randy_moss je napisao/la:Forte za sada dobar 3 car for 33 yards, Chicago vodi 7-0.
i Salty, cestitam ti na cemu god.
hvala care na cestitkama
Moderator/ica: rio_Ferdy88
randy_moss je napisao/la:Forte za sada dobar 3 car for 33 yards, Chicago vodi 7-0.
i Salty, cestitam ti na cemu god.
posto je zadnji post na prethodnoj da se ne izgubi.. hvala..EdinTM87 je napisao/la:Onaj k'o hajte mi nabrojite neke najbolje igrace Coltsa pa da mi je lakse pratit, eo zasjeo da gledam
Peyton je quarterback.EdinTM87 je napisao/la:Onaj k'o hajte mi nabrojite neke najbolje igrace Coltsa pa da mi je lakse pratit, eo zasjeo da gledam
Blago tebi, ti u americiSaltCityAttack je napisao/la:ja nemam nista brate vidi sa njima ebiga, jer i ja gledam na tv
Probaj naći na http://www.m2p.eu.EdinTM87 je napisao/la:Blago tebi, ti u americiSaltCityAttack je napisao/la:ja nemam nista brate vidi sa njima ebiga, jer i ja gledam na tv
.SaltCityAttack je napisao/la:ma samo se uzdam u odbranu majkemi... evo izveli su colinsa koji je imao 6 uhvacenih lopti, od 16 pokusaja za 32 yarda i cak 4 izgubljene lopte u prve 3 cetvrtine... ja mislim da je ovo rekord NFL
..u ove zadnje dvije utkamice smo statistiku offense sto se tice pasova srezali totalno u pm
Ne kontam šta se dogodilo.randy_moss je napisao/la:koji je k.... sa san diegom otvaranje iz snova yebo te
bio blokiran punt,safety i fgTaktičar je napisao/la:Ne kontam šta se dogodilo.randy_moss je napisao/la:koji je k.... sa san diegom otvaranje iz snova yebo te
Da se nisu dogovorili da tekma krene sa 12 poena fore za Raiderse?
Pobijedili su Coltsi 19-9.EdinTM87 je napisao/la:Kako Coltsi igraju
Nista ne pratim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.