Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Kajzer10
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Kajzer10 » 03 maj 2016, 23:40

Guardiola je veceras odlicno vodio utakmicu. U prvoj utakmici je imao gresaka ali je veceras fino odradio i na kraju nije imao ni srece.
U 45 minuta protiv Atletica je napravio vise sansi nego u 360 protiv Barce i Reala. Valjda se okani inovacija.

Atletico, sta reci. Ovo im je bila najteza utakmica ove sezone i prosli su.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 03 maj 2016, 23:41

Captain4 je napisao/la: Onaj Bayern je toliko bio dominantan da bi razvalili sve prvake Evrope u zadnjih 5 godina u formi u kojoj su osvojili titulu.
Nisu uspjeli razvaliti ni Dortmund u finalu. :kafa:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 03 maj 2016, 23:41

Juve igra antifudbal :roll:

SiamoNoi@ to sto je nekoliko juventina dalo svoje misljenje o tekmi tj igri Atletica ne znaci da navijaju za Bayern

Smatrao sam te za ozbiljnog forumasa
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vasilije
Kontakt:

Post Postao/la Vasilije » 03 maj 2016, 23:43

Yucca je napisao/la:Juve igra antifudbal :roll:

SiamoNoi@ to sto je nekoliko juventina dalo svoje misljenje o tekmi tj igri Atletica ne znaci da navijaju za Bayern

Smatrao sam te za ozbiljnog forumasa
Ne igra antifudbal, ali onakav level ciganšture se rijetko viđa, čim vidim Lihtštajnera antifudbal mi u glavi :D

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2016, 23:44

Ja kad gledam ovaj sastav Bayerna, mogu samo reci da oni imaju puno vecu reputaciju nego sto im igraci zaista vrijede pojedinacno.
Ajmo ovako, iz prvih 11 Bayerna, ko bi mogao u prvih 11 Reala ili Barcelone?
Ok Noer, on je bolji.
Odbrana?
Stoperi Bayerna nista vise od prosjecnih Europskih. Alaba je bolji od Albe, od Marcela ne znam bas da li je.
Vezni red?
Alonso je nekad vrhunski igrac bio, sad je poprilicno star i nije ono sto je nekad bio. Lam, isto vazi sto i za Alonsa. Daleko je on od svojih najboljih igara. Vidal? U Barci sigurno ne bi imao mjesta pored Busketca, Realu bi mozda dobro dosao, ali ako moze igrati pored Modrica.
Krila?
Costa je prosjecan igrac, tipa Williama iz Chelsia i nista vise. Riberi je bivsi igrac i samo smetalo na terenu.
Levandovski?
Suarez je realno bolji od njega, a nisam bas siguran da je i od Benzeme bolji.
Muler? Neki imaju Messia, neki Ronalda, neki Mullera. Procjenite sami koja ekipa je tu u zaostatku.

Navijaci Bayerna su mali nerealni u ocekivanjima. Bayer NIJE najbolja ekipa na svijetu. Tek slijedece sezone cete vidjeti koliko je Guardiola dizao ovu ekipu i koliko je znacio.

Trocki
Kontakt:

Post Postao/la Trocki » 03 maj 2016, 23:44

Liverbird je napisao/la:Smiješno je koliko neki mrze Bayern fkt. Kakvu čast, ovo nogomet? Pa ovo je utakmica koja mu blati ugled, i ne samo ova, ovdje je još dobro bilo, nisam nešto pretjerano gledao Atletico, al' ovo što jesam vidio sam toliko valjanja i udaranja kao na svim ostalim utakmicama vjerovano.

I onda ovo čast fudbala, ma daj ba, totalni anti-fudbal, još i ova divljačenja iz utakmice u utakmicu. Gdje si Albanija, hajd i Lesterovo osvajanje lige uporedi s nečim
Upravo obratno. Atletico je ovakvom borbom, zalaganjem i trudom ocuvao cast nogometa jer je jos jednom pokazao da prljave minhenske pare i monopolizam nisu uspjeli nadjacati borbu, hrabrost i srcanost. Od kluba koji je bio trinaesti na polusezoni 2011-12, Cholo je stvorio ekipu koja je medju dvije najbolje u Europi - i pritom kada su transferi u pitanju, bio u minusu desetak-dvadeset miliona. To je nogomet. Nogomet je i Rehagelova Grcka i Leicester, i Inter iz 2010.

