Ja kadeti slomice vas kobra :DDDPigi13 je napisao/la:kadeti
Slavija - Siroki 2:4
juniori
Slavija - Siroki 5:2
![]()
![]()
Bravo juniori...

Ja kadeti slomice vas kobra :DDDPigi13 je napisao/la:kadeti
Slavija - Siroki 2:4
juniori
Slavija - Siroki 5:2
![]()
![]()
nakon priprema se nastavlja radno kao i do sada...nista novo...Devil je napisao/la:Ima li sta novo u Slaviji jesu li dosli sa priprema ja vamo nista da upratim?
Jesu dosla ona dvojica novih pored Jove i Levania.Pigi13 je napisao/la:nakon priprema se nastavlja radno kao i do sada...nista novo...Devil je napisao/la:Ima li sta novo u Slaviji jesu li dosli sa priprema ja vamo nista da upratim?
Pigi13 je napisao/la:sve dok smo iznad zelje, mi smo zadovoljni...
U pravu si potpuno ako gledas uspjehe ova dva kluba u posljednjih pet (5) godina ... Samo sto je problem sto ni Zeljo ni Slavija ne postoje samo tih 5 godina ...ajmo_svi je napisao/la:nije bitno koliko nas ima , ima nas ovoliko koliko nas ima....bolji smo od zelje u svakom pogledu,sad ste tu gdje ste encete jos dugo ne brini,a vratite se malo u nazad pa vidi gdje je zeljo a gdje je Slavija...u svakom pogledu smo bolji od vas ....
Stole iz Bora je napisao/la:U pravu si potpuno ako gledas uspjehe ova dva kluba u posljednjih pet (5) godina ... Samo sto je problem sto ni Zeljo ni Slavija ne postoje samo tih 5 godina ...ajmo_svi je napisao/la:Kretene nije bitno koliko nas ima , ima nas ovoliko koliko nas ima....bolji smo od zelje u svakom pogledu,sad ste tu gdje ste encete jos dugo ne brini,a vratite se malo u nazad pa vidi gdje je zeljo a gdje je Slavija...u svakom pogledu smo bolji od vas ....
Rekoh u posljednjih pet godina .. Sve ostalo se ne moze porediti. Period prije toga, takmicenje u bivsoj drzavi, evropske utakmice, domet u evropi ... Ali eto, ako ti smatras da ste i prije tog perioda bili bolji, zivi sa tim uvjerenjem .. Ne vrijedi se raspravljati ..Pigi13 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:U pravu si potpuno ako gledas uspjehe ova dva kluba u posljednjih pet (5) godina ... Samo sto je problem sto ni Zeljo ni Slavija ne postoje samo tih 5 godina ...ajmo_svi je napisao/la:Kretene nije bitno koliko nas ima , ima nas ovoliko koliko nas ima....bolji smo od zelje u svakom pogledu,sad ste tu gdje ste encete jos dugo ne brini,a vratite se malo u nazad pa vidi gdje je zeljo a gdje je Slavija...u svakom pogledu smo bolji od vas ....
u zadnjih 5 godina smo neuporedivo bolji od zelje...ali zeljini uspjesi oko osvajanja lige su bili jednokratni...mi imamo kontinuitet od nekoliko odlicnih sezona...to je odlika velikih klubova...![]()
Nisam ti ja od onih sto uzivaju u istoriji, ja volim samo sadasnjost a sada smo mi ti koji smo ispred vas .. Vi ste sad ti koji ce uzivati u proslosti a mi cemo ganjati sadasnjost ... A kad vec pricamo o sadasnjosti evo slike kako ona izgleda ...Pigi13 je napisao/la:nisam rekao da smo i prije bolji bili...ali meni je ipak draze to sto smo mi trenutno, i u zadnje 2-3 godine bolji od vas...vama prepustamo da uzivate u istoriji i utakmicama na crno bijelim televizorima...bitnija je sadasnjost...
http://www.iffhs.de/?a413f0e03790c443e0 ... 3ccb05ff1dRaul_64 je napisao/la: Najbolji klubovi 20. stoljeća
Real prvi....192. Slavija Sarajevo BiH 4...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.