BVB: Transferi i glasine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Ousmane7
Kontakt:

Re: BVB: Transferi i glasine

Post Postao/la Ousmane7 » 15 jul 2016, 16:21

gotze konačno znači otpada schurrle hehe...još toprak tj stoper pod OBAVEZNO...mislim sissoko bi odlično došao i imamo novaca ali mislim da uprava neće više tražit takve igrače sad kad smo doveli gotzea,ja sam za topraka ili desnok beka...moja prognoza pisczek će bit starter i bit će katastrofa,ginter lani odlično počeo i zamijenjen to je jedino što zamjeram tuchelu lani i mislim da uprava mora počet razmišljat o tome jer pisczek je u silaznoj putanji..ako smo zamjenili schmellea koji je mlađi i koji je igrao bolju sezonu od njega...

AmirBvB
Kontakt:

Post Postao/la AmirBvB » 15 jul 2016, 16:56

Ja iskreno ne vidim neku potrebu za još jednim štoperom.
Tu je Sokratis koji je na momente pokazivao veću sigurnost i od Hummelsa, zatim Bartra će nam sigurno poslužiti protiv ekipa koje igraju bunker.
Imamo i Bendera koji kod Tuchela uglavnom i igra na toj poziciji, a smatram da i Ginter upravo na poziciji štopera može pružiti najbolje partije, jer iskreno nije mu bila pružena prava šansa.
MIslim da smo tu sasvim kvalitetno pokriveni.
Što se tiče svega ovoga oko Gotzea i Schurrlea, ne znam šta da mislim, mislim da dovođenje obojice ne bi bilo dobro za ekipu, jer onda mladi igrači koje smo doveli teško da bi imali ikakvu ulogu i ne bi mogli napredovati na pravi način... a ja sam mišljenja da mi nismo takav tip kluba.
Kada bih birao između njih dvojice bez trunke razmišljanja mislim da Gotze treba imati prednost, čisto sa strane igračkih kvaliteta. Rane koje su nastale njegovim odlaskom su koliko-toliko zacijelile i to bi mu bila odlična prilika da spasi karijeru.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 15 jul 2016, 17:47

AmirBvB je napisao/la:Ja iskreno ne vidim neku potrebu za još jednim štoperom.
Tu je Sokratis koji je na momente pokazivao veću sigurnost i od Hummelsa, zatim Bartra će nam sigurno poslužiti protiv ekipa koje igraju bunker.
Imamo i Bendera koji kod Tuchela uglavnom i igra na toj poziciji, a smatram da i Ginter upravo na poziciji štopera može pružiti najbolje partije, jer iskreno nije mu bila pružena prava šansa.
MIslim da smo tu sasvim kvalitetno pokriveni.
Što se tiče svega ovoga oko Gotzea i Schurrlea, ne znam šta da mislim, mislim da dovođenje obojice ne bi bilo dobro za ekipu, jer onda mladi igrači koje smo doveli teško da bi imali ikakvu ulogu i ne bi mogli napredovati na pravi način... a ja sam mišljenja da mi nismo takav tip kluba.
Kada bih birao između njih dvojice bez trunke razmišljanja mislim da Gotze treba imati prednost, čisto sa strane igračkih kvaliteta. Rane koje su nastale njegovim odlaskom su koliko-toliko zacijelile i to bi mu bila odlična prilika da spasi karijeru.
slažem se za gotzea ispred schurrlea i to da treba gledat ovo isključivo igrački možda neće biti toliki miljenik publike kao što je prije bio ali vjerujte mi neće mu se zviždati cijelu sezonu pogotovo ne ako on a i ekipa budu dobro igrali a on će bit važan kotačić ekipe tako da...ok stoperi sokratis je siguran ali mi nemamo sigurnog startera ako bartra podbaci jer to ginter bender i bartra lani nisu bili u barci ni kod nas,svakako širina je tu za kup za slabije utakmice i odmaranje itd ali svejedno nebi loše došao igrač tipa toprak kad ga imamo čime kupiti,to je moje mišljenje jer vjerujem da bartra može bit dobar ali zašto riskirati ali istina onda se vuče pitanje bi li bartra uopće pristao da s barcine klupe bude na klupi borussie-sumnjam tako da mislim da ništa od toga kad malo bolje sagledam situaciju jer nevjerujem da će ga uprava preveslati bez da je i sezona počela...ako ne stoper onda sam definitivno za još jedno veliko pojačanje a to je desni bek ili sissoko,pisczek svaka čast igračina bio ali u padu je i to je to mora se priznati..

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 15 jul 2016, 18:18

Middlesbrough are set to sign Borussia Dortmund defender Neven Subotić in a deal worth 8m

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jul 2016, 18:28

AmirBvB je napisao/la: Što se tiče svega ovoga oko Gotzea i Schurrlea, ne znam šta da mislim, mislim da dovođenje obojice ne bi bilo dobro za ekipu, jer onda mladi igrači koje smo doveli teško da bi imali ikakvu ulogu i ne bi mogli napredovati na pravi način..
Ako se mogu dovesti obojica treba to iskoristiti(iako mislim da ce doci samo jedan) ...iz tog ofanzivnog dijela je otisao Miki,Reus ima problema sa povredama,uz to prodati Ramosa...

............................Auba......................