Ili... ili je Cholo trebao da kroji taktiku kako Pepu odgovara. Ko zna, ako posalju blagovremeno dopis UEFA-i, mozda im odobri jos jednu utakmicu da odigraju. :kafa:

Usporedba sa Albanijom je savrseno dobra. Atletico sa 200 miliona manje vrijednom ekipom da napada Bayern u trenutku kada mu rezultat ide na ruku? :rol: Pa ja ne znam koliki nivo mentalne retardacije za takvo sto trebas imati.
Ili da uvedemo pravilo da se po broju udaraca na gol ili posjedu lopte odlucuju pobjednici. Bayernu je falilo znanja, jer da nije, prosli bi u finale.
Zadnja izmjena: Trocki, dana/u 03 maj 2016, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 03 maj 2016, 23:44

hajd što Juve ne igra antifudbal, nego Bayernovi navijači uopšte nisu zakleti protivnici njihovih, nit su klubovi u neprijateljskim odnosima...

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la JuventinoVero » 03 maj 2016, 23:45

SiamoNoi je napisao/la:Meni je najdraze sto sam dozivio da juventini navijaju za svoje zaklete neprijatelje "kobasicare".Sta radi Cholo :tokralju:

Izbori :kafa:
Nit nam je bayern zakleti neprijatelj niti juventini navijaju za bayern..

Atletiko ovo osvaja.

Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 maj 2016, 23:45

Ali kad napišu koliko je Bayern kornera, alo KORNERA, imao :tokralju: :rol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 maj 2016, 23:46

Samo što bi Ujka Sem razvalio Albaniju bez ispaljenog metka :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2016, 23:47

Et sad transfermarkt validan za nesto, neka vrijedi koliko god ko hoce ali Atletico placa kao ostali i ima 10 igraca koji bi mogli igrati u svakoj ekipi.. Sve su to igraci koji mogu igrati bilo gdje.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 03 maj 2016, 23:47

Saurman je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Perfekciju je 180 min pokazao mozda Oblak, svakih 5 min je imao neku odbranu..
Bayern uopste nije bio dominantan i redao prilike jednu za drugom kako zelite predstaviti. To sto Suko vristi kad Vidal opali loptu koja ode u zadnji red tribina sa 25m ne znaci da je to prilika.
slika
jeste dosadni s tom statistikom i posjedom :puke: :puke:

90% suteva nikakvi i jadni :puke: :puke:

"imali smo posjed" :plac: :plac:
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 03 maj 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 maj 2016, 23:49

Mislim da je Miler i njegov penal glavni krivac za ispadanje....da su to zabili i otišli na odmor sa 2-0, vjerovatno bi prošli.

Milera treba razapeti ili što bi reko drug Trocki - u gulag strpati :mrgreen: :crazy: mora neko biti krivac i pokupiti sve grijehe na sebe :D

Ne znam šta se Pep kritikuje ovaj put :? ....doduše, možda je trebao on uci i izvesti penal, nekad je to dobro radio :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 maj 2016, 23:50

Yucca je napisao/la:SiamoNoi@ to sto je nekoliko juventina dalo svoje misljenje o tekmi tj igri Atletica ne znaci da navijaju za Bayern
Znam da ne navijaju svi,navijalo je njih par.Znaju oni dobro koji su.Mislim,nek navijaju svakom njegovo,ali mi je zabavno zbog čega su se ovdje okrenuli protiv Atletica,a za omražene "kobasicare".
calcio je napisao/la:Moze li mi neko objasniti razlog sto se navijaci Intera ovoliko loze na Atletico? Zbog Simeonea? Napravise od njega nekakvu interovu legendu a vise je utakmica Vratislav Gresko odigrao za Inter nego Cholo. :mrgreen:
Mogu u svoje ime.Atletico uz Inter pratim još tamo od kada je Torres počinjao u prvom timu.Plus mi je ovo što oni igraju (kada su na pravoj razini) nogometno savršenstvo.Jbg,ne volimo svi "lijep" odnosno valjda "pravi" nogomet ako je ovo antinogomet.A što se Simeonea tiče...mnogi ga vole još od doba kada je za Inter nastupao.Izrastanje u vrhunskog trenera i privrženost pravoj strani Milana samo su učinili da se to dodatno pojača.
Mokes je napisao/la:A Simeone je razlog znaci, i meni cudno da im smeta ovakav fudbal Atletika, kad i Juve slicno igra :lol: :lol:
Cholo :bow: :bow:
A šta će drugo bit.Prozirno skroz :mrgreen:
Virtu4l je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Juppov Bayern bi prošao Atletica, za to skoro da garantujem al' ovaj Pepov besmisleni posjed lopte nije imao nikakve šanse protiv Atletica, Atletico jednostavno neutrališe to.
Guardiola je ubica fudbala. Nakon angažmana u Cityju završiće isto kao Rijkaard, na klupi Palestine, Iraka, Somalije, ili neke druge egzotične zemlje.
Je,hoće :rol:

