Pogledaj zadnjih 4-5 g pa vidi njihove rezultate.crnov je napisao/la:Pa ovaj isti Maribor nije neki vrh euro nogometa,lani su jedva izbacili maltezane a znali su primiti u grupi i po 4,5 golova,prosli grupu vise sretno nego spretno,a Sevilla se igrala sa njima sa drugim sastavom!
Nije Maribor neka ekipa,ipak su to janezi!
BH klubovi u Evropi 2014/15
Re: BH klubovi u Evropi 2014/15
Siroki i pitari prolaze sigurno Zeljo malo teze dok Zrinjski ima najmanje sanse.
Zrinjski-Maribor
1 2.80 x 3.50 2 2.35
M.Boleslav-Siroki
1 1.30 x 4.30 2 7.00
Sarajevo-Haugesund
1 2.00 x 3.10 2 3.10
Metalurg-Zeljeznicar
1 2.90 x 3.30 2 2.20
1 2.80 x 3.50 2 2.35
M.Boleslav-Siroki
1 1.30 x 4.30 2 7.00
Sarajevo-Haugesund
1 2.00 x 3.10 2 3.10
Metalurg-Zeljeznicar
1 2.90 x 3.30 2 2.20
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 jul 2014, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Pancer
- Kontakt:
Moglo bi se zaraditi na Mariboru (mislim da dobivaju ovo uz dužno poštovanje Zrinji al ovi su bolji) i Širokom jer stvarno ima osjeća da neće izgubiti u Češkojmiky_hz je napisao/la:Zrinjski-Maribor
1 2.80 x 3.50 2 2.35
M.Boleslav-Siroki
1 1.30 x 4.30 2 7.00
Sarajevo-Haugesund
1 2.00 x 3.10 2 3.10
Metalurg-Zeljeznicar
1 2.90 x 3.30 2 2.20
Nogomet SEX pa opet malo nogometa
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Brazil 1:7 NJEMAČKA
NK Široki Brijeg
HKK Široki Brijeg
Panceri Vatreni Zmajevi
Deja vu iz 2012. godinecrnov je napisao/la:Nije Maribor neka ekipa,ipak su to janezi!