Reus/Schurrle........Kagawa/Gotze.........Dembele/Mor/Pulisic

S tim da Reus,Schurrle i Gotze mogu mijenjati i Aubu a Mor i Pulisic svakako nisu jos zreli za prvih 11...uz to Tuchel je i prosle godine mnogo rotirao.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jul 2016, 18:32

Samo da Gotze dođe pa da vrati onu formu iz 2012/13... a i Reus je tad najbolje igrao.
Stalno se dvoumim koja je najbolja sezona Reusa u BvBu ona 12/13 ili 13/14..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 jul 2016, 18:39

Tesko ce on vratiti tu formu ali on i Reus na nekih 70-80% forme iz tih sezona,uz Aubameyanga,Dembelea,Kagawu + eventualno Schurrle ili neko od ovih klinaca...to bi bila vrhunska ekipa.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 16 jul 2016, 01:03

Znaci vratio nam se Juda. Shupack vise u nasem kadru. Ali dobro, oportunisticki cemo ga istrpiti ako bude bitan faktor za bitne stvari. U protivnom dobiti ce zasluzenu porciju hejta jer izdajica zauvijek ostaje izdajica.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 16 jul 2016, 01:17

Odličan posao uprave, svaka čast!! Nije Götze zaboravio igrati nogomet, u najboljim je igračkim godinama i nakon nekog vremena u rukama Tuchela vratiće se on jači no što je ikada bio. Ovime se vraćate u trku sa bavarcima, aferim!! :tokralju: :tokralju:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 jul 2016, 01:45

Ja se iskreno nadam da će Gotze vratiti staru formu i biti veoma važan kotač ove NOVE ekipe. U svakom slučaju bolje on nego Schurle.
Stern des Südens

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 jul 2016, 03:32

ledar je napisao/la:Odličan posao uprave, svaka čast!! Nije Götze zaboravio igrati nogomet, u najboljim je igračkim godinama i nakon nekog vremena u rukama Tuchela vratiće se on jači no što je ikada bio. Ovime se vraćate u trku sa bavarcima, aferim!! :tokralju: :tokralju:
Ako iko zna vratiti igraca iz mrtvih, zna Tuchel vala. Sta je napravio prosle sezone samo :bow:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2016, 09:40

Izdajnik,krme i šta sve ne nisu pisali za Gotzea sad ga vraćaju za 28 mil nazad. :facepalm:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 jul 2016, 11:37

Jest da je ovo sve biznis, ali vala moglo se imati bar malo principa :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 16 jul 2016, 14:25

Saurman je napisao/la:Izdajnik,krme i šta sve ne nisu pisali za Gotzea sad ga vraćaju za 28 mil nazad. :facepalm:
Bas se sjecam kad je Watzke rekao da je Gotze krme,a Zorca trojica cuvala da ga ne prebije...fujj
kraljttbvb je napisao/la:Jest da je ovo sve biznis, ali vala moglo se imati bar malo principa :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Hummels se ispali za Minhen i sljedece sezone ce jos popraviti odbranu Bayerna a mi cemo se drzati principa pa necemo vratiti Gotzea...ipak mora postojati razlika izmedju navijaca i uprave.

Uostalom Gotze je jos clan Bayerna...

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 16 jul 2016, 14:32

Saurman je napisao/la:Izdajnik,krme i šta sve ne nisu pisali za Gotzea sad ga vraćaju za 28 mil nazad. :facepalm:
slika
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 16 jul 2016, 16:48

Po informacijama Waz-a koje se poklapaju sa informacijama ****, postignut je dogovor između BvBa i Vukova za Schurrlea. 33-35 mil odšteta.

99 % da dolaze Andre i Mario. Po mom ukusu kadar presirok, posebno u veznom redu. Odmah bi prodao Kubu, Leitnera, mozda Sahina, posudio nekome Pulisica ili Passlacka ako ne obojicu.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 16 jul 2016, 19:36

imat ćemo napad i širinu klupe odličnu pomiješanu s kvalitetom i iskustvom i pomladkom...ali toprak zašto ne njega probati kad se može ili desnog beka...i nikako nisam za prodaju gintera...poslužit će i na beka gdje je lani bio odličan i ako bartra bude loš na stopera,suba je otišao sasvim dovoljno...iako razumijem ako on želi otići jer je prevelik potencijal za klupu a po svemu sudeći sokratis i bartra će imat prednost na startu sezone

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 18 jul 2016, 04:23

Pa da li se izdajnik vraca , Gotze je l potpisao citam Bild , i pise da je perfekt transfer a nista jos zvanicno ?!
Navodno se negdje spominje 28.€ plus nekakvi bonusi i ugovor na 5.god..do 2021!!
Dok u drugom tabloidu cifra od 25.€ ?!
Sto se tice Shurrle mislim da je to gotova stvar , spominje se cifra od 32.€.
A spominje se da mozda obadvojica dodju u paketu za nekih 60 .ak miloncica.
Ako neko ima provjerene i tacnije informacije , neka iznese , odnosno napise.
Pozz...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 jul 2016, 11:26

Ja sam sad provjerio na kalkulatoru da li je 28+32=60.

Znaci da je ova tvoja informacija tacna da ce doci u paketu za 60 miliona ;)
Odakle je info?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 18 jul 2016, 11:58

kraljttbvb je napisao/la:Ja sam sad provjerio na kalkulatoru da li je 28+32=60.

Znaci da je ova tvoja informacija tacna da ce doci u paketu za 60 miliona ;)
Odakle je info?
kraljttbvb , ti sad pa malo zezas , al hajde nas si crno , zuti pa oprastam ! :rol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.