Barca - United nije bilo odavno. Može i City - Juve. I samo da ne bude glupih ligaških duela, ali malo su šanse da se to ne desi.
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ko li će dobiti na lotu (izvući Porta
)
Barca - United nije bilo odavno. Može i City - Juve. I samo da ne bude glupih ligaških duela, ali malo su šanse da se to ne desi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ne treba se raspravljati sa bolesnicima. Pustit ih nek žive u tom uvjerenju, nek im bude lakše. Treba olakšati bolesnim ljudima.BoixosNois1899 je napisao/la:I šta kažu, Ronaldo najbolji ikada
Popiša Messi sve kritičare. Vodi nas babuka do triplete.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- anonymousHD
- Kontakt:
Haha, samo da ne bude Ajax vs Porto, ostalo sve dolazi u obzir. Želim dva kvalitetna okršaja u polufinalu.Kaunas je napisao/la:E jesi ih gadno slozio![]()
Daj city barcu, da stanu svi oko kruga na centru i igraju 10 na 10 rondo, pa ko vise pasova napravi ide dalje.
Pasovi u gostima se ne pikaju.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tottenham nije ekipa da se odbaci definitivno.Mogli bi ih uz malo srece gledati mozda cak i u samom finalu(mada sumnjam)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
dakle od veceras znamo da je salah bolji musliman od bilala
Zarathustra
Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije 
Prosli bi oni svakako nije to upitno, al opet
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 mar 2019, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Juve ekipa za izbjec u 1/4.
Mia Sad Cao.
Mia Sad Cao.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Popišo momčina strašni Lyon. No mora se priznati da je vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ma odmahCaptain4 je napisao/la:Može, al polufinale.Raonffa je napisao/la:Juventus-Liverpool
Barca-City
Iskreno ove 4 ekipe su mnogo iznad ostatka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tri Engleza ali ne mogu nekako da vidim niti jednog od njih kako osvajaju.
Ajax ima tu finu igru ali ni njih ne mogu da vidim na tom mjestu, Porto ne mogu da vidim ni u polufinalu.
Osvaja neko od Barcelona, Liverpool (naravno ne jedan od ona 3), Juventus. Sto ne znaci da te ekipe prolaze u polufinale sve.
Ajax ima tu finu igru ali ni njih ne mogu da vidim na tom mjestu, Porto ne mogu da vidim ni u polufinalu.
Osvaja neko od Barcelona, Liverpool (naravno ne jedan od ona 3), Juventus. Sto ne znaci da te ekipe prolaze u polufinale sve.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 mar 2019, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Tako je momcino, pohvali kozu slobodno, nece ti ništa bitiTonySosa je napisao/la:Popišo momčina strašni Lyon. No mora se priznati da je vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
chi3llo je napisao/la:Daj city barcu, da stanu svi oko kruga na centru i igraju 10 na 10 rondo, pa ko vise pasova napravi ide dalje.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kompenzirano kod gola Lyona...cist faul u skoku.Kaunas je napisao/la:Tek vidim snimak penala za Barcu, pa ono je smijesno svega mi. Ima li tog video assistant sudije
Ajax-Liverpool
Porto-City
Juventus-Tottenham
United-Barcelona

Porto-City
Juventus-Tottenham
United-Barcelona
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel ovo već čirevi pucaju a nije još ni 1/4? 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije Real, jes Liverpool.TonySosa je napisao/la:Popišo momčina strašni Lyon. No mora se priznati da je vidan napredak u odnosu na prošlu sezonu.
Bayern opet isp'o.
Kolega @FCBAYERN nam uplakan
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Kovač je solidan trener, a ovaj Bayern je teški prosjek. Golman ostario, stoperi također, bekovi nikad nisu ni bili vrhunski, sredina je meh, još najbolji dio ekipe, Lewa ostario, Gnabry i Ribery? Pa jel ovo Hertha ili šta
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Kovač je solidan trener, a ovaj Bayern je teški prosjek. Golman ostario, stoperi također, bekovi nikad nisu ni bili vrhunski, sredina je meh, još najbolji dio ekipe, Lewa ostario, Gnabry i Ribery? Pa jel ovo Hertha ili šta
Realno, on je qrc od trenera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.