Postao/la Mirza_Hordas » 09 jul 2009, 22:27
Ronaldo: Osvojit ćemo Ligu prvaka, Primeru i Kup kralja!
"U Madridu počinjem od nule. A želim osvojiti više naslova nego s Manchester Unitedom", otvorio se španjolskim novinarima najskuplji igrač svijeta Cristiano Ronaldo. Iako ga navijači obožavaju, što su pokazali dočekom na Santiago Bernabeu, Ronaldu nije lako uvjeriti javnost kako nije u Real došao samo zbog novca.
Na osudu svjetske javnosti koja se može sumirati Berlusconijevom rečenicom da niti jedan nogometaš ne vrijedi toliko novaca Cristiano Ronaldo je odgovorio kako on vrijedi i više od 94 milijuna, da bi zatim pokušao pokazati i skromniju stranu izjavom kako će u Realu biti manje sebičan nego u Manchesteru. Ostalo mu je još samo da uvjeri navijače kako je dovoljno motiviran za nove pothvate.
"Moje ambicije i dalje su iste"
"I dalje sam gladan trofeja, osjećam se kao da nisam još ništa osvojio. Iako sam sad u drugačijem stadiju života i karijere, moje se ambicije nisu promijenile. Nakon Manchestera, malo je klubova u kojima je bolje igrati nogomet. Zato sam i odlučio doći u Real Madrid, u klub koji se navikao boriti za sve naslove. To sam uvijek želio, igrati nogomet i osvajati naslove. Drago mi je da su i naši navijači ambiciozni", rekao je Ronaldo te prilično neskromno kazao da je cilj Real Madrida ove godine osvojiti Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i kup!
"Ta tri naslova su naš cilj. Imamo odlične igrače, a sad moramo stvoriti kvalitetnu i kompaktnu momčad. Tada će sve biti lakše. Samo ne smijemo žuriti ili se zalijetati, idemo korak po korak", kaže Realova devetka.
Najskuplji igrač Real Madrida navija za Barcelonu?!
"Ispunio mi se dječački san", pričao je ovih dana Cristiano Ronaldo kad bi ga novinari upitali za transfer u Real Madrid koji je srušio sve rekorde. Perez je za Ronalda platio vrtoglavih 94 milijuna eura i tako izazvao brojne kontroverze, ali što se navijača tiče pogodio je "u sridu". Portugalskog superstara na njegovom je predstavljanju na Santiago Bernabeu dočekalo više od 80.000 ljudi, te je tako srušen još jedan rekord; tek par stotina manje dočekalo je Maradonu u Napulju.
No, pitanje je koliko bi ih došlo da je Eric Djemba-Djemba, bivši veznjak Manchestera, ranije izrekao rečenicu koja je danas "izjava dana" u mnogim britanskim medijima: "Ronaldo je uvijek više volio Barcelonu nego Real Madrid!"
optimističan kao i uvijek
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"