Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 17:07

fanatikos je napisao/la:Otkako je potpisao za Real Madrid, Cristiano Ronaldo kao 'navijen' ponavlja da je ostvario svoj dječački san.

No, njegov bivši suigrač iz redova Manchester Uniteda, Eric Djemba Djemba, tvrdi suprotno. Kaže kako je nova akvizicija kraljevskog kluba nekad simpatizirala najvećeg Realovog rivala.

- Cristiano je nekad bio veći navijač Barcelone nego Real Madrida, kazao je.

Ako se 'mušičava zvijezda', kako ga nazivaju engleski mediji, ozlijedi uoči El Clasica, nemojte biti iznenađeni, šaljivo su komentirali.
ahhh sto me zaboli :mrgreen: :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 18:52

Barcelona_1899 je napisao/la:
jarane trebalo je ovo obratno bit da ovaj ide , a ovaj drugi da ostane.
Iskreno govoreci, zaboli me koji ce ostati a koji otici...znam samo jedno..heinze je definitivno najvise od svih lijevih bekova pokazao u protekloj sezoni, i ako ne mozemo naci novog, neka on ostane...

Evo pise se da je Real prihvatio ponudu Stuttgarta za Huntelaara

Metzelder bi mogao zavrsiti u Herthi

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 09 jul 2009, 20:00

BrnJeeH je napisao/la: NAPOMENA: KAKO JE OVDJE BILO DOSTA NAVIJACA MANCHESTERA I BARCELONE I DOSTA IH JE PAMETOVALO, JA, OTAC, SE ODLUCUJEM VRATITI SVOM STAROM NACINU PROVOCIRANJA, I SAMO DA VAM KAZEM, GOTOVI STE, STIZEM NA VASE TEME! :mrgreen: :mrgreen:
Hahahahahahahahaha... Nema sta, covjek ima dara da nasmijava ljude. Priznajem. Kad god nesto njegovo procitam, dobijem paralizu vilice. :mrgreen: Niko nije pametovao na vasoj temi nego su ljudi samo rekli ono sto je ocigledno i sto je istina. Ne vidim da je neko provocirao. Dobro, ja mozda malo jesam, ali sve u granicama dozvoljenog. A ti OCE :mrgreen: dođi na bilo koju temu pa provociraj. Samo nemoj da to bude kao dosad, pa da se nakon dva posta ispalis. Ako ces da provociras, onda moras i da snosis posljedice. Je li tako? Jeste. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 jul 2009, 20:28

BrnJeeH je napisao/la:
Barcelona_1899 je napisao/la:
jarane trebalo je ovo obratno bit da ovaj ide , a ovaj drugi da ostane.
Iskreno govoreci, zaboli me koji ce ostati a koji otici...znam samo jedno..heinze je definitivno najvise od svih lijevih bekova pokazao u protekloj sezoni, i ako ne mozemo naci novog, neka on ostane...

Evo pise se da je Real prihvatio ponudu Stuttgarta za Huntelaara

Metzelder bi mogao zavrsiti u Herthi
Zar nije Metzelder potpisao za neki turski klub ja mislim Besiktas?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 jul 2009, 22:12

heinze ostaje????? bježi ba, nek ga prodaju dok još možemo
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 09 jul 2009, 22:26

Benzema predstavljen veceras oko 20 hiljada navijaca Reala...inace na njegovom dresu nije bilo broja,to je vjerovatno znak da se ceka odlazak Huntelarra kako bi on uzeo 19 :!: :mrgreen:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 jul 2009, 22:27

Ronaldo: Osvojit ćemo Ligu prvaka, Primeru i Kup kralja!

"U Madridu počinjem od nule. A želim osvojiti više naslova nego s Manchester Unitedom", otvorio se španjolskim novinarima najskuplji igrač svijeta Cristiano Ronaldo. Iako ga navijači obožavaju, što su pokazali dočekom na Santiago Bernabeu, Ronaldu nije lako uvjeriti javnost kako nije u Real došao samo zbog novca.

Na osudu svjetske javnosti koja se može sumirati Berlusconijevom rečenicom da niti jedan nogometaš ne vrijedi toliko novaca Cristiano Ronaldo je odgovorio kako on vrijedi i više od 94 milijuna, da bi zatim pokušao pokazati i skromniju stranu izjavom kako će u Realu biti manje sebičan nego u Manchesteru. Ostalo mu je još samo da uvjeri navijače kako je dovoljno motiviran za nove pothvate.

