NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 11:54

po cemu li si ti zakljucio da halilovic nemoze napraviti dobar transfer momak ima 22 godine igrao odlicno polusezonu nastupio za olimpijsku reprezentaciju i odigrao odlicno.mislim da on ostaje do kraja sezone i tek onda ce otici negdje vani
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 01 dec 2011, 12:10

Ja se iskreno nadam da Halilovic ostane do kraja sezone najmanje, jer je mali cigra.Dugo nisamo imali ovakvog igraca i da ga sada pustimo olako mislim da nije to to ali hajd...

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 01 dec 2011, 12:42

Halilović odlazi a najvjerovatnije i Husić. Kako sam čuo radi se o velikim transferima a kojima čelnici kluba nisu mogli odoliti. Izgleda da je u pitanju velika svota maraka za oba igrača. To bi bili prvi značajniji transferi u istoriji zvijezde.

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 01 dec 2011, 13:03

Pa ko ce onda igrati tu? Mislism da treba dobro o Husicu i o Halilovicu razmisliti dal pusiti ili ne.Znam ja velike su pare tu, ali koga dovesti tu da valja da je makar blizu njih dvojice.Mislim da se zadrzavaju najaci igraci, a ne da se prodaju...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 13:38

dobro bi bilo prodati par igraca za solidne pare ne kao vasiljevica 20 000 husic sigurno vrijedi 350 000 a halilovic 250 000 s tim parama zvijezda bi nasla solidne zamjene i jos bi ostalo para za izgradnju stadiona.ebiga sadikovic iz slavije bi mogao solidno zamijeniti husica na beku a mogao bi doci za sicu ;)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 13:44

i jos samo da kazem da je zvijezda najbolji posao napravila kada je dovela jovica i dala mu sve ovlasti covjek je i menadzer i najbolje zna kako prodati igraca.mislim da ce jovic podici rejting i zvijezdi i zvijezdinim igracima,nece nam igraci odlaziti za 20 000 maraka.znamo da su pojedini igraci zaobilazili zvijezdu i kada im je zvijezda nudila puno vise para(bojic,bogicevic,duro).nadam se da je tome dosao kraj..mi nismo ni svjesni da prodajom dva igraca mozemo cijelu sezonu financirati sve obaveze. :)

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 01 dec 2011, 14:38

astra1922 je napisao/la:po cemu li si ti zakljucio da halilovic nemoze napraviti dobar transfer momak ima 22 godine igrao odlicno polusezonu nastupio za olimpijsku reprezentaciju i odigrao odlicno.mislim da on ostaje do kraja sezone i tek onda ce otici negdje vani

Halilović je biser, ali po mome mišljenju a uvjerio sam se i kroz razgovor sa Jovićem da je to i njegov stav da se momak ne može fizički pripremiti jer jednostavno nema predispozicije (a to je vani eliminatorno), to se vidi i u njegovoj igri kada bljesne 10 minuta a onda ga nema nigdje 30 minuta, druga je stvar sa Husićem koji je jak ko konj i još se može sa njim raditi na tehnici (a ima i referencu mlade repke) i Moranjkićem koji je jedan kompletan igrač (konstantan) a i nije tako star. Mnogi su išli vani ali slabo ko prođe probu i to na fizičkim karakteristikama (slučaj Vasilića, Smajlovića ...), Gavarić i Hamzić iako posjeduju i fiziku i tehniku su malo prestari za neki transfer. Ostali nisu pomena vrijedni u ovome kontekstu. Eto to je moje skromno mišljenje koje ne mora biti tačno.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 16:08

seven je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:po cemu li si ti zakljucio da halilovic nemoze napraviti dobar transfer momak ima 22 godine igrao odlicno polusezonu nastupio za olimpijsku reprezentaciju i odigrao odlicno.mislim da on ostaje do kraja sezone i tek onda ce otici negdje vani

Halilović je biser, ali po mome mišljenju a uvjerio sam se i kroz razgovor sa Jovićem da je to i njegov stav da se momak ne može fizički pripremiti jer jednostavno nema predispozicije (a to je vani eliminatorno), to se vidi i u njegovoj igri kada bljesne 10 minuta a onda ga nema nigdje 30 minuta, druga je stvar sa Husićem koji je jak ko konj i još se može sa njim raditi na tehnici (a ima i referencu mlade repke) i Moranjkićem koji je jedan kompletan igrač (konstantan) a i nije tako star. Mnogi su išli vani ali slabo ko prođe probu i to na fizičkim karakteristikama (slučaj Vasilića, Smajlovića ...), Gavarić i Hamzić iako posjeduju i fiziku i tehniku su malo prestari za neki transfer. Ostali nisu pomena vrijedni u ovome kontekstu. Eto to je moje skromno mišljenje koje ne mora biti tačno.
dobro razmisljas i mozda si u pravu.halilovic je bio povrijeden i imao operaciju i zato postoji mogucnost da se nije dovoljno pripremio i da je zato imao kriznih momenata.mozda tek sada ako prode kompletne pripreme bude pravi.al sve dok nam to ne pokaze slozit cu se sa tobom,svi smo mi vidjeli da se on u nekim utakmicama nije mogao vracati nazad

