Eisenbahner1921 je napisao/la:Evander je napisao/la:Saznat ces, samo prati portale i novine
Saznat ces i ti i cijela lobotomija. A onda cemo vidjeti sta ce se desiti
Ja sam kokice vec pripremio
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
te tajanstvene najave ostavi onim svojim ahbabima na vasoj lobotomiji sa hilmom, brisacem postova, na celu. nemas ti pojma i lupas ko maksum po diviziji.
zasto vas je tan stavio na aukciju i nije vas se upio kutarisati? zasto vam se edis kusturica po medijima zalio da vas je tan izigrao? zasto ne mozete ni ulaznice pustiti u prodaju bez aminovanja malezijca? zasto vam plate kasne? zasto je transfer cimirota iznosio 1,3 miliona eura a nije? gdje su silni novci od svih tih transfera? zasto ste od delaca, leona, gojka, stojceva, velkoskog spali na rustemovica, radovca, sarica ako ste puni para? zasto se cala javno zalio da mu niti jedna zelja nije ispunjena? zasto od svrsavanja na jajala spadoste na svrsavanje na livaka? jeste li otjerali mafiju iz srbije iz kluba? sta se desava sa kampom i je li tu bilo malverzacija? zasto igracima kasne plate? zasto imate igraca prijavljenih na minimalac? je li vam dino i dalje u klubu?
Opet na pitanja odgovaras sa pitanjima?
Postavljanjem pitanja vezano za moj klub, neces skrenuti temu sa pitanja postavljenih vama.
Evo jos jednom, radi cega je Amar u zavadi sa ratnim profiterom Misimovicem i na ciju stranu ces ti licno stati?
Da ti ne ponavljam sva ostala pitanja od danas. Vrati se par stranica iza, naci ces ih.
Toliko su skakljiva da niko od vas nema damu na to odgovoriti?
Tek nakon sto odgovoris, mozes mi postaviti ova ista pitanja. Ja obrcajem da necu izbjegavati odgovore kao vi.