BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Pape zakuco sa formacijom...skoro svi (koji iole razumiju fudbalsku igru) su tražili nešto ovakvo....
A.F.C. Bournemouth!
ne igra on,kao ni Drobilicadrummer je napisao/la:I konacno Pjanic igra svoju poziciju organizatora igre,nema Medunjanina da ga gusi.
Koga Gervinjo napada,Vranjesa?
Zamijenio profil.legenda reala je napisao/la:majke mi tebe prenosi pucaju, pa sad si se smijo što nema Medunjanina i Ibiševića, a sad si pozitivno iznenađendrummer je napisao/la:Pa hajde,da vidimo i to cudo.Ovo je potpuno drugacije od onoga sto smo igrali do sada i formacijski je identicno vecini misljenja forumasa,def.vezni,dva prava krila i jedan napadac.Moram priznati da sam ne malo iznenadjen.
Pa dobro,da vidimo to.
Idemo Zmajevi![]()
![]()
Zanimljiv sastav, Sušić iznenadio sam sebe
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Meni je ovo okMP8 je napisao/la:Protiv Argentine ce biti ista formacija, umjesto Vranjesa upada Mujdza, umjesto Sunjica Bico, a umjesto Visce Lula. To je to, svi smo prizeljkivali ovu formaciju, ne znam zasto se nekima ne svidja, bolje je da se ne riskira sa povrijedjenim igracima nego da ih izgubimo za svjetsko. Idemo momci
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Sta se zalite, evo Obala izvela komplet drugi sastav, samo su dvojica standardni.
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Ne treba izvoditi prvu ekipu i ne treba otkrivati karte unaprijed. Bravo Pape prva pametna ( na ovo ga je majstor fudbala Balja natjero ).
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Ako si negdje vidio rijec pozitivno ispred iznenadjen halal ti sarmalegenda reala je napisao/la:majke mi tebe prenosi pucaju, pa sad si se smijo što nema Medunjanina i Ibiševića, a sad si pozitivno iznenađendrummer je napisao/la:Pa hajde,da vidimo i to cudo.Ovo je potpuno drugacije od onoga sto smo igrali do sada i formacijski je identicno vecini misljenja forumasa,def.vezni,dva prava krila i jedan napadac.Moram priznati da sam ne malo iznenadjen.
Pa dobro,da vidimo to.
Idemo Zmajevi![]()
![]()
Pa sta cu sad,da se ubijem?Kazem formacijski je to ono sto zeli vecina forumasa,po imenima nije,pa da vidimo.
Cetvrti put imas te ispade,haman ti mene ne kontare nikako
-
bordobijeli
- Kontakt:
nece šunjic igrati ,tu ce biti bicakcic a fali i mujdza pa i vranjes moze na stopera ,al stvrano je steta sto nema zukanovica .ja ocekujem da se višča veceras nametne
idemoooo
- sigurnoable
- Kontakt:
Koji je ovaj Guso ulizica polizao bi gu*icu Susicu i Begicu 
- DonCorleone
- Kontakt:
Marjan picic svoje vrste, ni rijeci o Zukanu.
Formacija mi se svidja. Hoce da vidi koliko Hajrovic moze a i Pjanic umjesto Medunjanina, dakle jaka krila plus Pjana-Misimovic kombinacija.
Visca je bio jedan od boljih protiv Argentine i zaista nisam fan od svete trojke Medo-Miske-Pjana jer smo prespori na terenu, ovo je jako dobro.
Poslije Salihovic-Visca, Mujdza-Vranjes i bicemo jos jaci.
Besic
.
Super postava, jedine dvije slabe tacke su Vranjes i Sunjic.
Formacija mi se svidja. Hoce da vidi koliko Hajrovic moze a i Pjanic umjesto Medunjanina, dakle jaka krila plus Pjana-Misimovic kombinacija.
Visca je bio jedan od boljih protiv Argentine i zaista nisam fan od svete trojke Medo-Miske-Pjana jer smo prespori na terenu, ovo je jako dobro.
Poslije Salihovic-Visca, Mujdza-Vranjes i bicemo jos jaci.
Besic
Super postava, jedine dvije slabe tacke su Vranjes i Sunjic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
hajde Hajroviću sineeeeeeee 
Neko link???
https://****.com - Video Chat Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Dating Site Chat [/url]
-
bavarian_bk
- Kontakt:
NijedanChinaglia je napisao/la:koliko golova će skriviti Toni Šunjić?
- 1 gol
- 2 gola
- 3 gola
Vi komentarišete lika a niste ga vjerovatno pogledali više od 2-3 puta ... Pandža ne vjerujem da je puno bolji ( ako je ikako) od Tonija pa je u tandemu sa Spahom djelovao ko Maldini
Ne možete suditi o igraču na osnovu jedne utakmice , u ovom slučaju protiv Amerike , u kojoj je igrao u tandemu sa Avdijom na desnoj strani , i gdje je naša igra već bila razbijena ...
a jakih karata..ko eto ne znaju Argetinci šta će izvest...Vandelanoite je napisao/la:Ne treba izvoditi prvu ekipu i ne treba otkrivati karte unaprijed. Bravo Pape prva pametna ( na ovo ga je majstor fudbala Balja natjero ).
šta će, iznenadit ih sa tinom ili?
a marjan tj ovi sa face su vjerojatno dobili upute od saveza da ne spominju zukanovica jer je uopce čudno da nista ne govore, a svi o tome bruje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Joj sastava obale slonovace.drugu ekipu izveo.
J*** ti mater supak pa jel provjera pred prvenstvo.
Samo se posere u cejf I pripreme.
**** ti slon mater
J*** ti mater supak pa jel provjera pred prvenstvo.
**** ti slon mater
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
pređeš pola svijeta da bi odigrao sa drugim sastavom obale b.barbarez je napisao/la:Joj sastava obale slonovace.drugu ekipu izveo.
**** ti mater supak pa jel provjera pred prvenstvo.
**** ti slon mater
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Guso napusen hahahaha
- DonCorleone
- Kontakt:
Treba im zabiti odmah dvicu u prvih 15 minuta pa ces vidjeti prpe.barbarez je napisao/la:Joj sastava obale slonovace.drugu ekipu izveo.
**** ti mater supak pa jel provjera pred prvenstvo.
**** ti slon mater
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Moze li mi dati neko molim vas link te aukcije za dres gdje se moze ponuditi?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.