Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2017/18
Očekivan pad u igri Liverpoola . Teško je igrati 90 minuta sa onim tempom. Tako je i Dortmund padao pod Klopom
Mišljenja sam da će Redsi opet u finale ali isto tako da se Bayern/Real neće ovako postaviti i da će moći drže izdržati u 90/120 minuta
Mišljenja sam da će Redsi opet u finale ali isto tako da se Bayern/Real neće ovako postaviti i da će moći drže izdržati u 90/120 minuta
Thomas Müller - Fußballgott
Još da je sudija podigao offside od 2 metra salaha kod trećeg gola drugačije bi bilo
ali eto nije vidio mozda haha 
Nadam se dobroj utakmici u Rimu i eventualnom ranom pogotku Rome
Kući će mu ova formacija dosta bolje proći nego u gostima protiv Lpoola a svejedno će madridjani opet uzet
Nadam se dobroj utakmici u Rimu i eventualnom ranom pogotku Rome
Kući će mu ova formacija dosta bolje proći nego u gostima protiv Lpoola a svejedno će madridjani opet uzet
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da je Klopp pametan pa da dovede ovog momcinu na ljeto da odradjuje "prljav" posao na terenu

Ox vjerovatno izgubljen i za SP

Don't believe the hype.
Beško je fudbalski analfabeta, al' ovaj put se moram složiti sa njim. Ovo RM osvaja pješke.Derdiyok je napisao/la:Joj Besko, doceka te memija na volej
Sumnjam da će Roma ovo preokrenuti u svoju korist kao protiv Barcelone.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Nerminovic
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:Da je Klopp pametan pa da dovede ovog momcinu na ljeto da odradjuje "prljav" posao na terenu![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ne otpisujte Romu,prerano je...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:akisarajevo92 je napisao/la:Da je Klopp pametan pa da dovede ovog momcinu na ljeto da odradjuje "prljav" posao na terenu![]()
![]()
Don't believe the hype.
- Generation74
- Kontakt:
Manolas Fazio Jesus...bolje bi trojica jehovnih svjedoka odigrala utakmicu. Makar bi zapricavali Liverpulove napadace i dijelili brosurice 'Kula strazara'.
- Barbarossa
- Kontakt:
čemu ove uvrede ponukane niskim strastimaRaonffa je napisao/la:[
Beško je fudbalski analfabeta, al' ovaj put se moram složiti sa njim. Ovo RM osvaja pješke.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Al' dobar si, učiš, stari Beško bi već upisao titulu BavarcimaBarbarossa je napisao/la:čemu ove uvrede ponukane niskim strastimaRaonffa je napisao/la:[
Beško je fudbalski analfabeta, al' ovaj put se moram složiti sa njim. Ovo RM osvaja pješke.
Ne znam samo je l' još uvijek smatraš da Elf uzima SP?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta cemo sa ofsajdom kod gola ?
Nije real pa nije ni bitno
Nije real pa nije ni bitno
Joj sto ne mogu ovih sto napisu neku glupost samo da bi se u slucaju nekog cuda mogli citirati i glumiti pametnjakovica. Roma moze da bude sretna sto je zabila dva , a Liverpool moze da zali sto nije jos neki utrpao. Ljudi ih satrali i isto ce ponoviti u drugoj tekmiHPCompaq je napisao/la:Ne otpisujte Romu,prerano je...
Kroos igra tamo, dakle, da.Raonffa je napisao/la: Ne znam samo je l' još uvijek smatraš da Elf uzima SP?
Doduse, poceo je malo bacati i na Francusku. To me zabrinjava
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Francuska uzima SP ,pola godine već pišem , prste deformisa na tipkovnici koliko sam uporan u toj tvrdnjiRaonffa je napisao/la: Ne znam samo je l' još uvijek smatraš da Elf uzima SP?
Osvaldo00 je napisao/la:Joj sto ne mogu ovih sto napisu neku glupost samo da bi se u slucaju nekog cuda mogli citirati i glumiti pametnjakovica. Roma moze da bude sretna sto je zabila dva , a Liverpool moze da zali sto nije jos neki utrpao. Ljudi ih satrali i isto ce ponoviti u drugoj tekmiHPCompaq je napisao/la:Ne otpisujte Romu,prerano je...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
- Bayern@heart
- Kontakt:
@babaroga kako li već SMARAŠ ali fakat SMARAŠ
Odličan lpool veceras ali eto povlačenje na kraju ddje neku nadu Rimljanima
Edin Dzeko

Odličan lpool veceras ali eto povlačenje na kraju ddje neku nadu Rimljanima
Edin Dzeko
ma roma ako opet da rani gol sve je moguće, samo što se liverpul neće pi.čkasto povući kao barselona nego će opet ići na napadački fudbal, ali ako postoji klub koji može prosuti ovaj rezultat to su oni, pogotovo u grotlu olimpica 
teško, ali postoji promil nade i vjerujem da će biti odlična utakmica.
svejedno nažalost neće imati šanse protiv rejala ili eventualno bayerna, od čitave zadnje linije i veznjaka samo se za dijka može reći da je odličan igrač, stvarno fascinantno šta klopp radi od ovog tima i kakav maksimum izvlači iz svih
pa i taj trojac naprijed izgleda bolje nego što ustvari jesu.
svejedno nažalost neće imati šanse protiv rejala ili eventualno bayerna, od čitave zadnje linije i veznjaka samo se za dijka može reći da je odličan igrač, stvarno fascinantno šta klopp radi od ovog tima i kakav maksimum izvlači iz svih
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vidiš da lagano učiharden je napisao/la:Kroos igra tamo, dakle, da.Raonffa je napisao/la: Ne znam samo je l' još uvijek smatraš da Elf uzima SP?
Doduse, poceo je malo bacati i na Francusku. To me zabrinjava
- Barbarossa
- Kontakt:
Jedva čekam da sutra Kroos ponovo ohladi plesača i špansku varalicu Thiagaharden je napisao/la: Doduse, poceo je malo bacati i na Francusku. To me zabrinjava
Dok god Lovren igra sve je moguće.rope11 je napisao/la:ma roma ako opet da rani gol sve je moguće, samo što se liverpul neće pi.čkasto povući kao barselona nego će opet ići na napadački fudbal, ali ako postoji klub koji može prosuti ovaj rezultat to su oni, pogotovo u grotlu olimpica
svejedno nažalost neće imati šanse protiv rejala ili eventualno bayerna, od čitave zadnje linije i veznjaka samo se za dijka može reći da je odličan igrač, stvarno fascinantno šta klopp radi od ovog tima i kakav maksimum izvlači iz svih![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."