Riad Bajić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Alminjo99
Kontakt:

Re: Riad Bajić

Post Postao/la Alminjo99 » 17 mar 2017, 22:38

Sljedeci klub vjerovatno Fener ili Besiktas. Ja bi ga volio u nekom solidnom evropskom klubu. Ova turska liga je ocaj..
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 mar 2017, 22:48

Virtu4l je napisao/la:
DeeWa je napisao/la:S ova dva gola je potpisao sebi startno mjesto protiv gibraltara i transfer na ljeto u veci klub
Samo da taj transfer bude negdje van Turske :pray:
Sve zavisi od Konyaspora, koliko su profesionalni, ako budu trazili 5-6 miliona slabe su sanse da ce otici u zapadne lige, ostaje mu da se hvata top turskih klubova ili mozda ruskih i ukrajinskih, sto ne bi bilo lose, pa tek onda moze traziti svoju sansu za zapad. A ako su u rangu vecine turskih klubova, onda moze otici i besplatno, kao Medunjanin u Deportivo, Vranjes u Sporting i mnogi drugi igraci. Mada mi Konya djeluje kao ozbiljan klub i ne vjerujem da bi pustili mladog igraca besplatno ili za neke sitne pare.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 17 mar 2017, 22:49

'
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 06 sep 2020, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 mar 2017, 22:56

Alminjo99 je napisao/la:Sljedeci klub vjerovatno Fener ili Besiktas. Ja bi ga volio u nekom solidnom evropskom klubu. Ova turska liga je ocaj..
Ja bih radije da ode npr. u Las Palmas, nego u Fener ili Besiktas. :D
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 mar 2017, 22:57

Pivopija je napisao/la:Sve zavisi od Konyaspora, koliko su profesionalni, ako budu trazili 5-6 miliona slabe su sanse da ce otici u zapadne lige, ostaje mu da se hvata top turskih klubova ili mozda ruskih i ukrajinskih, sto ne bi bilo lose, pa tek onda moze traziti svoju sansu za zapad. A ako su u rangu vecine turskih klubova, onda moze otici i besplatno, kao Medunjanin u Deportivo, Vranjes u Sporting i mnogi drugi igraci. Mada mi Konya djeluje kao ozbiljan klub i ne vjerujem da bi pustili mladog igraca besplatno ili za neke sitne pare.
Mene to zanima isključivo zbog procenta koji bi dobio Željezničar ako se proda van Turske, to je jedini razlog zbog kojeg ne bih volio da ostane u Turskoj.

Bajić je u januaru produžio ugovor do 2020. godine to ti dovoljno govori koliko su ozbiljni i u ovom trenutku za Bajića hladno mogu tražiti deset miliona eura. Sigurno da neće žuriti, povećali su mu platu, igra odlično i dobro mu je u Konyi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 mar 2017, 22:58

kobe24 je napisao/la:
Alminjo99 je napisao/la:Sljedeci klub vjerovatno Fener ili Besiktas. Ja bi ga volio u nekom solidnom evropskom klubu. Ova turska liga je ocaj..
Ja bih radije da ode npr. u Las Palmas, nego u Fener ili Besiktas. :D
Biće procenta za Želju. :mrgreen:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 17 mar 2017, 22:59

bhsport je napisao/la:Kad se samo sjetim da je Lord prije godinu naustrb Rikija zvao Kamila Festica.
To je zločin, fudbalocid, uvreda za zdrav razum.
ko je taj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 17 mar 2017, 23:01

Nema on gdje drugo otici nego u besiktas ili fener ako budu zainteresovani za njega realno. Nasi igraci idu samo u cesku, tursku i njemacku i poneki ode u italiju. U ceskoj nema sta traziti naravno, jedino mozda nekim cudom u njemacku, ali mislim da ce prvo otici u fener pa tek onda u neki njemacki klub gdje mislim da bi mogao takodjer zabijati u nekom osrednjem bundesligasu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 mar 2017, 23:15

irfo je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Kad se samo sjetim da je Lord prije godinu naustrb Rikija zvao Kamila Festica.
To je zločin, fudbalocid, uvreda za zdrav razum.
ko je taj
Neka igracina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 18 mar 2017, 12:58

Vise bih volio da ode u solidan pa i losiji Njemacki klub Mainz, Eintracht , Freiburg itd, nego u Galatu, Fener ili Besiktas

Prvo sto ce imati mnogo manji pritisak u tim klubovima i mnogo vise slobode i vremena da se navikne a drugo sto dobrim partijama moze odmah otici u bolji klub.

Iako su Fener ili Besiktas bolji klubovi , ipak je Turska liga dosta losija od Njemacke i iako u slabijem timu igrat ce mnogo jace utakmice nego li u Turskoj.

Isto vazi i za Spanjolsku ligu .

