http://www.sport.es/es/noticias/barca/f ... es-3776719" onclick="window.open(this.href);return false;
Mada kakve paranoicne gluposti pises
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Da je do mene ja bih poslao jos i spanjolsku inkviziciju dole,pa bi oni referendirali o otcjepljenju i sl.Rajaz je napisao/la:
Naravno, nemaju svi kraljevski tretman i zaštitu od strane vlasti. Ali ni to im nije dosta pa šalju evo već drugu godinu uzastopno sudije, inspekcije, poreznu i doping kontrolu u Barcelonu![]()
Nije tačno, kada se sabere Neymarovo to ne izađe ni blizu 250 miliona, imamo i sliku koja to dokazuje.Raul_64 je napisao/la:Pa kad saberes bruto iznose i sve poreze oko plate do kraja ugovora onda ce i Bale i Neymar i Suarez kostati 250 miliona i slicno , ali si se ti uhvatio jednog
cuj ima sliku koja to dokazuje hahahahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahhaahahhaahhaahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahRajaz je napisao/la:Nije tačno, kada se sabere Neymarovo to ne izađe ni blizu 250 miliona, imamo i sliku koja to dokazuje.Raul_64 je napisao/la:Pa kad saberes bruto iznose i sve poreze oko plate do kraja ugovora onda ce i Bale i Neymar i Suarez kostati 250 miliona i slicno , ali si se ti uhvatio jednog
Za razliku od Madrida Barcelona javno objavljuje iznose transfera svojih igrača. Uhvatio se i Madrid jednog i ne pušta ga evo već 2 godine, ja pričam o Bejlu. Po proračunu koji kaže da Neymar košta 94 miliona Bejl košta 255. Ali samo se jedne tereti evo već drugu godinu a drugi lade muda i niko i ne misli da ih provjeri, kako to ? Jednima se pucaju banovi za transfer rokove, drugi su oslobođeni toga. Tretman očigledno nije isti za sve.
nisi Skonto buraz. Postoji milion slika, i milijardu mediokriteta koji svoje teze potkrepljuju njima.Rajaz je napisao/la:Hoćeš u pp ili da ovdje lijepim ?

Nije tačno. Ali taman i da je košt'o, zašto se piše samo o jednom i samo jednoj strani prijete sudovima ? Zašto se ne provjerava transfer Gereta Bejla, Jamesa Rodrigueza, Odegaarda ? Nijedan još nije zvanično objavljen niti će biti.anonymousHD je napisao/la:Pa Neymarov transfer je koštao preko 110 miliona i što je najgore u to uopšte nisu uračunate plate, bonusi, itd.

Sveti je napisao/la:Nidje pecata, nidje potpisa. Jaaaaaako vjerodostojno.
Mislim da ti samo mrzis real.
But thats non of my bussines. :slurp:

Rajaz je napisao/la:Nisam ni očekivao kontrargumente tako da ponovo iz diskusije izlazim kao pobjednik
Raul_64 je napisao/la:Bravo , dokazao si da je Neymar skuplji od Garetha

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.