-
- Kontakt:
Zrinjski - Maribor
Jedva cekam tu utakmicu i za nas fudbal najbolji period su mi ove kvalifikacije za euro takmicenja.SP mi se ogadilo nakon svega tako da druga pretkola jedva cekam.Mislio sam da je utakmica u srijedu i da necu gledati zbog Skoplja,ali vidim da je u utorak sto me obradovalo.Maribor je favorit i tu nema puno price,ali za razliku od nas mislim da su i u Zrinjskom toga svjesni.Kako smo mi samo letili kad smo njih izvukli i cetiri komada primili
velika stvar je sto se prva utakmica igra u Mostaru i bilo kakav rezultat osim poraza je dobar za Zrinjski.Ako bude 0 : 0 ili 1 : 0 vece sanse za prolaz su Mostarcima i vjerujem da uz maksimalnu disciplinu i podrsku s tribina to je moguce. Sparta,Bate ili Izraelci su po meni puno gore opcije i vjerujem da moze Zrinjski nasu zemlju dostojno predstaviti.
Slovan-Siroki
Prvu utakmicu sa Kabalom sam gledao,a drugu samo kraci pregled. Siroki me odusevio i recimo od mog Zelje je to djelovalo puno bolje.Maric,Vagner,Coric i Zakaric su stvarno odlicni igraci pogotovo Vagner koji je najbolji igrac ove lige svih vremena i uvijek ga s merakom gledam na Grbavici. Slovan bolji od Sirokog,ali ne toliko kako neki potenciraju. Sparta i Plzen ipak odskacu od ostalih dok ovi drugi su tu i tamo,definitivno bolji od nasih klubova,ali da Siroki moze proci,pa moze sigurno...
Sarajevo-Haugesund
Realno gledajuci komsije na papiru imaju najbolji tim u nasoj ligi.Kada se uzme u obzir zdrava atmosfera u klubu gdje se sve redovno isplacuje onda bi neosvajanje,pa eto necu reci duple krune,ali titule bio neuspjeh veliki.O prolasku Norvezana da ne pricam,mada neki previse njih omalovazavaju.Nisu oni amateri,ali Sarajevo kada je bilo puno slabije izbacivalo je jace skandinavske klubove.Vjerujem da ce tako i sada biti,ali samo uz maksimalnu ozbiljnost.Sarajevo ima od nasa cetiri predstavnika najizglednije sanse za trecu rundu.Haugesund je dosta ofalio nego lani...
Metalurg - Zeljo
Zeljo je lose odigrao ove prve dvije utakmice,ali i kao takav prosao je dalje cime je ostvario cilj i slomio prokletstvo nasih klubova kada igraju predstavnicima Crne gore. Po meni bolje je utakmicu u kojoj su sanse podjednake prvu igrati u gostima ,nego kuci jer imas sasnu za popravni.I neki minimalan poraz ne mora znaciti ispadanje,mada sam ja optimista i ocekujem pobjedu vec u Skoplju.
Ako prodju dva od cetiri nasa predstavnika bicu zadovoljan,ali sa tri u trecem pretkolu to bi pravo bilo.
Jedva cekam tu utakmicu i za nas fudbal najbolji period su mi ove kvalifikacije za euro takmicenja.SP mi se ogadilo nakon svega tako da druga pretkola jedva cekam.Mislio sam da je utakmica u srijedu i da necu gledati zbog Skoplja,ali vidim da je u utorak sto me obradovalo.Maribor je favorit i tu nema puno price,ali za razliku od nas mislim da su i u Zrinjskom toga svjesni.Kako smo mi samo letili kad smo njih izvukli i cetiri komada primili

Slovan-Siroki
Prvu utakmicu sa Kabalom sam gledao,a drugu samo kraci pregled. Siroki me odusevio i recimo od mog Zelje je to djelovalo puno bolje.Maric,Vagner,Coric i Zakaric su stvarno odlicni igraci pogotovo Vagner koji je najbolji igrac ove lige svih vremena i uvijek ga s merakom gledam na Grbavici. Slovan bolji od Sirokog,ali ne toliko kako neki potenciraju. Sparta i Plzen ipak odskacu od ostalih dok ovi drugi su tu i tamo,definitivno bolji od nasih klubova,ali da Siroki moze proci,pa moze sigurno...
Sarajevo-Haugesund
Realno gledajuci komsije na papiru imaju najbolji tim u nasoj ligi.Kada se uzme u obzir zdrava atmosfera u klubu gdje se sve redovno isplacuje onda bi neosvajanje,pa eto necu reci duple krune,ali titule bio neuspjeh veliki.O prolasku Norvezana da ne pricam,mada neki previse njih omalovazavaju.Nisu oni amateri,ali Sarajevo kada je bilo puno slabije izbacivalo je jace skandinavske klubove.Vjerujem da ce tako i sada biti,ali samo uz maksimalnu ozbiljnost.Sarajevo ima od nasa cetiri predstavnika najizglednije sanse za trecu rundu.Haugesund je dosta ofalio nego lani...
Metalurg - Zeljo
Zeljo je lose odigrao ove prve dvije utakmice,ali i kao takav prosao je dalje cime je ostvario cilj i slomio prokletstvo nasih klubova kada igraju predstavnicima Crne gore. Po meni bolje je utakmicu u kojoj su sanse podjednake prvu igrati u gostima ,nego kuci jer imas sasnu za popravni.I neki minimalan poraz ne mora znaciti ispadanje,mada sam ja optimista i ocekujem pobjedu vec u Skoplju.
Ako prodju dva od cetiri nasa predstavnika bicu zadovoljan,ali sa tri u trecem pretkolu to bi pravo bilo.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Mlada Boleslav ?dimitrijevic je napisao/la:Zrinjski - Maribor
Jedva cekam tu utakmicu i za nas fudbal najbolji period su mi ove kvalifikacije za euro takmicenja.SP mi se ogadilo nakon svega tako da druga pretkola jedva cekam.Mislio sam da je utakmica u srijedu i da necu gledati zbog Skoplja,ali vidim da je u utorak sto me obradovalo.Maribor je favorit i tu nema puno price,ali za razliku od nas mislim da su i u Zrinjskom toga svjesni.Kako smo mi samo letili kad smo njih izvukli i cetiri komada primilivelika stvar je sto se prva utakmica igra u Mostaru i bilo kakav rezultat osim poraza je dobar za Zrinjski.Ako bude 0 : 0 ili 1 : 0 vece sanse za prolaz su Mostarcima i vjerujem da uz maksimalnu disciplinu i podrsku s tribina to je moguce. Sparta,Bate ili Izraelci su po meni puno gore opcije i vjerujem da moze Zrinjski nasu zemlju dostojno predstaviti.
Slovan-Siroki
Sarajevo-Haugesund
Metalurg - Zeljo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Prema trenutnoj TV shemi nitko ne prenosi EL. Samo ce BHT prenositi susret LP izmedju Zrinjskog i Maribora.
-
- Kontakt:
FACE prenosi Sarajevo, gazda Tan specijalni gost 

