novine nisu prenijele dobro,u biti je receno da je Kucukovic se ponio nefer ,tj da je pokusao zavlaciti klub nebi li nasao sta drugo ..pa ako nista onda bi u sarajevo,tj on je htio al mu menadzer nije dao odmah da potpise ,a ovi iz kluba nezele da nas tim bude necija zadnja stanica.... kuzis?Željovac je napisao/la:Ma ako je odron, odron je od starta. Ovo k'o kad je mačka dohvaćala ribu, pa nije mogla i rekla "uf što smrdi". Mislim, presmiješno objašnjenje, baš. Prvo se plasiraju laži da je Kojašević bio najbolji strani igrač poljske lige, pa se sad jadni Mustafa nudio, ali mu džaba kad nema kvalitet.brazzo je napisao/la:pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sumnjam da konta, objasni mu to jednostavnijejohnnyHZ je napisao/la:novine nisu prenijele dobro,u biti je receno da je Kucukovic se ponio nefer ,tj da je pokusao zavlaciti klub nebi li nasao sta drugo ..pa ako nista onda bi u sarajevo,tj on je htio al mu menadzer nije dao odmah da potpise ,a ovi iz kluba nezele da nas tim bude necija zadnja stanica.... kuzis?Željovac je napisao/la:Ma ako je odron, odron je od starta. Ovo k'o kad je mačka dohvaćala ribu, pa nije mogla i rekla "uf što smrdi". Mislim, presmiješno objašnjenje, baš. Prvo se plasiraju laži da je Kojašević bio najbolji strani igrač poljske lige, pa se sad jadni Mustafa nudio, ali mu džaba kad nema kvalitet.brazzo je napisao/la:pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Larry David
- Kontakt:
Kucukovic je htio potpisati za Sarajevo ali pod nekim nerealnim uslovima za BiH, trazio je 150 hiljada i to unaprijed za godinu dana na koliko je htio potpisati ugovor, hallooo pa nije ovo Njemacka.
Covjek ima 24 godine, u juniorima se pokazao i od tada samo nazaduje. Ja ne kazem da on ne bi dobro dosao u borbi za titulu, on je i sa 10 kg viska sigurno za nase lige dobar, ali mislim da ipak malo previse trazi s obzirom da je igrac koji jos uvijek nema kluba a lige uveliko pocele.
Tako da neka mu je sa srecom, valjda nadje neke levate koji pristanu na njegove uslove.
Covjek ima 24 godine, u juniorima se pokazao i od tada samo nazaduje. Ja ne kazem da on ne bi dobro dosao u borbi za titulu, on je i sa 10 kg viska sigurno za nase lige dobar, ali mislim da ipak malo previse trazi s obzirom da je igrac koji jos uvijek nema kluba a lige uveliko pocele.
Tako da neka mu je sa srecom, valjda nadje neke levate koji pristanu na njegove uslove.
Vidi ovog mozga. Ja nisam ništa čitao u novinama, već sam prenio presmiješan tekst sa ovog portala i skontao sam sve što sam trebao. Kroz taj tekst se prao "neuspjeh" kakav takav na toliko ofiran način da ga još nisam sreo u životu. I isto bih ovo pisao da se radi o bilo kojem drugom klubu. Nemam nikakav animozitet prema Sarajevu, ni stotinke. Samo ovo je presmiješno, ako je istina da je to Mijović izjavio. Tekst u svakom slučaju nema opravdanje. Tekst sa portala! Jesam li sad skontao?!dzenan01 je napisao/la: Sumnjam da konta, objasni mu to jednostavnije

