U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
jeste. ma dobra bi bila belgijska liga, za malde igrace je super, da se dalje razvijaju. a ako se pokaze lako se predje u englesku ili njemacku
Dobro, samo da još prođe probu u Brugge - u, ukoliko sam dobro shvatio onaj tekst, te da se ustali u prvih 11, bude fantastičan 1 sezonu i et' ga opet u vrhunskom timu. Piece of cake 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Yebo Barcu i Real, kad mozes u Brugge 

Kakva Barca i Real , tamo bi u rezervnim timovima na tribinama sjedio (ako je uopšte istina)
Nadam se da će momak odabrati pravi put za svoju karijeru jer gledajući njegove igre on je još uvijek dosta nesiguran igrač , vjerovatno zbog manjka iskustva igranja na visokom nivou --

Već je jedan igrač iz Arsenalovog u21 tima prešao u Brugge (Elton Monteiro - Portugalski u19 reprezentativac, isto rođen u Švici), nadajmo se da će i Hajrović mlađi.
DRUG NEBI TI PUNCA
kad ce Vlado objaviti spisak U-21.
Za ove susrete selektor Vlado Jagodić pozvao je sljedeće igrače:
Kristijan Jajalo (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Kenan Pirić (Gradina), Muhamed Bešić (Ferencváros, Mađarska), Dino Bevab (NK Zagreb, Hrvatska), Sead Jakupović (Winterthur, Švajcarska), Ognjen Petrović (Javor, Srbija), Gojko Cimirot (Leotar), Danijel Graovac (Zrinjski), Adnan Kovačević (Travnik), Sead Hajrović (Arsenal, Engleska), Aldin Čajić (Teplice, Češka Republika), Dušan Jevtić (München 1860, Njemačka), Mario Kvesić (RNK Split, Hrvatska), Sanjin Prcić (Sochaux, Francuska), Srđan Grahovac (Borac), Haris Duljević (Olimpic), Filip Arežina (Zrinjski), Petar Kunić (Dukla, Češka Republika), Marko Maletić (Stuttgart, Njemačka), Jasmin Mešanović (Čelik), Anid Travančić (Čelik), Stipe Marković (Široki Brijeg), Mirza Ćemalović (Velež).
Kristijan Jajalo (Dinamo Zagreb, Hrvatska), Ivan Tirić (Rudar Kakanj), Kenan Pirić (Gradina), Muhamed Bešić (Ferencváros, Mađarska), Dino Bevab (NK Zagreb, Hrvatska), Sead Jakupović (Winterthur, Švajcarska), Ognjen Petrović (Javor, Srbija), Gojko Cimirot (Leotar), Danijel Graovac (Zrinjski), Adnan Kovačević (Travnik), Sead Hajrović (Arsenal, Engleska), Aldin Čajić (Teplice, Češka Republika), Dušan Jevtić (München 1860, Njemačka), Mario Kvesić (RNK Split, Hrvatska), Sanjin Prcić (Sochaux, Francuska), Srđan Grahovac (Borac), Haris Duljević (Olimpic), Filip Arežina (Zrinjski), Petar Kunić (Dukla, Češka Republika), Marko Maletić (Stuttgart, Njemačka), Jasmin Mešanović (Čelik), Anid Travančić (Čelik), Stipe Marković (Široki Brijeg), Mirza Ćemalović (Velež).
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nista od Atajica 

Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Marsal
- Kontakt:
Bog te čuo Cartmane. Danas sam sreo Jagodića u gradu, pozdravio se, čestitao mu. Koji gospodin, on se još raspriča sa mnom. Ja debilčina ona ofirna zaboravio telefon ponijet, mogo sam se uslikat sa čovjekom, al' hajd biće valjda prilike.Cartman je napisao/la:Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Reci mu da zovne Atajića u repku, i ponesi mobitel drugi putMarsal je napisao/la:Bog te čuo Cartmane. Danas sam sreo Jagodića u gradu, pozdravio se, čestitao mu. Koji gospodin, on se još raspriča sa mnom. Ja debilčina ona ofirna zaboravio telefon ponijet, mogo sam se uslikat sa čovjekom, al' hajd biće valjda prilike.Cartman je napisao/la:Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...

