Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

HOPLIT

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la HOPLIT » 02 sep 2012, 16:26

Djaba mu 100 rezervnih planova kad je klupa tanka da tanja nemože biti, realno bilo ko iz prvih 11 da se povrijedi teško mu je naći adekvatnu zamjenu.

Bilo kako bilo kvalifikacije se lome na malim protivnicima, prema tome treba dobro oderati ove male pa poslije lagano u duel sa Slovacima i Grcima.
YNWA!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 sep 2012, 16:36

Isto je govorio i za Stevanovica, možemo bez njega pobijediti, sada isti govori za Spahica i Pandzu a sutra bi i za Dzeku, sto je doduše i istina ali tako nešto se ne smije izjaviti!

Igrači moraju maksimalno biti motivirani svaki meč, Lihtenštajn je pobijedio Švicarsku pobijedili Litvaniju, mogu i nama otkinuti bod! Niti jedan protivnik se ne smije podcjeniti!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2012, 16:57

Bojao sam se ovoga, ali imam Mujdžu i Šunjića

:D

:|

:cry:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

nanek

Post Postao/la nanek » 02 sep 2012, 17:00

Znaci ovaj kvazi trener ako ne pozove sada cocalica,zukanovica i Kerlu,pa i Torlaka.Ja ne znam kad ce.Ili se bosanski spaleti odluciti da vrati misimovica na stopera.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 sep 2012, 17:15

nanek je napisao/la:Znaci ovaj kvazi trener ako ne pozove sada cocalica,zukanovica i Kerlu,pa i Torlaka.Ja ne znam kad ce.Ili se bosanski spaleti odluciti da vrati misimovica na stopera.
Ne brini nece ih pozvati pet dana pred utakmicu, mozda nakon ove dvije utakmice za nastavak kvalifikacija.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nanek

Post Postao/la nanek » 02 sep 2012, 17:27

Ma od njeg se dobro nista ne nadam.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 02 sep 2012, 17:48

ne znam jesam li exskluziva al rece mi jaran da je face tv otkupila sve gostujuce tekme reprezentacije,pa i tekjme ostalih iz grupe,pa i hrvate.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Rios

Post Postao/la Rios » 02 sep 2012, 17:49

barbarez je napisao/la:ne znam jesam li exskluziva al rece mi jaran da je face tv otkupila sve gostujuce tekme reprezentacije,pa i tekjme ostalih iz grupe,pa i hrvate.
Ovu iz Lihtenstajna su najavili da ce biti na BHRT-u..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2012, 17:51

nanek je napisao/la:Ma od njeg se dobro nista ne nadam.
Ni mi od tebe.
Ali bi bas volio da pozove i ove sto non stop zvocate da se to skine sa qurc...ovaj dnevnog reda.
U slucaju da neko od njih kiksa,ti bi isti se javio da kazes ko je Papetu kriv sto ih je zvao.
Jesi @nanek i bolek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 02 sep 2012, 18:04

harishp je napisao/la:
nanek je napisao/la:Ma od njeg se dobro nista ne nadam.
Ni mi od tebe.
Ali bi bas volio da pozove i ove sto non stop zvocate da se to skine sa qurc...ovaj dnevnog reda.
U slucaju da neko od njih kiksa,ti bi isti se javio da kazes ko je Papetu kriv sto ih je zvao.
Jesi @nanek i bolek.
Ja se u potunosti slazem s tobom, samo mora Pape da pozove zamjene povrijedenim igracima. To nece znaciti da ne vjeruje ovim pozvanim, jer oni idu u prvi tim, ali sad njima trebaju rezerve

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2012, 18:07

"Ne namjeravam nikoga zvati jer bi to bilo nepovjerenje prema igračima koji su već tu i sa kojima raspolažem. Imam Tonija Šunjića i Mensura Mujdžu."

Bože me sačuvaj... Ajde @harishp da vidim kako ćeš ovo prokomentarisati :lol:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 sep 2012, 18:13

A šta ćemo ako se Toni povrijedi na treningu il Lihtenstajnu ili možda dobije crveni?

