i igra valjda zbog navijača i grada dolaziš.Sretno !
Sada općina, da bi počeli raditi stadion mora proglasiti od općeg dobra, oduzeti ga i nasljednike obeštetiti pa tek onda krenuti u sanaciju.
- ASD
- Kontakt:
Dovodjenje iskusnih igraca je jedini nacin da se ostane u ligi poslije prve sezone.AVNOJ je napisao/la:Neznam koliko vam je pametno ovo dovodjenje ovih "lutalica" premijer lige donijeti dobrog. Mislim da su oni svoj maximum dali davno jesu pojacanja al na papiru.
Meni djeluju kao trenutno 8.ekipa lige.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Travancic  Najveca prevara od igraca u historiji BH fudbala
 Najveca prevara od igraca u historiji BH fudbala  

Bio je kod nas, nije dva treninga odradio, uzeo nekakve pare na prevaru i nestao

Bio je kod nas, nije dva treninga odradio, uzeo nekakve pare na prevaru i nestao

⭐
Vidio da ste taraba ekipa,pa otišao čovjektheboss_RD07 je napisao/la:TravancicNajveca prevara od igraca u historiji BH fudbala

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.