DRUG NEBI TI PUNCA
Jagodic je covjek na mjestu tu nema price. A ima i svoj sistem rada okupi 20 o 25 igraca koje poziva i kojima aposlutno vjeruje i ako im mozda ne ide u klubu i rezultat je pokazao da je covjek u pravo.Marsal je napisao/la:Bog te čuo Cartmane. Danas sam sreo Jagodića u gradu, pozdravio se, čestitao mu. Koji gospodin, on se još raspriča sa mnom. Ja debilčina ona ofirna zaboravio telefon ponijet, mogo sam se uslikat sa čovjekom, al' hajd biće valjda prilike.Cartman je napisao/la:Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...
Bolje bi bilo da ostane sto duze selektor u mladoj repci.Jer ima slifa za to a i ne pati od kompleksa.Kad se samo sjetim Zuke Kapice i guranja Petra kapitena umjesto Vede.Ili onog tehnicara cvikerasa fon LuxemburgCartman je napisao/la:Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
sad kad navale ovi iz sirokog sto nije pozvao vise igraca iz sirokog.. 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ima ovdje kvaliteta, mi malo i podcjenjujemo i ove igrace iz nase lige prije svih bi istakao Mesanovica, Duljevica i Kovacevica koji su stvarno fantasticni igraci.TMovac je napisao/la:Za ove susrete selektor Vlado Jagodić pozvao je sljedeće igrače:
Zuka kapica je u mladu repku uveo i Dzeku i Vedu i Salihovica....A to sto je gurao sina od predsjednika saveza,sta mislis po cijoj je to direktivi bilo?Njegovoj ili mozda od pokojnog Jelica?Ja tom treneru skidam kapu jer je razvalio U21 Njemacke,jer je razvalio Cesku u barazu i samo su nas sudije tada sprijecile da odemo na EP.Tako da nije ok da se pljuje po covjeku.Sto se tice cvikerasa,on je po meni zalutao u fudbal.harishp je napisao/la:Bolje bi bilo da ostane sto duze selektor u mladoj repci.Jer ima slifa za to a i ne pati od kompleksa.Kad se samo sjetim Zuke Kapice i guranja Petra kapitena umjesto Vede.Ili onog tehnicara cvikerasa fon LuxemburgCartman je napisao/la:Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bilo koji selektor sa onakvim igracima bi se borio i za sami vrh na Evropskom a ne da ispada u barazu.TMovac je napisao/la:Zuka kapica je u mladu repku uveo i Dzeku i Vedu i Salihovica....A to sto je gurao sina od predsjednika saveza,sta mislis po cijoj je to direktivi bilo?Njegovoj ili mozda od pokojnog Jelica?Ja tom treneru skidam kapu jer je razvalio U21 Njemacke,jer je razvalio Cesku u barazu i samo su nas sudije tada sprijecile da odemo na EP.Tako da nije ok da se pljuje po covjeku.Sto se tice cvikerasa,on je po meni zalutao u fudbal.harishp je napisao/la:Bolje bi bilo da ostane sto duze selektor u mladoj repci.Jer ima slifa za to a i ne pati od kompleksa.Kad se samo sjetim Zuke Kapice i guranja Petra kapitena umjesto Vede.Ili onog tehnicara cvikerasa fon LuxemburgCartman je napisao/la:Ma dobit ce i Atajic poziv, samo polako. Jagodicu mozemo vjerovat 100%, vrlo dobro zna sta radi. Volio bi da on bude sljedeci selektor A-repke...
Dzeko je dosao relativno poslije.Salihovic je bio jedan od boljih mladih igraca tad u Herthi tako da samo ga budala nebi uveo u repku.Za Vedu ima udio,nema sta,da bi na kraju sam sebe uprskao stavljanjem babinog sina Petra penala na ustrb Vede.
Direktiva nedirektiva to mu se nije smjelo dogoditi,a u ostalom ga je svejedno smjenilo na kraju.Jednostavno je usao u to sivilo saveza i svega toga da se uopste nije razlikovao od tih koji su tu direktivu i naredjivali.
Da izgleda da si zaboravio da je bas taj Zukanovic gurao i Vrsajevica kojeg pola foruma ocima ne mogu gledati u nasoj repci.
Cvikeras je bio''zlo'' koje se ne ponovilo nikome

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Marsal
- Kontakt:
Pa nije baš da je gurao Vršajevića, jer je Avdija uglavnom bio klupa. Sjećam se utakmice protiv Latvije ja mislim kad smo dobili 3:1, cijelo Bilino čitavu utakmicu vrši pritisak na Zukanovića da uvede Avdiju, ovaj ga tek nekad pred kraj malo stavio i zabi gol tad Avdija. Sjećam se da smo gubili, a da je Senijad izjednačio iz slobodnjaka odličnim golom. Ko je drugi dao stvarno se ne sjećam, uglavnom prvi Ibričić, treći Vršajević. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- maxuz baxuz
- Kontakt:
„U-19“ reprezentacija BiH 31. maja na Kupresu počinje pripreme za Elitni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Naši juniori se nalaze u grupi 1 sa odgovarajućim selekcijama Austrije, Francuske i Švedske. Domaćin grupe je Austrija, a utakmice će se igrati 5., 7. i 10. juna 2013.
Na spisku selektora Tonija Karačića nalaze se sljedeći igrači:
Emir Plakalo (Sarajevo), Vedran Kjosevski (Željezničar), Renato Gojković (Sloboda), Adin Čiva (Sarajevo), Branimir Odak (Široki Brijeg), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Ante Petrović (Široki Brijeg), Armin Ćerimagić (Gent, Belgija), Asim Zec (Hradec Karlove, Češka Republika), Mirko Marić (Široki Brijeg), Armin Hodžić (Željezničar), Fedor Predragović (Borac), Omar Marković (IK Start, Norveška), Amar Rahmanović (Novi Pazar, Srbija), Damir Sadiković (Željezničar), Haris Muharemović (Sarajevo), Haris Hajradinović (Inter Zaprešić, Hrvatska), Miloš Šatora (Kozara).
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka nama Vlade. Kad se samo sjetim ovoga:

Mrak mi pada na oci.

Mrak mi pada na oci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.