"Moje ambicije i dalje su iste"

"I dalje sam gladan trofeja, osjećam se kao da nisam još ništa osvojio. Iako sam sad u drugačijem stadiju života i karijere, moje se ambicije nisu promijenile. Nakon Manchestera, malo je klubova u kojima je bolje igrati nogomet. Zato sam i odlučio doći u Real Madrid, u klub koji se navikao boriti za sve naslove. To sam uvijek želio, igrati nogomet i osvajati naslove. Drago mi je da su i naši navijači ambiciozni", rekao je Ronaldo te prilično neskromno kazao da je cilj Real Madrida ove godine osvojiti Ligu prvaka, španjolsko prvenstvo i kup!

"Ta tri naslova su naš cilj. Imamo odlične igrače, a sad moramo stvoriti kvalitetnu i kompaktnu momčad. Tada će sve biti lakše. Samo ne smijemo žuriti ili se zalijetati, idemo korak po korak", kaže Realova devetka.

Najskuplji igrač Real Madrida navija za Barcelonu?!

"Ispunio mi se dječački san", pričao je ovih dana Cristiano Ronaldo kad bi ga novinari upitali za transfer u Real Madrid koji je srušio sve rekorde. Perez je za Ronalda platio vrtoglavih 94 milijuna eura i tako izazvao brojne kontroverze, ali što se navijača tiče pogodio je "u sridu". Portugalskog superstara na njegovom je predstavljanju na Santiago Bernabeu dočekalo više od 80.000 ljudi, te je tako srušen još jedan rekord; tek par stotina manje dočekalo je Maradonu u Napulju.

No, pitanje je koliko bi ih došlo da je Eric Djemba-Djemba, bivši veznjak Manchestera, ranije izrekao rečenicu koja je danas "izjava dana" u mnogim britanskim medijima: "Ronaldo je uvijek više volio Barcelonu nego Real Madrid!"

optimističan kao i uvijek
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 09 jul 2009, 23:08

Trasimaco je napisao/la: Hahahahahahahahaha... Nema sta, covjek ima dara da nasmijava ljude. Priznajem. Kad god nesto njegovo procitam, dobijem paralizu vilice. :mrgreen: Niko nije pametovao na vasoj temi nego su ljudi samo rekli ono sto je ocigledno i sto je istina. Ne vidim da je neko provocirao. Dobro, ja mozda malo jesam, ali sve u granicama dozvoljenog. A ti OCE :mrgreen: dođi na bilo koju temu pa provociraj. Samo nemoj da to bude kao dosad, pa da se nakon dva posta ispalis. Ako ces da provociras, onda moras i da snosis posljedice. Je li tako? Jeste. :mrgreen:
Ooooo legendo, pa inspirirao si me kazavsi to..nedao bog da se moderatori oglase.. :D
Devil je napisao/la:
Zar nije Metzelder potpisao za neki turski klub ja mislim Besiktas?
Ne, bio je blizu prelaska nakon pregovora, ali niko ni rijeci vise o tome...

Karim Benzema predstavljen pred 20.000 navijaca. Bilo je predobro. Dosad uz Kaku najveseliji igrac koji je stao na Bernabeu ove godine zbog predstavljanja... Samo se smijao, ali najbolje je bilo kad je krenuo reci jedan, dva, tri Hala Madrid..vidjelo se da ima tremu i glas mu je drhtao..ali tad je bilo dosta izrazeno.. a prije toga se isto tresao kao sljiva pred rakiju :D

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 67115.aspx - to je dio sa stadiona..ocekujem i cijeli intervju..

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 jul 2009, 00:12

BrnJeeH je napisao/la: Ooooo legendo, pa inspirirao si me kazavsi to..nedao bog da se moderatori oglase.. :D

Ma neeeeee... Nisam ja tako mislio. Pa sta bih ja bez tebe? :mrgreen: Naravno da ne zelim tvoj ban iako nekad pretjeras. Znam ja da ti dobro poznajes fudbal, a ja takve ljude uvijek gotivim. Eh sad, druga je stvar sto ja iz dna duse mrzim Real :mrgreen: , a ti ga obozavas. Ali nekako cemo izaci na kraj s tim. Je li tako? :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jul 2009, 00:15

Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 10 jul 2009, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 00:17

