GoalceptionSaurman je napisao/la:Ibrahimović dobio nagradu u 2014 za gol godine u 2013 a isti postigao 2012.
Zlatna lopta 2013
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Zlatna lopta 2013
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Afganisthan, American Samoa,Andorra, Antigua and Barbuda, Aruba, Bahamas, Bahrain, Barbados, British Virgin Islands, Cape Verde Islands, China PR, Congo, Costa Rica, Croatia, Cyprus, Egypt, El Salvador, England, Eritrea, Faroe Islands, Fiji, Gabon, Gambia, Greece, Grenada, Guam, Guinea Bissau,Iceland, Iraq, Japan, Kenya, Lesotho, Louxembourg, Macau, Moldova, Montenegro, Namibia, Nepal, New Caledonia, Oman, Pakistan, Palestine , Poland, Qatar, Republic of Ireland, Romania, Russia, Samoa, São Tomé e Príncipe, Serbia, Singapore, Somalia, South Africa, South Sudan, Spain, Sudan, Switzerland, Tanzania,Trinidad and Tobago, Uganda, US Virgin Islands, USA, ZimbabweKorinov je napisao/la:Eh aj sad nadji za RonaldaKawhi je napisao/la:Messi - First (5 points) - kapiteni
Anguilla, Belize, Bermuda, Cayman Islands, Chinese Taipei, Cook Islands, Djibouti, Kuwait, Malawi, Maldives, St. Kitts and Nevis, St. Lucia, St. Vincent and the Grenadines, Swaziland, Tajikistan
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Sto si istakao te?
Svi razumni su glasali za Portugalca, naravno
...
Svi razumni su glasali za Portugalca, naravno
RIP CITY!
@Idimidodjimi Ma znam samo se @Kawhi pravi pametan
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ove dvije mi se omakle uz Palestinu a kapiten Fahed Attal nije zaboravio prodanu zlatnu kopacku i novac poslan Palestincima i Palestinskoj djeci kao pomoc.Lillard0 je napisao/la:Sto si istakao te?
Svi razumni su glasali za Portugalca, naravno...

Pigmejcu su te nagrade za stalaze i da se hvali sa njima a nekom drugome posluze i za nesto drugo.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Genghis je napisao/la:GoalceptionSaurman je napisao/la:Ibrahimović dobio nagradu u 2014 za gol godine u 2013 a isti postigao 2012.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... ija/122319" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Sljivak uvijek pokusava naci nesto negativno o Messiju i Barceloni. Eto neka je tvoj idol Ronaldo glasao za Messija i Riberija.
Ovaj Sljivak uvijek pokusava naci nesto negativno o Messiju i Barceloni. Eto neka je tvoj idol Ronaldo glasao za Messija i Riberija.
Evo,evocalcio je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... ija/122319
culi su te
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pomalo- ... ldo/122323" onclick="window.open(this.href);return false;
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
malo kmečanja, malo trpanja getafea osasune, izbacivanje "strašne" švecke i puno marketinga, i eto nam zlatne lopte. bljuv.
momčad godine sa danijem i xavijem još veća lakrdija.
momčad godine sa danijem i xavijem još veća lakrdija.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa morali su jer bi inace ispalo jako glupo.Raul_64 je napisao/la:Evo,evocalcio je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... ija/122319
culi su te![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pomalo- ... ldo/122323" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali cudi me jer je i Skoric realovac
-
admir12345
- Kontakt:
Najaci tekst koji sam cuo ronaldo u sjeni ostavio samog sebe hahahahaa http://prntscr.com/2j3tez" onclick="window.open(this.href);return false;
svasta mozes procitat ovde

Pobjednik nosi sve
- Omerbavarac
- Kontakt:

Rona, Rona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Ma to je seljak neviđeni kad sam ja njega prozivao još sam mu lično i pisao. Haman ga veze drže još u Sportsport.ba.calcio je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/ronaldo ... ija/122319
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- RickBlaine
- Kontakt:

U jeebote
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
ja konto ovo Nazif Mujić i njegova hanumaRickBlaine je napisao/la:
U jeebote
15.10.2013.
- BranimirStulic
- Kontakt:
Kakva lakrdija od nagrade. Ibrahimović je u potpunosti u pravu sa izjavama o zlatnoj lopti.
Ovaj večerašnji skandal je jednak onom iz 2010. kada je Sneijder ostao kratkih rukava.
Ovaj večerašnji skandal je jednak onom iz 2010. kada je Sneijder ostao kratkih rukava.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Naravno da nije ostao kratkih rukava. Ti ako mislis da je Sneijder level Messija il' , gluho bilo, bolji od Messija posavjetuj se sa ljekarom ili farmaceutom.
- BranimirStulic
- Kontakt:
A šta je to Messi? Božanstvo od kojeg niko ne može imati bolju sezonu?
2010. se Messi vidio nije nigdje. Taj isti Sneijder ga je izbacio iz CL, o svjetskom da ne pričamo dokle je Wess dogurao, a dokle Messi..
Te dječije floskule ostavi za sutrašnje prve smjene, bit' ćeš najveći lafac u VII-2.
2010. se Messi vidio nije nigdje. Taj isti Sneijder ga je izbacio iz CL, o svjetskom da ne pričamo dokle je Wess dogurao, a dokle Messi..
Te dječije floskule ostavi za sutrašnje prve smjene, bit' ćeš najveći lafac u VII-2.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti, kad vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.