A Pape?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 sep 2012, 18:14

barbarez je napisao/la:ne znam jesam li exskluziva al rece mi jaran da je face tv otkupila sve gostujuce tekme reprezentacije,pa i tekjme ostalih iz grupe,pa i hrvate.
Ne vjerujem da su sve, možda će pokoju otkupiti, jer evo ovu iz Lihtenštajna već najavljuju na BHT-u

Oj uživanja u petak 17:00 BIH - Grčka mladi 19:00 Lihtenštajn -BIH :D :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nanek

Post Postao/la nanek » 02 sep 2012, 18:20

Ma ovaj hare je malo glup decko pa mu ne zamjeram njegovu zaostalost i svrsavanje na susica :) A moglo bi se reci da je potajno i zaljubljen u mene, al hebe ga sto nisam derpe.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 02 sep 2012, 18:21

kokakolas je napisao/la:"Ne namjeravam nikoga zvati jer bi to bilo nepovjerenje prema igračima koji su već tu i sa kojima raspolažem. Imam Tonija Šunjića i Mensura Mujdžu."

ma kako mislis da ce prokomentarisati najveci troll na ovom forumu. svaku temu razjebe sa svojim genijalnim komentarima :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2012, 18:25

kokakolas je napisao/la:"Ne namjeravam nikoga zvati jer bi to bilo nepovjerenje prema igračima koji su već tu i sa kojima raspolažem. Imam Tonija Šunjića i Mensura Mujdžu."

@pepsikolas nedavno je bilo ko fol napisano da ce protiv Welsa sto posto pozvati Cocketa,Zuku i ekipu,svi su bili skepticni na izvor tih ''izjava''
Sad niko ne pita za izvor,yebes izvor taman neki mogu ocejfiti makar dok ''izvor''ne presusi.
Vranjes je vec igrao na desnom beku i to vrlo uspjesno ,znaci protiv Slovaka dokazao svoj kvalitet.
Mujdza je u Zagrebu znao odigrati na stoperskoj poziciji,cak ga je i Bilic u mladoj repci isprobavao na toj poziciji.
Uostalom to su defanzivci a isto tako ni Zukanovic,ni Cocalic nisu poceli kao stoperi,Cocalic je vecinom u zelji igrao kao def.vezni.
To mozda kod @naneka i boleka ili @saka-rage ne funkcionira :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2012, 18:31

harishp je napisao/la:

@pepsikolas nedavno je bilo ko fol napisano da ce protiv Welsa sto posto pozvati Cocketa,Zuku i ekipu,svi su bili skepticni na izvor tih ''izjava''
Sad niko ne pita za izvor,yebes izvor taman neki mogu ocejfiti makar dok ''izvor''ne presusi.
Vranjes je vec igrao na desnom beku i to vrlo uspjesno ,znaci protiv Slovaka dokazao svoj kvalitet.
Mujdza je u Zagrebu znao odigrati na stoperskoj poziciji,cak ga je i Bilic u mladoj repci isprobavao na toj poziciji.
Uostalom to su defanzivci a isto tako ni Zukanovic,ni Cocalic nisu poceli kao stoperi,Cocalic je vecinom u zelji igrao kao def.vezni.
To mozda kod @naneka i boleka ili @saka-rage ne funkcionira :lol:
Hare, paša moj, baš ono merakli čitam tvoje postove... kad se koprcaš pronaći odgovor koji ne postoji :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2012, 18:33

@pepsikolas idi onda zali se upravi vodovoda,mozda ti to uvaze.
Braco gumena glava tu ima jake veze.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 sep 2012, 19:14

nanek je napisao/la:Znaci ovaj kvazi trener ako ne pozove sada cocalica,zukanovica i Kerlu,pa i Torlaka.Ja ne znam kad ce.Ili se bosanski spaleti odluciti da vrati misimovica na stopera.
Kad je Miske igrao na stoperu???
Kad kazes DA VRATI MISIMOVICA NA STOPERA, to se podrazumjeva da je Miske kod njega nekada igrao stopera. Svakakvih gluposti covjek da procita :lol: .
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 02 sep 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 02 sep 2012, 19:16

adriano_leite je napisao/la:
Kad je Miske igrao na stoperu???
cijelu karijeru, malo je u Wolsburgu bio ofanzivniji..

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.