Nadam selafomamone je napisao/la:FACE prenosi Sarajevo, gazda Tan specijalni gost
Valjda nisu stigli ispravithttp://www.facetv.ba/index.php/2013-11- ... d-sedmicni
21:00 Okolište neolitskih metropola - dokumentarni film

Signore je napisao/la:Nadam selafomamone je napisao/la:FACE prenosi Sarajevo, gazda Tan specijalni gost
Valjda nisu stigli ispravithttp://www.facetv.ba/index.php/2013-11- ... d-sedmicni
21:00 Okolište neolitskih metropola - dokumentarni film
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovako nešto akobogda, ali u Miloševoj režiji

Ovako nešto akobogda, ali u Miloševoj režiji

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ado76 je napisao/la:
Ovako nešto akobogda, ali u Miloševoj režiji![]()
![]()
ovakav se gol ni na balkanu nece vidjet ni za 100 godina jedan je SH7

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
amypitar je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;

- Pitar sa Kariba
- Kontakt:

Cuckoo egg
- dr.van nostrand
- Kontakt:
moguce... mada na stranici stoji
http://www.dodaj.rs/f/18/NS/2r9WLn7M/na ... -fk-ha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/18/NS/2r9WLn7M/na ... -fk-ha.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.fcsarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;Pitar sa Kariba je napisao/la:
![]()
Cuckoo egg

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3520_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Svi u napad jedan je Hase!!
bijedni pokusaji susjeda...Pitar sa Kariba je napisao/la:
![]()
Cuckoo egg

terabajt je napisao/la:crnov je napisao/la:Pa ovaj isti Maribor nije neki vrh euro nogometa,lani su jedva izbacili maltezane a znali su primiti u grupi i po 4,5 golova,prosli grupu vise sretno nego spretno,a Sevilla se igrala sa njima sa drugim sastavom!
Nije Maribor neka ekipa,ipak su to janezi!
sa drugim sastavom igrala Sevilla? ma nemoj..bili su u najjacom sastavu tako da ne pricaj gluposti..
i druga stvar...igrali su se? sa 4-3 ukopno...
a oni koji smo bili na utakmici znamo da so Španjolci imalu puno srece da su iz Maribora išli kuci sa 2-2...
a istina je da znamo imati problema sa manjima ekipama,i u nasoj ligi znali smo puštati bodove poslednjom na tabeli, a za 3 dana znali smo pobjediti europskog velikana...
mi smo bas neka cudna ekipa,sve zavisi o pristopu i dnevnoj formi
pozdrav u mostar
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Najprvi, Paromlinac, Vanja8 i 16 gostiju.