Koje ime?Maestro je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:18Postavi ime opet.dukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:35Sta je ovo neko brise komentare kad se spomene ime jedno, nebitno sto nista ruzno nisam reko, ovo je vec treci put da se brise sta je ovo sportsport, ja nevjerujem hahhahha znaci boze.
Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Elvedin Dino Begić- Predsjednik N/FSBiH
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Postavi opet pa cemo vidjeti ko je administrator na temi. Ako bude istina ono sto kazes bice kaznjen, a ako budes lagao, bices odstranjen s foruma.
Neznam zato pitam.emir79 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:20Koje ime?Maestro je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:18Postavi ime opet.dukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:35Sta je ovo neko brise komentare kad se spomene ime jedno, nebitno sto nista ruzno nisam reko, ovo je vec treci put da se brise sta je ovo sportsport, ja nevjerujem hahhahha znaci boze.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Pa valjda ti kao admin mozes viditi ko je obriso i sta se pislo, reko sam cuo sam da ce Hamdo tigar ponovo u savez, i sta bi on iso tamo, nisam naveo sve al eto da krade sa ovim begom nasim, dva puta mi je brisan komentar mada prvi put sam napiso ratni profiter, a na drugom nisam nista uvredljivo.
-
- Kontakt:
I zaboravi reci treci komentar je bio na nk jedinstvo temi
Dukidukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:35Sta je ovo neko brise komentare kad se spomene ime jedno, nebitno sto nista ruzno nisam reko, ovo je vec treci put da se brise sta je ovo sportsport, ja nevjerujem hahhahha znaci boze.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Evo ovaj iz cista mira forumasu udijeli uvrede. I sad kad ga banujem, bice mrzi me uciteljicaalex1991 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:34Dukidukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:35Sta je ovo neko brise komentare kad se spomene ime jedno, nebitno sto nista ruzno nisam reko, ovo je vec treci put da se brise sta je ovo sportsport, ja nevjerujem hahhahha znaci boze.
popusis mi tuki
admin je napisao/la: ↑13 nov 2020, 19:24Evo ovaj iz cista mira forumasu udijeli uvrede. I sad kad ga banujem, bice mrzi me uciteljicaalex1991 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:34Dukidukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 16:35Sta je ovo neko brise komentare kad se spomene ime jedno, nebitno sto nista ruzno nisam reko, ovo je vec treci put da se brise sta je ovo sportsport, ja nevjerujem hahhahha znaci boze.
popusis mi tuki

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Ne mogu vidjeti sta se pisalo samo ko je kome brisao, ali sad sam gledao, danas I jucer nemam nikakvih tvojih komentara da su brisani.dukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:30Pa valjda ti kao admin mozes viditi ko je obriso i sta se pislo, reko sam cuo sam da ce Hamdo tigar ponovo u savez, i sta bi on iso tamo, nisam naveo sve al eto da krade sa ovim begom nasim, dva puta mi je brisan komentar mada prvi put sam napiso ratni profiter, a na drugom nisam nista uvredljivo.
Inace, nije ti neka informacija, mi to objavili ima tri mjeseca.
Ma bjezi ba Bega isfuro si me za jednu objavu neceg novog na nasim prostorima, a da sam ti poslao kakvo rublje nosi Wanda onda bi mi odgovorio. 

-
- Kontakt:
Izadjite na izbore.
Sve opcije su dobre osim profiterskonacionalističkih
Sve opcije su dobre osim profiterskonacionalističkih

-
- Kontakt:
ja mislim da me trolas al nemq vezeadmin je napisao/la: ↑13 nov 2020, 19:34Ne mogu vidjeti sta se pisalo samo ko je kome brisao, ali sad sam gledao, danas I jucer nemam nikakvih tvojih komentara da su brisani.dukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:30Pa valjda ti kao admin mozes viditi ko je obriso i sta se pislo, reko sam cuo sam da ce Hamdo tigar ponovo u savez, i sta bi on iso tamo, nisam naveo sve al eto da krade sa ovim begom nasim, dva puta mi je brisan komentar mada prvi put sam napiso ratni profiter, a na drugom nisam nista uvredljivo.
Pajseru taj komentar si ostavio na drugoj temi. Tamo stoji jos. Valjda si malo pobrkao teme.dukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 20:31ja mislim da me trolas al nemq vezeadmin je napisao/la: ↑13 nov 2020, 19:34Ne mogu vidjeti sta se pisalo samo ko je kome brisao, ali sad sam gledao, danas I jucer nemam nikakvih tvojih komentara da su brisani.dukipajser je napisao/la: ↑13 nov 2020, 17:30
Pa valjda ti kao admin mozes viditi ko je obriso i sta se pislo, reko sam cuo sam da ce Hamdo tigar ponovo u savez, i sta bi on iso tamo, nisam naveo sve al eto da krade sa ovim begom nasim, dva puta mi je brisan komentar mada prvi put sam napiso ratni profiter, a na drugom nisam nista uvredljivo.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Nista onda Zorane mi moje ili sam pjan bio ili jos sam, al kako god pozz za kapitena Barbareza i naseg Emira, zivila Bosna i nekada kad budem star a i sada sam preao 35 nadam se da ce nasu Bosnu voditi ljudi, BOSNO moja bices vjecna al nas nece biti, izvinite na nesporazumu i greski i pravopisu.
Nije lako ni adminu
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A nije ni tebi vala. Slijepo podržavaš SDA a ovdje pljuješ uhljebe iz iste stranke koji sistemski uništavaju kako fudbal tako i sve drugo u ovoj državi. U nedjelju izađi i zaokruži ih ponovo pa se opet pitaj kako to da se pozivaju igrači sumnjivih kvaliteta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Moze na vlasti biti koga god pozelis ali dok se pitaju tri strane napretka nema.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:29A nije ni tebi vala. Slijepo podržavaš SDA a ovdje pljuješ uhljebe iz iste stranke koji sistemski uništavaju kako fudbal tako i sve drugo u ovoj državi. U nedjelju izađi i zaokruži ih ponovo pa se opet pitaj kako to da se pozivaju igrači sumnjivih kvaliteta.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Može, ali je trenutno na čelu saveza osoba koja pripada navedenoj političkoj partiji.Pivopija je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:49Moze na vlasti biti koga god pozelis ali dok se pitaju tri strane napretka nema.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 nov 2020, 22:29A nije ni tebi vala. Slijepo podržavaš SDA a ovdje pljuješ uhljebe iz iste stranke koji sistemski uništavaju kako fudbal tako i sve drugo u ovoj državi. U nedjelju izađi i zaokruži ih ponovo pa se opet pitaj kako to da se pozivaju igrači sumnjivih kvaliteta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Elvedin Dino Begić je rak rana bh. fudbala i sva ta elita oko njega. Oni su kao hemoroid, trudiš se da ga riješiš, al' ne ide dok ga vrijeme ne sredi. Treba vremena da hemoroid Begić ode iz ovog nakaradnog Saveza.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ODLAZIIIIIIIIII