IB2000 je napisao/la:Imam pouzdane informacije sto se tice meca sa Zeljeznicarom.. ako nekog interesuje neka pita na private...

IB2000 je napisao/la:Imam pouzdane informacije sto se tice meca sa Zeljeznicarom.. ako nekog interesuje neka pita na private...
" $ ' " ", ' " $ "IB2000 je napisao/la:Imam pouzdane informacije sto se tice meca sa Zeljeznicarom.. ako nekog interesuje neka pita na private...
Mislim da sam i ranije od tebe čitao neke postove ovdje, koji su jako korektni, samo tako nastavi...incident je napisao/la:$ % ? & $ $..." о $ '/ је / & у ? " не ' & ¥ ? & % су нас $, ' " ? " " $ ", " нас " $ у & ? ' $ &, / је то " на " " " " & " ¥. $ $, & је & па &, не ' " " " јер је ово ? ", а у њој је све -
$ за ", & су " " & срцу него "
?, $ се $ & $ ? " "Zel je napisao/la: Mislim da sam i ranije od tebe čitao neke postove ovdje, koji su jako korektni, samo tako nastavi...![]()
Što se tiče ispadanja, iako je ovo kako kažeš Liga BiH, mislim da je što se Radnika tiče 100% jasno da ostaje u društvu najboljih a i zaslužuje, jer kako je neko ovdje ranije napisao "pravo ste osvježenje lige"!
Ove rekla-kazala priče me ne zanimaju!![]()
Offtopic: Održava li se u Bijeljini još uvijek Fabrika Summer Festival, ako je neko upućen, bio sam pretprošle godine kada su nastupali Letu štuke, Vatreni poljubac?
Duhovito, svaka castNEZALAGANJE je napisao/la:IB2000 je napisao/la:Imam pouzdane informacije sto se tice meca sa Zeljeznicarom.. ako nekog interesuje neka pita na private...![]()
![]()
![]()
E svasta!Obavijesti SIPA-u ,kad je pouzdano!Jos ces biti i nagradjen!
![]()
![]()
Stvarno svaki post ti je korektan. Nisam bio u BN 4 godine, ali cu morati doci. Imam gore jednog starog prijatelja, pa bih ga volio naci... Pozdrav tebi i dragoj Bijeljini.incident je napisao/la:$ % ? & $ $..." о $ '/ је / & у ? " не ' & ¥ ? & % су нас $, ' " ? " " $ ", " нас " $ у & ? ' $ &, / је то " на " " " " & " ¥. $ $, & је & па &, не ' " " " јер је ово ? ", а у њој је све -
$ за ", & су " " & срцу него "
' " $ %gavran je napisao/la:@incident
ne mogu ovu tvoju lokaciju :madird da pronadjem ni na jednoj mapi?
? $ " за &, $ $, % $ је ' ? " " су $storm_raider je napisao/la: Stvarno svaki post ti je korektan. Nisam bio u BN 4 godine, ali cu morati doci. Imam gore jednog starog prijatelja, pa bih ga volio naci... Pozdrav tebi i dragoj Bijeljini.Za ove sto pricaju o nekim kupovinama ne treba ni trositi rijeci. Nemamo mi bas toliko para koliko vi mislite. Mozete samo plakati, jer na terenu nista ne mozete.
Pa buraz, ovo je bila prijateljska, 3 za 3 se igraDevil je napisao/la:Citam po izvestaju da nisu igrali Basara i Ristic. U cemu je fora ?![]()
A vidim Bajic iako ganja rezultat izmene izvrsio u 89. i 90.minutu.
& " & 3 жута &, а " је повређен. ? " ", то се ? $ ? на ", ? је " ово % се $ јер је ово - 4 ? у овој ? протв $, $ тога се ' ' за онај у " " $ је ". Него, $ се " " $ ' за $ $ " " $ % &.Devil je napisao/la:Citam po izvestaju da nisu igrali Basara i Ristic. U cemu je fora ?![]()
Realno penal je Fedja isfoliro malo ga je 4 drzao ali za penal nigdje veze ali sudija je bio na 2-3 metra mozda pokriven od nekog igraca ali druze nemogu da vjerujem sta je ona 16 promasila!!! kako se zove taj vas igrac inace kakav je,meni se ucinio dobar,brz,krece se fino bez lopte ali sta je promasio pa to je smjesno!!!incident je napisao/la:& " & 3 жута &, а " је повређен. ? " ", то се ? $ ? на ", ? је " ово % се $ јер је ово - 4 ? у овој ? протв $, $ тога се ' ' за онај у " " $ је ". Него, $ се " " $ ' за $ $ " " $ % &.Devil je napisao/la:Citam po izvestaju da nisu igrali Basara i Ristic. U cemu je fora ?![]()
' " ? ", ? &, " га је " онај $ " " јеlovcen16 je napisao/la: Realno penal je Fedja isfoliro malo ga je 4 drzao ali za penal nigdje veze ali sudija je bio na 2-3 metra mozda pokriven od nekog igraca ali druze nemogu da vjerujem sta je ona 16 promasila!!! kako se zove taj vas igrac inace kakav je,meni se ucinio dobar,brz,krece se fino bez lopte ali sta je promasio pa to je smjesno!!!
& ' " 'IB2000 je napisao/la:Nadam se da cemo danas dobiti Zrinjski
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, GradKamena2, ritam21, sebalos i 26 gostiju.