Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- HeavensWonder
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Sad treba uvaliti još 3-4 gola pa da i to bude neregularno 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A oni su vam gostujuci. Mislio sam da su vam zeleni pa mi zato nije bilo jasno zasto cesto igrate u plavim.Pogba je napisao/la:Pa plavi su često bili 2 dres, zadnji put mislim tamo 2006-te. A naravno, ostali su dragi po Sonyevim plavim tamo devedesetih.
Eh bas to, samo nek nije po propisuPogba je napisao/la:Tih 5-10 cm ne znače ništa, ali kada ti već ne znače daj ih izvodi kako treba i po propisima.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mislim da je to bio Lichtsteiner ali su komentatori pogriješili.Stranac je napisao/la:Kako bolan, dva ili tri puta je nesigurno reagovao s loptom. jednom vraća Buffonu kratku loptu, drugi put štopa na 30ak metara protivniku u noge. Oba puta Buffon spašavao.Mig_Mig je napisao/la: Ne znam koju ti utakmicu gledas, al ovaj zadnji djeluje najsigurnije na terenu!
Ma hajde prijatelju ne bi ništa bilo neobično, ionako kažu da su nam sva tri ona gola protiv Rome bila neregularnaHeavensWonder je napisao/la:Sad treba uvaliti još 3-4 gola pa da i to bude neregularno

@arminz Plava boja je jedan od simbola grada Torina. Zbog toga imamo i plavu i žutu boju.
Zadnja izmjena: L'Avvocato, dana/u 14 dec 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Mnogo trke igrali smo dobro 30tak minuta i onda se povukli, mora se ovo popraviti u drugom, jer Sampa zna zabiti gol iz ničega, pogotovo kad uđe Gabiadini koji je jak iz prekida. Bitno da se zabije još jedan gol i onda lagano privesti utakmicu kraju.
Marchisio se fura na Pjanića, on je igrač koji najviše krade kod prekida, pa slobodnjak ukrade i do metar, sjećam se kad je tako protiv RM sa Lyonom i na kraju bio gol
. I po meni je ovo bezveze, ali primjetio sam da sudije često prilaze igračima i vrate im loptu, jer se u zadnje vrijeme često izbaci lopta iz kruga.
Marchisio se fura na Pjanića, on je igrač koji najviše krade kod prekida, pa slobodnjak ukrade i do metar, sjećam se kad je tako protiv RM sa Lyonom i na kraju bio gol

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Padovan je napisao/la:Mnogo trke igrali smo dobro 30tak minuta i onda se povukli, mora se ovo popraviti u drugom, jer Sampa zna zabiti gol iz ničega, pogotovo kad uđe Gabiadini koji je jak iz prekida. Bitno da se zabije još jedan gol i onda lagano privesti utakmicu kraju.
Marchisio se fura na Pjanića, on je igrač koji najviše krade kod prekida, pa slobodnjak ukrade i do metar, sjećam se kad je tako protiv RM sa Lyonom i na kraju bio gol. I po meni je ovo bezveze, ali primjetio sam da sudije često prilaze igračima i vrate im loptu, jer se u zadnje vrijeme često izbaci lopta iz kruga.
Proslo kolo u holandskoj ligi igrac je izvodio korner misli da je Vitesse u pitanju loptu je jedno pola metra stavio izvan kruga oni su dali gol ali nije ponisten priznali su ga
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 14 dec 2014, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Coman in... ili Pirlo ! Šteta što sad nema Romula da se nametne. Vidal bi trebao odmoriti 2 utakmice.
- bianconeros
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ja, očekivano. Jbiga.
Manolo sila
Manolo sila

★★★
Jbg.
Standardno. Promašimo boga oca i onda umjesto da prave faul puštaju kontru.
Standardno. Promašimo boga oca i onda umjesto da prave faul puštaju kontru.

- HeavensWonder
- Kontakt:
Gabbiadini 

Jbga, mi fulamo i onda kazna, očekivano.
Ista prilika minut prije sa Pereyrom, ali ovaj je zavuče za razliku od njega.
Ista prilika minut prije sa Pereyrom, ali ovaj je zavuče za razliku od njega.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mi definitivno imamo problema. Ja ne znam šta je sa ovom ekipom da kada CIJEPAMO protivnika mi primamo gol.
Ovo je već kontiutet ove sezone i mora se poraditi na tome. Max mora nešto napraviti u tom pogledu, jer je činjenica da je odbrana previše opuštena kada mi kontrolišemo igru.
Ovo je već kontiutet ove sezone i mora se poraditi na tome. Max mora nešto napraviti u tom pogledu, jer je činjenica da je odbrana previše opuštena kada mi kontrolišemo igru.
Keita nikad ne igra glavomHeavensWonder je napisao/la:Da je bio Keita Balde bila bi golčinaChinaglia je napisao/la:kakav šut Morate od €20 mln glavom, lopta završi u autu

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zato vazda spominjem taj je.eni drugi go..bezveze i totalno nezasluzeno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ne kontam kako je nezasluženo? Ljudi napravili šansu i dali gol.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Samo napucavajChinaglia je napisao/la:Keita nikad ne igra glavomHeavensWonder je napisao/la:Da je bio Keita Balde bila bi golčinaChinaglia je napisao/la:kakav šut Morate od €20 mln glavom, lopta završi u autu

ma imao je sinoć odličan prodor, dva igrača izlevati i skide mu golman nekako 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Daaj ba vadi Vidala jbt pa frajer blage veze nema 

★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.