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 01 dec 2011, 16:13

Imal kakvih novosti u vezi reflektora hocel bit sta od toga. :?: :?:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 16:31

na proljece ,vjerovatno derby sa zeljom pod reflektorima ;)

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 01 dec 2011, 17:32

Bilo bi lijepo gledati to pod reflektorima....Ali meni je to sada manja briga, koliko mi moze biti ikako briga kada ne mogu da djelujem ninasta, oko ovih tasnfera ko gdje kako....Trebali bi se pojacati sada da valja ako je to naravno u mogucnosti sto se tices novcanih prihoda...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 dec 2011, 20:30

znal neko treniral ekipa ili su na odmoru :) nisam u gradu :)

Nova sezona nova nafaka

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 01 dec 2011, 22:10

Dobro je ovaj rekao za Halilovića da nije fizički spreman za neku jaču ligu od naše.Već je zbog toga jednom "ostao kratkih rukava",kada nije prošao probu jednog ruskog (čini mi se) kluba.Mada njegova operacija i povrede nisu uticali na njegovu fizičku spremu,jer je prije povrede išao na probu.
Iako ima kvalitet za nešto više,moguće da zbog ovog razloga gore ne ode vani,mada bi ja volio da ode,jer će samo tako uspjeti.Šteta će biti ako takav igrač ne ode negdje vani.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 dec 2011, 07:18

Future je napisao/la:Dobro je ovaj rekao za Halilovića da nije fizički spreman za neku jaču ligu od naše.Već je zbog toga jednom "ostao kratkih rukava",kada nije prošao probu jednog ruskog (čini mi se) kluba.Mada njegova operacija i povrede nisu uticali na njegovu fizičku spremu,jer je prije povrede išao na probu.
Iako ima kvalitet za nešto više,moguće da zbog ovog razloga gore ne ode vani,mada bi ja volio da ode,jer će samo tako uspjeti.Šteta će biti ako takav igrač ne ode negdje vani.
Povrede su samo posljedica fizičke inferiornosti, ne može on nikako biti fizički spreman ma kakve pripreme prošao, Jović je za njega imao i specijalni program ali džaba, nažalost to se odma vidi na probama vani, mislim da on neće nikada moći proći probu iako mu želim da ode u Real.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 11:33

seven je napisao/la:
Future je napisao/la:Dobro je ovaj rekao za Halilovića da nije fizički spreman za neku jaču ligu od naše.Već je zbog toga jednom "ostao kratkih rukava",kada nije prošao probu jednog ruskog (čini mi se) kluba.Mada njegova operacija i povrede nisu uticali na njegovu fizičku spremu,jer je prije povrede išao na probu.
Povrede su samo posljedica fizičke inferiornosti, ne može on nikako biti fizički spreman ma kakve pripreme prošao, Jović je za njega imao i specijalni program ali džaba, nažalost to se odma vidi na probama vani, mislim da on neće nikada moći proći probu iako mu želim da ode u Real.
ma eto poslije ove price o njegovim fizickim predispozicijama mislim da ce on u januaru preci u sarajevo za nevjerovatnih 0 maraka

Nova sezona nova nafaka

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 02 dec 2011, 12:14

I da igra za 0 km,pa nije budala :?
Einigkeit und Recht und Freiheit

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 13:12

domorocki je napisao/la:I da igra za 0 km,pa nije budala :?
ma nece igrati dzabe imat ce on platu mozda neredovnu ali ce je imati imati ce cak i vecu al prvi mjesec a na kraju godine ostace mu kratki 5 plata tako da ce da propadne

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 13:18

seven cime ono matko nije zadovoljan ja bi ga poslao u bosnu mionicu na posudbu

Nova sezona nova nafaka

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 02 dec 2011, 15:35

seven je napisao/la:
Sad ti kažem da već jednom zbog toga nije prošao probu.Al' eto niko nije savršen i nema sve predispozicije pa tako i on.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 dec 2011, 15:58

citam milanovic na posudbu u modricu.momku je 18-19 godina vjerovatno jovic konta da bi moglo biti sta od njega pa hoce da vidi kakav ce biti u nizen rangu.potez za pohvalu

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.