Gdje nam je anton večeras?Hoće bit kakve bajke?

Izbori :kafa:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2016, 23:50

Evander je napisao/la:Ja kad gledam ovaj sastav Bayerna, mogu samo reci da oni imaju puno vecu reputaciju nego sto im igraci zaista vrijede pojedinacno.
Ajmo ovako, iz prvih 11 Bayerna, ko bi mogao u prvih 11 Reala ili Barcelone?
Ok Noer, on je bolji.
Odbrana?
Stoperi Bayerna nista vise od prosjecnih Europskih. Alaba je bolji od Albe, od Marcela ne znam bas da li je.
Vezni red?
Alonso je nekad vrhunski igrac bio, sad je poprilicno star i nije ono sto je nekad bio. Lam, isto vazi sto i za Alonsa. Daleko je on od svojih najboljih igara. Vidal? U Barci sigurno ne bi imao mjesta pored Busketca, Realu bi mozda dobro dosao, ali ako moze igrati pored Modrica.
Krila?
Costa je prosjecan igrac, tipa Williama iz Chelsia i nista vise. Riberi je bivsi igrac i samo smetalo na terenu.
Levandovski?
Suarez je realno bolji od njega, a nisam bas siguran da je i od Benzeme bolji.
Muler? Neki imaju Messia, neki Ronalda, neki Mullera. Procjenite sami koja ekipa je tu u zaostatku.

Navijaci Bayerna su mali nerealni u ocekivanjima. Bayer NIJE najbolja ekipa na svijetu. Tek slijedece sezone cete vidjeti koliko je Guardiola dizao ovu ekipu i koliko je znacio.
Bravo , s ovim postom ides u najuzu konkurenciju za najgluplji post napisan ikada, u historiji ovog foruma.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2016, 23:51

Drote brini se o Jedinstvu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 maj 2016, 23:53

tuzlak1987 je napisao/la:Et sad transfermarkt validan za nesto, neka vrijedi koliko god ko hoce ali Atletico placa kao ostali i ima 10 igraca koji bi mogli igrati u svakoj ekipi.. Sve su to igraci koji mogu igrati bilo gdje.
TM pokazuje da su u plusu od kad je Cholo dosao.Znaci vise su prodali nego kupili.Saul/Koke i mnogi druge mlade igrace je on stvorio.
Za Gabia i mnoge druge koji su tu bili prije Chola,niko ne bi rekao da su igraci koji "Mogu igrati bilo gdje".

Kako bi se snasli ti "WC" igraci u drugim klubovima.Vidimo na primjeru Falcaa,Diega Coste,Mirande,Arde Turana i drugih.
Felipe Luis nakon samo godinu dana nabio nogu , da u istom Atletiku je ponovo "ponajbolji LB svijeta".
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 maj 2016, 23:53

Samo jos treba eto da se pobiju navijaci EU ekipa u gradu po vasoj prici. Da organizujemo neku tucu navijaca Juventusa i Bayerna :D
Meni su to daleke ekipe, normalno ako pratim neku utakmicu na TV da cu izabrati stranu. Navijam da ga Bayern zabije danas, sutra nekad cu navijati da izgube i tako dalje. Ne mogu gledati utakmicu, a da se ne okrenem nekoj ekipi.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 03 maj 2016, 23:54

Samo čudno mi kako niko ne komentariše da je Bayern bio grublja ekipa večeras sa 14 faulova naspram samo 9 Atleticovih. Sramota.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 03 maj 2016, 23:55

divljaci
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.