Moze li mi neko reci broj koji je uzeo Karem, nisam bas najbolje upratio
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 00:18

omerbavarac je napisao/la:Moze li mi neko reci broj koji je uzeo Karem, nisam bas najbolje upratio
BB :D :D

a nisi cuo za BB :lol: :lol: :lol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 jul 2009, 00:21

Trasimaco je napisao/la:
BrnJeeH je napisao/la: Ooooo legendo, pa inspirirao si me kazavsi to..nedao bog da se moderatori oglase.. :D

Ma neeeeee... Nisam ja tako mislio. Pa sta bih ja bez tebe? :mrgreen: Naravno da ne zelim tvoj ban iako nekad pretjeras. Znam ja da ti dobro poznajes fudbal, a ja takve ljude uvijek gotivim. Eh sad, druga je stvar sto ja iz dna duse mrzim Real :mrgreen: , a ti ga obozavas. Ali nekako cemo izaci na kraj s tim. Je li tako? :D
Pocetak jednog velikog prijateljstva :D :roll: ...moram priznati da vam nije dugo trebalo da se "zbarite" :mrgreen:

I ja iz dna duse mrzim (mozda prejaka rijec :? ) Real, a isto tako ManU...a sve ostale volim (mozda prejaka rijec :? )...ne mrzim. :lol:

Ali et' fino je vidjeti ljude iz tog tabora, koji su ti simpaticni, koji te nasmiju i sto je najvaznije imaju veze o fudbalu. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 10 jul 2009, 00:56

Geronimo care i ti si jedan od ONIH. Ja uvijek razvijem dobar odnos s ljudima s kojim se prethodno dobro pobijem. :mrgreen: Meni je zabavno ovako prepucavati se s nekim, pogotovo ko to dobro zna. Mozes se pridruziti na partyu. A znas da ja i Bayern mrzim. Dobro, ne bas iz dna duse kao Real, ali pak ima mjesta za njega u mom srcu. :mrgreen:

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 10 jul 2009, 00:59

geronimo je napisao/la: Pocetak jednog velikog prijateljstva :D :roll: ...moram priznati da vam nije dugo trebalo da se "zbarite" :mrgreen:

I ja iz dna duse mrzim (mozda prejaka rijec :? ) Real, a isto tako ManU...a sve ostale volim (mozda prejaka rijec :? )...ne mrzim. :lol:

Ali et' fino je vidjeti ljude iz tog tabora, koji su ti simpaticni, koji te nasmiju i sto je najvaznije imaju veze o fudbalu. 8-)
haahahahahahah :D

Trasimaco je napisao/la: Ma neeeeee... Nisam ja tako mislio. Pa sta bih ja bez tebe? :mrgreen: Naravno da ne zelim tvoj ban iako nekad pretjeras. Znam ja da ti dobro poznajes fudbal, a ja takve ljude uvijek gotivim. Eh sad, druga je stvar sto ja iz dna duse mrzim Real :mrgreen: , a ti ga obozavas. Ali nekako cemo izaci na kraj s tim. Je li tako? :D[/i]
Svi smo mi Madridiste :mrgreen:
Trasimaco je napisao/la:Geronimo care i ti si jedan od ONIH. Ja uvijek razvijem dobar odnos s ljudima s kojim se prethodno dobro pobijem. :mrgreen: Meni je zabavno ovako prepucavati se s nekim, pogotovo ko to dobro zna. Mozes se pridruziti na partyu. A znas da ja i Bayern mrzim. Dobro, ne bas iz dna duse kao Real, ali pak ima mjesta za njega u mom srcu. :mrgreen:
:mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 jul 2009, 13:45

na nogometni magazin pise da je D'Agostino novi igrac Reala!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 jul 2009, 14:18

sta je sa cazorlom
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 jul 2009, 14:43

Nail for Real je napisao/la:
na nogometni magazin pise da je D'Agostino novi igrac Reala!
dobar igrac stvarno...gledao samo nekoliko puta Udinezeove utakmice i mogu reci da bi to bilo dobro pojacanje za Real...uz to dali bi odprilike 15-ak miliona sto uopste nije puno ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jul 2009, 14:49

Uopste se i ne zanimate za Fabregasa :P

1. real još nije otpisao xabi alonsa
2. fabregas ih trenutno ne zanima
3. ne odbacuju mogućnost da d'agostino završi u realu

"Cesc is a great player but is not currently a target of Real Madrid. That's the truth. I am not saying that it could not be a good reinforcement because he has much talent but the club is working on other options," revealed.

http://translate.google.com/translate?j ... ry_state0=
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.