Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2015
Jbg Rusi 3 .5 do kraja to moze samo Srbija... 

- djoleprijedor
- Kontakt:
Rusi, 0/3 aj zdra'o!
Finci ovom pobjedom među 4,aman pa 90%.Mogu da pobjede i Poljsku i BiH,a jednu će sigurno.Znači u 1/8f su sigurno.Međutim,na koga god da nalete iz B grupe dobiće po guzici samo tako.Sve u svemu,nastavljaju kontinuitet dobrih igara na velikim takmičenjima,što je za svaku pohvalu,s obzirom da je riječ o "nekošarkaškoj" naciji.
Finci ovom pobjedom među 4,aman pa 90%.Mogu da pobjede i Poljsku i BiH,a jednu će sigurno.Znači u 1/8f su sigurno.Međutim,na koga god da nalete iz B grupe dobiće po guzici samo tako.Sve u svemu,nastavljaju kontinuitet dobrih igara na velikim takmičenjima,što je za svaku pohvalu,s obzirom da je riječ o "nekošarkaškoj" naciji.
Mens sana in corpore sano.
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:Žo Lovernj. Kidao cigane ko beba zvečku... čak ni bobi nije imao šanse. traume moj ti traume.. Žo kapiten naš! :rol
Bobiju od prošle sezone ni dva Žoa ne bi mogla ništa, ali cijenim da je Bobi pomenut samo da pojača utisak reklame.
Finci su nekošarkaška nacija, ali polako to postaju. Rusi

Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 07 sep 2015, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
dok je žo igrao bobi se vidio nije... naravno šteta što bobi nije tu da se ovaj put izmjerealan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:Žo Lovernj. Kidao cigane ko beba zvečku... čak ni bobi nije imao šanse. traume moj ti traume.. Žo kapiten naš!
Bobiju od prošle sezone ni dva Žoa ne bi mogla ništa, ali cijenim da je Bobi pomenut samo da pojača utisak reklame.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Bobi se, što se Evrolige tiče, dovoljno izmjerio. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ipak u duelima baš i nealan_kardec je napisao/la:Bobi se, što se Evrolige tiče, dovoljno izmjerio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Poljake, što bi nas?djoleprijedor je napisao/la:Rusi, 0/3 aj zdra'o!

Vidjet ćemo, ja se nadam da ćemo mi biti 4. jer vjerujem u Duška da će nešto smislit. Oni osim šuta za 3pt nemaju puno toga u svojoj igri, ne kažem da mi imamo ali možemo im se suprostavit.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Joj dajte nemojte jos i Zvezda-Partizan prepucavanja na ovom forumu, pogotovo ne na ovoj zajednickoj temi. Ko da mi nije dosta pitarsko-manijackog prepucavanja na temi reprezentacije ...
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:ipak u duelima baš i nealan_kardec je napisao/la:Bobi se, što se Evrolige tiče, dovoljno izmjerio.
Da, u duelima sa najboljim evroligaškim centrima.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ne spinuj govorimo o duelu žo -bobi... kako god gledaćemo to neki drugi put pod uslovom da bobija ne bude bolio mali prstalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:ipak u duelima baš i nealan_kardec je napisao/la:Bobi se, što se Evrolige tiče, dovoljno izmjerio.
Da, u duelima sa najboljim evroligaškim centrima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Jeste, Bobi nije došao na eb zato što se plaši eventualnog duela protiv Žoa. 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
to nisam rekao opet spinuješ i trolašalan_kardec je napisao/la:Jeste, Bobi nije došao na eb zato što se plaši eventualnog duela protiv Žoa.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Izraelska himna me podsjeca na neku nasu pjesmu, ali ne mogu da skontam koju.
Dino Merlin skladaoASD je napisao/la:Izraelska himna me podsjeca na neku nasu pjesmu, ali ne mogu da skontam koju.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:to nisam rekao opet spinuješ i trolašalan_kardec je napisao/la:Jeste, Bobi nije došao na eb zato što se plaši eventualnog duela protiv Žoa.
ti mi reci.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
mogu da te naučimalan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:to nisam rekao opet spinuješ i trolašalan_kardec je napisao/la:Jeste, Bobi nije došao na eb zato što se plaši eventualnog duela protiv Žoa.
ti mi reci.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la:mogu da te naučim
u to ne sumnjam, mada pri ovoj pameti, ipak nemoj.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ako Česi dobiju domaćina,Letoniju,mogli bi se pošibati sa Litvancima za 1.mjesto.Veseli igra sjajno.
Kaspi ubacio BiH čak 20 koševa za poluvriijeme.Uz ovako slabu odbranu,BiH nema šta tražiti u nastavku.
Kaspi ubacio BiH čak 20 koševa za poluvriijeme.Uz ovako slabu odbranu,BiH nema šta tražiti u nastavku.
Mens sana in corpore sano.
Meni ovaj Mekel ništa posebno 

Avdic bude iznenaden kad pogode oba slobodna
Ali dobro nije se ni puno moglo ocekivati od BiH kad ti 3 najbolja igraca ne igraju a jos su oni kvalitetom dosta iznad ostalih
Iako jos ovo nije gotovo moguce da se vrate samo treba obranu stisnut i ne dozvolit da te Omer Caspi ovako puni

Ali dobro nije se ni puno moglo ocekivati od BiH kad ti 3 najbolja igraca ne igraju a jos su oni kvalitetom dosta iznad ostalih
Iako jos ovo nije gotovo moguce da se vrate samo treba obranu stisnut i ne dozvolit da te Omer Caspi ovako puni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.