Njemacka i Spanjolska liga Da , Italijanska , Turska , Francuska NE

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Riad Bajić

Post Postao/la Goalgetter » 18 mar 2017, 13:31

totasef1 je napisao/la:Vise bih volio da ode u solidan pa i losiji Njemacki klub Mainz, Eintracht , Freiburg itd, nego u Galatu, Fener ili Besiktas

Prvo sto ce imati mnogo manji pritisak u tim klubovima i mnogo vise slobode i vremena da se navikne a drugo sto dobrim partijama moze odmah otici u bolji klub.

Iako su Fener ili Besiktas bolji klubovi , ipak je Turska liga dosta losija od Njemacke i iako u slabijem timu igrat ce mnogo jace utakmice nego li u Turskoj.

Isto vazi i za Spanjolsku ligu .

Njemacka i Spanjolska liga Da , Italijanska , Turska , Francuska NE
Rijetkost je da nasi igraci zavrse u osrednjim Njemackim klubovima cisto iz financijskih razloga. On ce 100% prije otici u Fener nego Mainz recimo, rijetki su suprotni primjeri.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2017, 13:54

Goalgetter je napisao/la:Rijetkost je da nasi igraci zavrse u osrednjim Njemackim klubovima cisto iz financijskih razloga. On ce 100% prije otici u Fener nego Mainz recimo, rijetki su suprotni primjeri.
Sigurno da sad u Konyasporu ima veću plato nego bi je imao u Manzu i ostalim nazovimo ih prosječnim klubovima neke od liga petice. 100 hiljada eura mjesečno nije isto u Turskoj i u Njemačkoj.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 mar 2017, 15:08

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Rijetkost je da nasi igraci zavrse u osrednjim Njemackim klubovima cisto iz financijskih razloga. On ce 100% prije otici u Fener nego Mainz recimo, rijetki su suprotni primjeri.
Sigurno da sad u Konyasporu ima veću plato nego bi je imao u Manzu i ostalim nazovimo ih prosječnim klubovima neke od liga petice. 100 hiljada eura mjesečno nije isto u Turskoj i u Njemačkoj.
Sigurno, a da ne pricamo sad koliko bi imao platu u Feneru, Galati ili Besiktasu plus sto bi igrao u Europi. Konyasporom je ove sezone isto igrao EL po prvi put u historiji kluba, ali se nisu proslavili nesto posebno.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 18 mar 2017, 15:23

Ne znam odkud vam podatak za tih 100 000 eura mjesecno . Cisto sumnjam da u Konyasporu ima vise od 20 000 eura mjesecno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2017, 15:53

Ne znam otkud tebi da je neko rekao da ima platu 100 hiljada mjesečno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 18 mar 2017, 15:58

Samo da on sto prije ode iz Turske u neku od liga petice, da napreduje jos vise.
- Zeljeznicar -

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 18 mar 2017, 16:03

u redu bi bilo da ode u neki tim na zapad, ali zasto ne probati i u besiktasu, igrat ce i ligu prvaka, ukoliko se izbori za startnu postavu i nastavi zabijati lako ce se prodati dalje u veci klub

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 mar 2017, 16:08

QUARTERBACK je napisao/la:u redu bi bilo da ode u neki tim na zapad, ali zasto ne probati i u besiktasu, igrat ce i ligu prvaka, ukoliko se izbori za startnu postavu i nastavi zabijati lako ce se prodati dalje u veci klub
Nisu bas najbolji za mlade igrace, pogotovo napadace jer imaju obicaj dovoditi iskusne igrace sa Zapada koji su u ekipama iznad konkurencije.
Tu mislim na ekipe iz vrha turske lige.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 18 mar 2017, 16:31

Previse ljudi seru i za tursku ligu. Turska je liga sesta najskuplja liga(vrijednost igraca) na svijetu sto ocito znaci da ima kvaliteta cim je toliko vrijedna. Da ne kazem da je po rezultatima u top10 liga. Nije uopce katastrofalno igrati za jedan besiktas. Najveca je mana bila u turskoj sto su pojedini klubovi pravili probleme oko plata i nisu im bile redovne. Ako je plata redovna, turska liga nije uopce tako katastrofalna kako neki pricaju i imaju predrasude o istoj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 22 mar 2017, 14:35

Fudbalski menadžer Hadis Zubanović govorio je o budućnosti napadača Konyaspora Riada Bajića za turske medije.

”Nastupi koji do sada bilježi vrijedni su aplauza. PAOK je bio zainterosvan tokom zimskog prelaznog roka, ali igrač nije htio otići. Ako Riad dobro odigra preostalih devet kola, mogao bi otići u Španiju, Italiju ili Njemačku jer ima ponuda i iz tih liga”, kazao je Zubanović za turski Haber.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.