I da još jednom ponovim, shvatam ja sva ta vaša objašnjenja i realnu situaciju, ali mi nije jasno ovo da je "stručni tim procijenio da nije za Sarajevo nakon što se on samoinicijativno ponudio". Mislim, stvarno... Nema čak ni osnovne logike.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Ma Kucukovic bi bio vrh za nasu ligu ali on je zavlacio klub do bola. Sve danas cu-sutra cu.Nismo ni mi budale.A da ne napominjem da je trazio skoro 200 milja unaprjed i ugovor od godinu dana na sta nasi nisu mogli pristati. Ova izjava sa portala je malo nespretno napisana ili data ne znam.Željovac je napisao/la:Vidi ovog mozga. Ja nisam ništa čitao u novinama, već sam prenio presmiješan tekst sa ovog portala i skontao sam sve što sam trebao. Kroz taj tekst se prao "neuspjeh" kakav takav na toliko ofiran način da ga još nisam sreo u životu. I isto bih ovo pisao da se radi o bilo kojem drugom klubu. Nemam nikakav animozitet prema Sarajevu, ni stotinke. Samo ovo je presmiješno, ako je istina da je to Mijović izjavio. Tekst u svakom slučaju nema opravdanje. Tekst sa portala! Jesam li sad skontao?!dzenan01 je napisao/la: Sumnjam da konta, objasni mu to jednostavnije
I da još jednom ponovim, shvatam ja sva ta vaša objašnjenja i realnu situaciju, ali mi nije jasno ovo da je "stručni tim procijenio da nije za Sarajevo nakon što se on samoinicijativno ponudio". Mislim, stvarno... Nema čak ni osnovne logike.
Ma igr'o je ipak u Njemačkoj i Francuskoj. Tamo se i na tribinama da sjediš, dobiju za naše uslove basnoslovne cifre. Ali to nije tema današnje emisije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Larry David
- Kontakt:
Tako je, ali neka onda ide u Njemacku i Francusku pa nek sjedi na tribinama, samo sto sudeci po njegovom statusu vise ni to ne moze.
Ne znam da sam gdje vidio da neko tako strjelovto propada. Ne tako davno je zabio Werderu u gostima za konačnih 1:1 i veliki bod u derbiju sjevera Njemačke(iz ofsajdčića). Thomas Doll ga proglašavao najvećim talentom u državi. Zabijao i za mlade Nijemce. Komentatori na Eurosportu ga proglašavali nasljednikom Kuranyia. Zabio i Srbiji na Evropskom. Onda posudba u Greuther Furth i ništa. Munchen 1860 i ništa. Grenoble i ništa. Zabio i u cvajti gol Kaiserslautrenu s centra. Jak je, a još je i mlad, samo što momak ne zna prestat propadat. K'o Džeko što ne zna prestat napredovat.Larry David je napisao/la:Tako je, ali neka onda ide u Njemacku i Francusku pa nek sjedi na tribinama, samo sto sudeci po njegovom statusu vise ni to ne moze.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Taj period kada treba preci iz talenta u formiranog igraca je najtezi,isto ko nas Djedovic u kosarci,vec 5 godina je talenat a nikako da sazrije,a izgleda da je Kucukovic gori slucaj,sto stariji to goriŽeljovac je napisao/la:Ne znam da sam gdje vidio da neko tako strjelovto propada. Ne tako davno je zabio Werderu u gostima za konačnih 1:1 i veliki bod u derbiju sjevera Njemačke(iz ofsajdčića). Thomas Doll ga proglašavao najvećim talentom u državi. Zabijao i za mlade Nijemce. Komentatori na Eurosportu ga proglašavali nasljednikom Kuranyia. Zabio i Srbiji na Evropskom. Onda posudba u Greuther Furth i ništa. Munchen 1860 i ništa. Grenoble i ništa. Zabio i u cvajti gol Kaiserslautrenu s centra. Jak je, a još je i mlad, samo što momak ne zna prestat propadat. K'o Džeko što ne zna prestat napredovat.Larry David je napisao/la:Tako je, ali neka onda ide u Njemacku i Francusku pa nek sjedi na tribinama, samo sto sudeci po njegovom statusu vise ni to ne moze.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nije da je tema, ali Đedović je izgleda tata kakve takve reprezentacije BiH. Iako se sigurno više očekivalo.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Ljubiša Vukelja u Željezničara ili FK Sarajevo
? Elvir Rahimić u FK Sarajevo
?

Bio je najbolji strani igrac ali u JAMBU,,,,,,,,Željovac je napisao/la:Ma ako je odron, odron je od starta. Ovo k'o kad je mačka dohvaćala ribu, pa nije mogla i rekla "uf što smrdi". Mislim, presmiješno objašnjenje, baš. Prvo se plasiraju laži da je Kojašević bio najbolji strani igrač poljske lige, pa se sad jadni Mustafa nudio, ali mu džaba kad nema kvalitet.brazzo je napisao/la:pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''
A jesi vidio Gančeva?pabizo je napisao/la:Bio je najbolji strani igrac ali u JAMBU,,,,,,,,Željovac je napisao/la:Ma ako je odron, odron je od starta. Ovo k'o kad je mačka dohvaćala ribu, pa nije mogla i rekla "uf što smrdi". Mislim, presmiješno objašnjenje, baš. Prvo se plasiraju laži da je Kojašević bio najbolji strani igrač poljske lige, pa se sad jadni Mustafa nudio, ali mu džaba kad nema kvalitet.brazzo je napisao/la:pa hebaji ga jeste da je odron i da nije kvalitet ali opet ovakva priča mi je dosta ''sumnjiva''

Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
PRVI PREMIJERLIGAŠKI TRENERSKI TRANSFER:
DRAGAN JOVIĆ NOVI KORMILAR NK ZVIJEZDA GRADAČAC.
prvi i moguće je i najveći transfer za ovu sezonu jer je čovjek za naše prilike FergusonBosanski zmaj je napisao/la:PRVI PREMIJERLIGAŠKI TRENERSKI TRANSFER:

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Nije transfer. Nezaposlen je bio do danas.
zvijetdo cestitam dobili ste najboljeg trenera u pl bih(uz amara osima),ako vam uprava bude imalo dobra idete dogodine u europubrazzo je napisao/la:prvi i moguće je i najveći transfer za ovu sezonu jer je čovjek za naše prilike FergusonBosanski zmaj je napisao/la:PRVI PREMIJERLIGAŠKI TRENERSKI TRANSFER:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
kaze se, ako Bog da !Rosas7 je napisao/la:zvijetdo cestitam dobili ste najboljeg trenera u pl bih(uz amara osima),ako vam uprava bude imalo dobra idete dogodine u europubrazzo je napisao/la:prvi i moguće je i najveći transfer za ovu sezonu jer je čovjek za naše prilike FergusonBosanski zmaj je napisao/la:PRVI PREMIJERLIGAŠKI TRENERSKI TRANSFER:
1947!
Slazem se u potpunosti!!! Zvijezdi sretno u buducnosti!!!Rosas7 je napisao/la: zvijetdo cestitam dobili ste najboljeg trenera u pl bih(uz amara osima),ako vam uprava bude imalo dobra idete dogodine u europu
Mes Que Un Club
Osim: "Ako je Jamak pojačanje, onda ćemo se pojačat." 

Visca el Višća!
Visca el Višća!