A onima što su teferič napravili

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Unofficialpage je napisao/la: a mjesec i zvijezda nemaju nikakve veze sa islamom već sa Turskom.
potpisujem..Unofficialpage je napisao/la:Vjerovatno slušaju, ali stvarat ovoliki problem zbog kola, nema smisla. K'o da su se napili pa raspalili rafal a ne malo se zabavili, ne vidim problem. A stvarno ne vidim što bih se stidio kola, lijep ples, ples kojeg su moji roditelji igrali, roditelji mojih roditelja itd, zašto da se stidim?STEVIE je napisao/la:kladim se da 90% ovi krkana u videu upravo slusaju drolju cecu, toliko o tome..Unofficialpage je napisao/la:E neka mi je Cecine pjesme i američki rep vid kulture i odgoja.
Još bi samo falilo da se stidimo i sevdalinki, za selam je tačno a mjesec i zvijezda nemaju nikakve veze sa islamom već sa Turskom.
Apsolutno nepotrebna rasparava, nemamo se čega stidit, većini je u zapadu ovo simpatićno...
Da mik večeras aBd pobjedimo.
Znam vrlo dobro šta je to, i zelena boja nema veze sa islamom.emir18 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la: a mjesec i zvijezda nemaju nikakve veze sa islamom već sa Turskom.valjda znas sta je ovo
Begović, Mujdža, Bičakčić, Spahić, Zukanović, Vršajević, Hadžić, Medunjanin, Hajrović, Pjanić, Džeko.BozePetra je napisao/la:Ima li gdje sastava?
4-5-1 ili modernije 4-2-3-1Elegant je napisao/la:Begović, Mujdža, Bičakčić, Spahić, Zukanović, Vršajević, Hadžić, Medunjanin, Hajrović, Pjanić, Džeko.
Jedan napadac.
Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.