Donnie Darko je napisao/la:
To su optimistične prognoze. Realne jesu, ali kolike su šanse ne znam baš. Real je mnogo bolji tim od Uniteda u ovom trenutku, mnogo. Nisu favoriti za titulu zato što su u ligi sa najboljom ekipom svijeta u ovom trenutku, a za LP su sigurno među 3 najveća favorita.
Niko ne spori da je Real bolji tim, ali ti nas u prvom postu predstavi kao totalne autsajdere ili nešto takvo, i na to sam reagovao, nismo mi baš toliko slabi da ne bi mogli zaprijetiti u borbi za titulu. I ne bi rekao da je mnogo bolji/jači tim, bolji jeste ali će se ta razlika smanjiti ove godine, pogotovo što je po meni LVG bolji trener od Rafe koji je tek došao u Real što če mu biti još jedna poteškoća.
Donnie Darko je napisao/la:Što se ugovora tiče, United je tu kriv. Trebali su davno riješiti tu situaciju, i sami su sebe doveli do toga da će De Gea otići za mnogo manje para nego bi trebao.
Ne bih ja rekao da je United tu kriv nešto posebno, ovaj ugovor za produženje stoji pred Davidom već 2 god, njegova je odluka da ne produžava, dakle nama je jasna namjera od početka bila da ga produžimo, uostalom on da želi mogao bi se i sada dogovoriti sa klubom kao Ronaldo što je uradio, da potpiše produženje, a da ga onda prodaju za puno više love nego sada, tako bi i obje strane bile zadovoljne

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..